RE: هر خانمی میخونه جواب بده
سلام عزيزم:72:
ببين بايد بگم تا حدي براي يه خانم هم مهمه،براي خود من تا اين حد مهم بود که وقتي کنارش و باهاش بيرون ميرم از اينکه کنارش هستم خجالت نکشم و يا بدم نياد ولي اون قدر هم مهم نبود که اگه اينجوري شد و اونجوري شد جواب مثبت نخواهم داد،البته براي آقايون خيلي خيلي مهمتره بهتون بگم من تو خونه يه کم شلخته بگردم زود همسرم ناراحت ميشه ولي شايد من اونقدر ناراحت نشم و البته بستگي به نظر آدمها هم داره براي يکي ظاهر مرد زندگيش خيلي مهمه و خيلي ريز ميشه ولي به نظر من خانم زياد از حد تو ظاهر همسرش دقيق نشه بهتره.:43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط imafshin69
یه سوال از خانم های محترم دارم.من میخوام بدونم که ظاهر اقایان چه اندازه برای خانم ها مهمه ؟ ایا همان اندازه که ظاهر خانم ها برای اقایان مهمه.بالاخره این موضوع بر همگان اشکاره که ظاهر خانم ها برای اقایان خیلی مهمه.وبه قول دکتر انوشه اقایان باچشم عاشق میشند.میخوام بدونم که لباس شیک پوشیدن و قیافه ی زیبا نیز برای خانم ها هم اینقدر مهمه که برا اقایون مهمه.؟.. اقایان هم پاسخ بدند
با سلام imafshin69 گرامي
لطفا طرح مشكلتون را با ضمير اول شخص مطرح كنيدو هدف سئوالتون را بنويسيد. تا پاسخها كلي نباشه.
مثال:
من آقا/خانم هستم n ساله كه به نظرم به خاطر قيافه (نامزدم/ همسرم / ....) مرا (مي پسندد/نمي پسندد) و .....
با سلام
آراستگی را همه دوست دارن من خودم که یک خانم هستم خیلی تر و تمیزی و مرتب و دقیق بودن برام مهم تا قیافه و تیپ و ظاهر. از مردایی که منظم و تر تمیزن همیشه خوشم میومد و خوشبختانه شوهرم یکی از اوناست و در کارهاش خیلی منظم و دقیق .
برای من رفتار و منش خیلی خیلی مهمتر از قیافه هست و کافیه قیافه به دلم بشینه ،ولی در مورد شلخته نبودن قضیه فرق میکنه ،اصلا خوشم نمی اد همسری که می خوام انتخاب کنم ،شلخته باشه ،به نظر من پوشش ظاهری هر فردی تا حدی می تونه نشون دهنده شخصیت اون فرد باشه
ظاهر مرتب و منظم یه فرد،تداعی کننده نظمی هست که توی زندگیش حاکم هست
براي من هم خيلي خيلي مهم بود كه ظاهر همسرم خوب و شيك و به روز باشه...در حال حاظر هم دلبند گرامي اكثر مواقع طبق خواست و سليقه من لباس ميخره و تيپ ميزنه...:43:
به غير از تيپ و لباس قيافه هم براي من مهم بود كه در حد خودم باشه و نه پايين تر...كه همين طور هم شد خدارو شكر:310:
من قبلا نظر دیگری داشتم.فکر میکردم قیافه خیلی برام مهم نیست چون افرادی بودند که دوستشان داشتم اما قیافه آنچنانی نداشتند.اما الان که فکر میکنم میبینم هیچ وقت هم دوست نداشتم باهاشون ازدواج کنم چون ظاهرش را دوست نداشتم.هر چند به نظر من نوع لباس پوشیدن و طرزصحبت کردن خیلی توی ظاهر تاثیر میذاره.
اگه بخوای یه آمار توی این تالار بگیری از نظر من قیافه و تیپ خیلی مهمه.
از نظر من هم ظاهر تا حدود زیادی مهم است، اما نه اینکه همه چیز باشد.
فرض کنید که من دوست داشتم همسرم از من قد بلندتر باشد و هم اینکه اصلا چاق نباشد. یعنی اگر کسی جلوی راهم بود که تمام خصوصیات اخلاقی و ... داشت ولی این دو خصیصه اخلاقی را نداشت، اصلا حاضر نبودم با او ازدواج کنم.
و دوم اینکه به طرف گرایش داشته باشم. این موضوع شاید دربرگیرنده خصیصه خاصی نباشد.
با همه این وجود همسر من الان خوش قیافه ترین و خوش تیپ ترین مرد دنیا از نظر من نیست ولی برایم مهم هم نیست. همین که سه فاکتور ظاهری فوق را داشت برایم کافی بود که بخواهم بقیه تلاشم را روی تحلیل فاکتورهای غیرطاهری متمرکز کنم.
امیدوارم توانسته باشم، منظورم را در "اهمیت ظاهر آقایان" رسانده باشم.
سلام افشين عزيز...چيزايي كه دوستان گفتن نظرات پخته و كاملي بود...و اغلب افراد بالغ چنين نظراتي دارن...اما با توجه به موضوعات قبليتون ميشه حدس زد كه سن و سال شما و اون خانوم خيلي زياد نيست...من خودم يه دختر 19 سالم كه با دختراي زيادي در ارتباطم....اغلب دخترا اولين چيزي كه بهش اهميت ميدن قيافست...اما اگه واقعا احساس كنن فرد مورد نظرشون فاكتوراي اخلاقيه دلخواهشونو داره از قيافه چشم پوشي ميكنن...اما مهمترين چيز مربوط به خودتونه...اينكه با كسي باشين كه از لحاظ قيافه و هيكل خيلي با شما فرق نكنه مهمه....چون اگه طرفتون و خانواده و اقوامش از هر نظر (چهره و هيكل)از شما خيلي بهتر باشن باعث ميشه به مرور زمان نسبت به اين موضوع حساس شين و باعث آزارتون بشه...يعني ممكنه دچار خود كم بيني شين كه اين موضوع بعدها به هر دو نفر آسيب ميرسونه...
دید خانمها از این نظر بستگی به سنشون وبلوغ اجتماعیشون داره
مسلما دختری که هنوز عاقل نشده وبچگانه فکر میکنه ، تیپ وقیافه خیلی مهمه ، که این برداشت مربوط میشه به سطحی فکر کردنش.
ولی یه دخترعاقل وفهمیده فقط همین کافیه که قیافه طرفش قابل تحمل باشه ،چون یه دختر فهمیده درک میکنه که همینکه طرفشو قبول داشته باشه از نظرظاهری کافیه ، وفقیه ملام ها براش اهمیت بیشتری دارن
ولی صحبتی که کارشناسان در ضمینه پسندیدن ظاهر طرف واسه خانمها اینکه ببیین اگه قیافه واستگارتونو دیدین وبدتون نیومد کافیه،بعدش با شناخت شخصیتش واستون جذاب خواهد شد،ضمن اینکه اینم میگن که دو طرف باید از نظر ظاهری باید به هم بیان ، که دراینده یکی داشتن چهره خشگل ترشو تو سر طرفش نزنه