-
عجله در رابطه
با سلام
مردی 27 ساله ام
در یکی از دانشگاه های تهران درس میخوانم
همسرم در شهرستان دانشجو هستند
1 سال پیش ازدواج کرده ام. پس از حد.د 5 ماه به طور ناخواسته در اثر بازی با آلت ایشان بکارت از بین رفت... حالا دچار عذاب وجدان شده ام. احساس میکنم همسرم هم دلخور است اما به رو نمی آورد. انتظارات جنسی همسرم از من خیلی زیاد شده است. خیلی به من گیر میدهد. احسای میکنم اسیر شده ام. حتی شاید روی ما به هم باز شده باشد. حالا هم ایشان آمده اند در خوابگاه متاهلی در تهران...بدون گرفتن مجلس عروسی!
من افسوس میخورم. چون دوست داشتم مجلس عروسی هم داشته باشیم
عذاب وجدان را چه کنم؟
احساس میکنم دلیل این که همسرم من رو آزاد نمیگذارد و همش میخواهد کنار من باشد و این که میخواهد یک ترم مرخصی بگیرد و تهران بیاید همین موضوع بکارت باشد. آیا قبول دارید؟
تو رو خدا کمکم کنین که چه کنم؟
تورو خدا کمکم کنین
همش همسرم به من گیر میده
احساس میکنم اعصابشون هم ضعیف شده
روشون با من خیلی باز شده
-
RE: عجله در رابطه
چرا دوتا تاپیک برای این موضوع زدید ؟
من تو اون یکی تاپیک جواب دادم.
موفق باشید
-
RE: عجله در رابطه
آقاي محترم چرا سعي نمي كنيد هر چه زودتر مراسم عروسي بگيريد؟
-
سلام دوست عزيز.هيج ميدونيد جرا تو بيشتر شهرها تاكيد دارند پرده بكارت قبل از عروسي برداشته نشه?جون اگر به هر دليلي دو طرف از ازدواج با هم منصرف شدند از لحاظ حقوقي و اجتماعي به هيج كدام مخصوصا خانوماسيب وارد نشه.با اين اوصاف ميتونم بگم خانومتون حق داره نگران از دست دادن شما باشه اما اين ميتونه تنها به خاطر اتفاقي كه افتاده نباشه شايد فقط حساسيت زنانه است.من به شما توصيه ميكنم در از بين بردن حريم بينتون شما هيج قدمي بر نداريد يعني اصلا جواب بي حرمتي رو با بي حرمتي نديد.با ايشان در زماني كه ناراحت نيستند با محبت صح كنيدبهشون بگيد كه محله يكروز خيانت كنيد وبگيد از بي احترامي ايشان به خودتون ناراحتيد.در ضمن اين يادتون باشه كه حرمتها رو يك نفره نميتوان شكست و هميشه نفر دومي هم بايد باشه.
-
.........................
-
به تاریخ تاپیک توجه کنین:305::305: