تقاضای راهنمایی در مورد انتخاب همسر
با سلام
من 32 سالم است و به خواستگاری خانمی که 1 سال و نیم از من کوچکتر است رفتیم دو جلسه در خانه صحبت کردیم و یک جلسه در بیرون خانه . ولی تفاوتهایی در نظرات او دیدم که مرا به شک انداخت که به شرح زیر می باشد:
من فردی تقریبا ارام و سعی می کنم که افکار منفی را داخل خانه نکنم ولی او اعتقاد به این ندارد و عقیده دارد که نمی شود . 2- به کار زیاد اهمیت میدهد یعنی شاید بعضی اوقات تا ساعت 7 یا 8 شب بیرون باشد. 3- در صحبتها گفت من هم کار می کنم و شما نیز باید در کار خانه شریک باشید ولی من دوست دارم که در کارهای خانه که مردانه هستند و یا موردی کمک کنم و نمی خواهم این وظیفه دایمی شود 4- در مورد بچه نیز بعد از بچه دار شدن بلافاصله می خواهد به کودکستان بگذارد ولی من سعی دارم که این کار کمتر اتفاق بیافتد.
سوال یک : این فرد که دیگر بچه نیست 30 سال دارد ایا نباید در این سن عاقلانه تر رفتار کند؟
سوال 2: به او گفتم در مورد کارت فکر کن ایا می تواند تغییر نظر بدهد؟
سوال 3-: ایا این فرد مناسب می باشد؟
RE: تقاضای راهنمایی در مورد انتخاب همسر
سلام برادر من
شما و این خانم هیچ وجه مشترکی ندارین و نظراتتون کاملا مخالف هم هست و این مشکل ساز میشه بهتره که بیخیالش بشین. بگردین دنبال کسی که تا حدودی باهاتون هم عقیده باشه. یاعلی
در جواب سوال یک شما باید بگم ، تا منظور شما از عاقل بودن و عاقلانه رفتار کردن چی باشه! با مسائلی که مطرح کردین نکته غیر منطقی و غیر عاقلانه ای وجود نداره بلکه طرز فکر و دیدگاه ایشون رو نسبت به زندگی شخصیشون میرسونه و شاید این مسائل از نظر اقایون دیگه موردی نداشته باشه حالا چون با ملاکای شما همخونی نداره حکم صادر کردین؟!
اوه اشتباه نکنیدا من اصلا قصد دفاع از طرز فکر این خانم رو ندارم ،خودم به شخصه با این چیزا موافق نیستم خودم نه شاغلم نه دوست دارم اینهمه خودم رو درگیر کار کنم نه خیلی چیزای دیگه که آرامش و روال عادی زندگی رو بهم بزنه!به نظر من زندگی مشترک یه سری قانونهای کلی داره که اگه از این محدوده خارج بشیم یا بخواهیم تغییری درش ایجاد کنیم کلا جو بهم میریزه و جای خیلی از چیزا عوض میشه! تفاهم با سلطه طلبی که بعضی از خانوما به دنبالشن خیلی فرق دار ه ! کمک مرد در خانه خوبه اما اجباری نیست هرچند اقایون هم باید گاها کوتاهی نکنن اما وظیفه شون نیست !یا خیلی از این مسائل اینچنینی که باز کردنشون حوصله و وقت میخواد و در این مجال جاش نیست!
2_با قاطعیتی که در طرز صحبت کردن و افکارش داره محاله کوتاه بیاد مگه اینکه شمارو اونقدر بخواد و دوست داشته باشه که صرفنظر کنه
3_ظاهرا تناسبی با شما و افکار ومعیاراتون نداره مگه اینکه هردوی شما در مورد بعضی مسائل کوتاه بیاید و به توافق برسید البته توافقات قطعی نه اینکه فردا بعد از ازدواج بزنید زیرش یا اینکه تحملشو از دست بدید!
شاد باشید
یعنی من با او در مورد این تفاوتها به صورت جدی صحبت نکنم؟
با سلام
به نظر مي رسه در نگرشتون به زندگي و همچنين تيپ شخصيتي تفاوتهاي مهمي داشته باشيد.
توصيه مي كنم به اتفاق اين خانم بصورت حضوري به يك جلسه مشاوره خانواده برويد و سعي كنيد در مورد تفاوت ديدگاهها و نظرات و نگرشهايتان بيشتر به صورت ريز و مصداقي شفاف سازي كنيد.
اين مسائل از اين نظر مهم هستند كه مي تواند كيفيت زندگي زناشويي را به شدت تحت تاثير قرار دهد. و اگر به درگيري هاي جدي ختم نشود حتما دلخوريها و نارضايتي هايي را در دل خود دارد.