4ساله با همیم.به دلایلی یهش خیانت کردم.اما الان توبه کردم.خیلی دوسم داره.به نظرتون باید بهش بگم؟خواستم جدا شم نذاشت.دوست ندارم ازم متنفر شه از طرفی عذاب وجدان دارم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه دخترم.
نمایش نسخه قابل چاپ
4ساله با همیم.به دلایلی یهش خیانت کردم.اما الان توبه کردم.خیلی دوسم داره.به نظرتون باید بهش بگم؟خواستم جدا شم نذاشت.دوست ندارم ازم متنفر شه از طرفی عذاب وجدان دارم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من یه دخترم.
عزيزم بيشتر توضيح بده...تو به نامزدت يا دوستت خيانت كردي يا به همسرت؟
ميشه دقيقا بگي چي كار كردي كه اسم خيانت رو روش گذاشتي؟؟
سلام memariعزیز
غزاله گرامی سوالات مبهم رو پرسیدن... اما منم یه سوال دارم:
به نظرت چهار4 سال زمان مناسبی نبود تا خودت رو محک بزنی و همچنین میزان علاقتو و میزان تعهدتو؟
.
.
به دوست پسرم.قراره ازدواج داشتیم.البته مقصر خود اونم بود .قرار نبود 4سال طول بکشه.هی امروزو فردا کرد.بهش گفتم رابطه طولانی دوست ندارم.بارها گفتم خسته شدم .ضمنا خیلی سختگیر و غیرتیه .من شهر دیگه دانشگاه قبول شدم.بینمون فاصله افتاد.حس کردم بهتره با هم نباشیم.با دوستام شیطنت زیاد کردیم.با کسایی دیگه دوست شدم البته کوتاه مدت مثلا 1 یا 2 هفته . چند بار تا جدایی رفتیم اما اون نذاشت.پسر خوب و سالمیه .اما الان عذاب وجدان دارم بخاطر کارایی که کردم.
خیانت وقتیه که بین دو نفر تعهد باشه.4 ساله امروز فردا می کنه.فکر نکنم قصدش ازدواج باشه.قبل از اینکه اون بگه
دارم ازدواج می کنم باید تموم کنیم،خودتو بکش بیرون.
اگه توي زندگي مشتركت باحالا هر كي كه از روي شناخت بوده و تعهد شرعي و ....... داشتي با كس ديگه اي باشي اونوقت خيانت محسوب ميشه
البته اين هم از لحاظ اخلاقي درست نيست
ولي 4 سال گذشته و تو بهتر از هر كسي تونستي بشناسيش و ببيني آيا معيارات با اون سازگاره يا نه و همچنين تونستي تا حدي ببيني كه آيا قصد سر كار گذاشتنتو داره يا نه كه اين دست اون دست مي كنه
سلام دوست عزیزم
به نظر من این ارتباطتان مشکل دارد و 4 سال طولانی است و اگر ایشان قصدش ازدواج باشه 4 سال خیلی طولانی شده و باید تکلیفت را روشن کنی
به نظر من حرف آخرت را باهاش بزن
بهش بگو یا ازدواج می کنید یا ارتباطو به طور کامل قطع کن اینجوری وسط موندن هم باعث میشه فرصت های ازدواج دیگتو از دست بدی هم روحیه و اعتماد به نفستو خراب می کنه.
موفق باشی:72: