RE: يادمان نرود زندگي کنيم
اين مطلب رو از كدوم سايت برداشتي؟ من اين مطلب رو قبلا كذاشته بودم يه كار جديد انجام بده
جز راست نباید گفت ، هر راست نشاید گفت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط merka_venus
اين مطلب رو از كدوم سايت برداشتي؟ من اين مطلب رو قبلا گذاشته بودم يه كار جديد انجام بده
به نظر مياد نويسنده اين مطلب جناب merka_venus عزيز هستن.
ميخواستم همينجا توي همين پست از ايشون عذر بخام كه مبادا اين سوتعبير پيش بياد كه بنده يك سرقت ادبي رو انجام دادم.
اين نكته رو هم اضافه كنم كه خيلي از دوستان هستن كه پستهايي رو ايجاد و مطالبي رو ارسال ميكنن، كه نوشته خودشون نيست. منم فكر كردم كه داستان جالبيه شايد دوستان ازش خوششون بياد. وگرنه هيچ وقت ساعت 3 نصفه شب اين پست رو ايجاد نميكردم.
شايد كم كاري از من بوده كه منبع رو به دليل خستگي ناشي از 3 نصفه شب، فراموش كردم ذكر كنم.
بازم از نويسنده اين مطلب جناب merka_venus معذرت ميخام:72:
راستي!
منبع: سايت "تنديس"
اين مطلب در قسمت داستانهاي كوتاه توسط termeh نوشته شده از ايشونم عذر خواهي ميشه
جناب merka_venus عزيز خيلي دوست دارم نظرتونو بدونم.
اميدوارم سوتفاهم برطرف شده باشه
سلام به همه دوستان.:72:
مهم نیست که این نوشته رو چه کسی در این تالار قرار داده ،مهم اون تلاشمون هست که کمک میکنیم تا اگه موضوعی یا نوشته ای که برای خودمون جالبه و یا موجب تجربه خودمون شده در اختیار یکدیگر میزاریم .خیلی خوبه که موضوع جدید در تالار گفته بشه اما گاهی تکرار هم باعث تجربه و یاد اوری دوباره میشه .
بیایید زندگی را بر سر و صورت خود بریزیم ،بیایید زندگی را ببوئیم وبنوشیم ،بیایید به انهایی که نمی شناسیمشان سلام کنیم وبرای انهایی که دوستمان ندارند دعا کنیم،بیایید ازباقی مانده زندگیمان لذت ببریم .تا فرشته ها بعد از مرگمان در تقویم خدا اینگونه بنویسند:
"او درگذشت، کسي که هزار سال زيسته بود"
:43::16::72::43::16::43::16::72::43: