**<<< شیطان و رمز ...... >>>**
واگویه ای با خود در سالها پیش در باب درک حقیقتی از زبان عوام الناس مبنی بر در بند بودن شیطان در ماه رمضان .
گفتم : راستی چطور می شود که می گویند در این ماه شیطان در بند است ؟ آیا خدا در بندش می کند یا ما ؟
گفت : لابد خدا
گفتم : دراین صورت با عدالت خدا تعارض ندارد ؟
گفت : چطور ؟
گفتم : می دانی که اغوای شیطان در انحراف ما کارساز است به عبارتی اگر او نباشد ما در پرهیز از راه خطا راحت تریم .
گفت : درست است
گفتم : حال سئوال معترضه من اینه که چرا خدا فقط در یک ماه شیطان را در بند می کند ، چرا همه ماه ها چنین نیست ؟ و اگر با در بند بودن او من در این ماه مطیع ترم پس در ماه های دیگر عصیان من بیستر از سوی او نیست ؟ و از طرفی صالح بودن در این ماه به واسطه محدود بودن شیطان چه ارزشی دارد ، نسبت به صالح بودن در ماه های دیگر که اون بیشتر به من دسترسی دارد ؟!
گفت : چه می خواهی بگویی ؟
گفتم : من این را از عدالت خدا به دور می بینم که او در این ماه شیطان را دور دارد .
گفت : شاید این ماه چون ماه ضیافت است و خدا بندگانش را به مهمانی خودش دعوت کرده به رسم مهمان داری چنین می کند .
گفتم : باز هم نقص در کا رخداست و باور من نمی تواند این را بپذیرد چون خوب و خیر بودن منحصر به این ماه نیست و دستورات این ماه برای پالودگیست و بهره بیشتر بردن از ماه های دیگر است . خدا ضیافت برپا می کند و به رسم مهمانداری ما را از شر شیطان حفظ می دارد و بعد از پذیرایی و اتمام ضیافت شیطان را رها می کند؟؟ که ما را بدرقه کرده باشد ؟؟؟!!!!!!!!!!! این درست است ؟؟؟
گفت : نمی دانم می خواهی چه بگویی !!
گفتم :
ادامه دارد ............
RE: **<<< شیطان در بند >>>**
گفت : نمی دانم می خواهی چه بگویی !!
گفتم : آنچه من به عقل ناقص خودم یافته ام این است که نه خدا که ما شیطان را دراین ماه در بند می کنیم
گفت : اگر چنین می توانیم پس چرا در ماه های دیگر چنین نمی کنیم ؟
گفتم : اتفاقاً با همینجاش کار دارم و بر همین نقطه متمرکز ماندم که رمز این ماه چیست که ما با ورود به آن می توانیم شیطان را
اسیر کنیم و اورا در صورت روزه دار بودن می شود که کمترین تسلط را بر ما نداشته باشد.
گفت : رمزش چیست ؟
گفتم : تو روزه می گیری مگر نه ؟
گفت : آری
گفتم : یعنی چه کار می کنی ؟
گفت : نمی خورم و نمی آشامم از اذان صبح تا مغرب و این ظاهر روزه داری است ، باطنش هم حفظ حواس از خطا و گناه است .
گفتم : خطا و گناه چیه ؟
گفت :هر آنچه خدا نهی و ممنوع کرده باشد
گفتم : چرا روزه می گیری ؟
گفت : واجب است
گفتم : یعنی چی ؟
گفت : یعنی خدا دستو داده ازاذان صبح تا مغرب نخوریم و نیاشامیم
گفتم : رمزش همینه
گفت : کمی واضح تر بگو
گفتم : شده در طول روزها روزه گرسنه یا تشنه ات شود ؟ در مجاورت آب و غذا بوده باشی و میل پیدا کرده باشی ؟
گفت : آری فراوان بخصوص در گرمای تابستان
گفتم : چرا نخوردی ، نیاشامیدی ؟
گفت : روزه ام باطل می شد
گفتم : باطل می شد ، چه اشکال داشت تو هم گرسنه بودی هم تشنه و نیاز به غذا و آب داشتی چه اشکال داشت روزه ات را می خوردی ؟
گفت : نمی شود ، گناه است
گفتم : یعنی چی گناه است !!!!
ادامه دارد ................
.
RE: **<<< شیطان و رمز ...... >>>**
گفتم : یعنی چی گناه است
گفت : یعنی سرپیچی از دستور خدوند است .
گفتم : وقتی تو گرسنه و تشنه باشی و نیاز داشت باشی چرا نخوری ! این چه امریه که ...
گفت :چه می گویی ؟ یعنی من آنقدر تحمل ندارم که حرف خدا راگوش بدهم از یک صبح تا غروب !!! نمی میرم که ، نه من چنین نمی کنم ،
به شکم میگم صبر کن افطار میرسه نیازت برآورده میشه .
گفتم : اگر سخت باشه و دلت ضعف بره چی !!!؟؟؟
گفت : تا وقتی ضرر نداشته باشه برام سخت هم باشه تحمل می کنم ، و حواسم را از دل ضعفه دور می کنم ، من می تونم ، باید بتونم .
گفتم : رمزش همینه ، یعنی تو شیطان را راه نمی دهی ، یعنی دلت می خواهد بخوری ، بیاشامی ، ولی نمیخوری ،
نمی آشامی ، حتی در گرمای تابستان تشنگی زیاد .
و همین طور این که می تونی بد بشنوی ولی نمی خواهی بشنوی ، می تونی بد بگویی ، ولی مواظبی نگویی ، و .....
گفتم : یه بار دیگه بگو چرا این کارها را نمی کنی ؟
گفت : چون خدا خواسته
گفتم : « اطاعت از خدا » ، کلید رمز اینه
یعنی روزنه های ورود شیطان بهدرون تو همین شکم و حواس و امیال است که تو در این ماه به ادب حضور در پیشگاه خدا و نشستن بر
سفره ضیافتش
برآنها مسلط می شوی و حفظشان می کنی و نمی گذاری سورات شوند . از کجا وارد شود و ترا قلقلک دهد تا به این سو و آن سوی بیابان
خطاها سرگردان شوی ،
وقتی تو روزنه ها را با اطاعت از خدا به رویش بسته ای . این که ما شیطان را در بند می کنیم یعنی همین .
پس رمضان ماه درس است ، ماه تمرین مهارت شیطان زدایی .
یک ماه مدوامت و تمرین راه ندادن به شیطان اگر صورت گیرد ، کل سال باید به راحتی بتوانیم از از پس او برآییم ، چون مهارتش را یاد گرفته ایم
، چون رمزش را فهمیده ایم .
رمزش اطاعت از خداست .
وقتی هر کاری فقط برای خدا باشد دیگر شیطانی را نخواهد یافت ، چون هرجا خدا باشد شیطان نمی تواند باشد .
خدا نور است و شیطان ظلمت و این دو هرگز نمیتونند با هم در یک جا جمع شوند .
وقتی کارهایت برای خدا باشد یعنی به اذن او برای رضایت او باشد بنده او می شوی و خدا خود در قرآن گفته
شیطان را بر بندگاه خاص من تسلطی نیست .کسی که بنده او باشد ، بند و ریسمان شیطان بر گردنش نخواهد بود .
برای همین ، رمضان ماه خداست ، یعنی ماه خدا داری و شیطان رانی .
در پناه حق