دیگه فرصت چندانی ندارم،زودتر راهنماییم کنید
سلام..من دختری 32 ساله هستم.مدت 6 ماه هست با آقایی هم سن خودم آشنا شدم.خانوادش هم ظرف مدت 2 ماه اومدن خواستگاری.تقریبا"همه اخلاق و عقایدمون مثل همه.همدیگرو دوست داریم.اما 2 تا اخلاق بد داره که منو دچار تردید کرده.
1-آدم لجبازیه...یعنی اگه بینمون حرفی پیش بیاد لج میکنه و بهم تلفن هم نمیزنه!!
2-در مورد خواهر های من و شوهرهاشون خیلی حساسه...یه جورایی فکر می کنم حسوده
نمیدونم چیکار کنم.آیا در آینده دچار مشکل می شم باهاش یا نه..
برای حل این 2 تا مشکلش چیکار میتونم انجام بدم؟
وقتی اینطوری لجبازی میکنه بهترین عکس العمل من چی میتونه باشه؟
خواهش میکنم زودتر جوابمو بدین باید زودتر جواب بدم...مرسی
RE: دیگه فرصت چندانی ندارم،زودتر راهنماییم کنید
سلام
به سرای همدردی خوش آمدی
اونچه مهمه اینه که شما این اخلاق رو متوجه شده ای .
این بستگی به شما داره که چقدر این رفتارها برایت مهم هست ( که ظاهراً مهمه ) .
اونچه ما اینجا می تونیم به شما بگیم اینه که :
هر آنچه امروز و با شناختی که به دست آوردی برایت مهمه ، توجه کن . شما باید تصورت این باشه که ایشون در آینده هم همینه ، اصلاً به این که تغییر می کنه و یا شما تغییرش خواهی فکر نکن . ایشون رو همانطور که الآن هست با همه کمی و کاستیهایش ببین و بسنج که آیا می پذیری و می توانی با وجود رفتارهایی که شناختی ( خوب و بد ) در کنارش زندگی کنی یا نه ؟ با دقت رو این مسئله و دیدن اون همونطور که هست ، تصمیم بگیر که بپذیریش یا ردش کنی .
موفق باشید
سلام
اکه واقعا فقط همین دو مورد مشکلتونه که باید بگم که خیلی خوشبختید. ان شا الله که خوشبخت بشید.:72:
در مورد اینکه گفتید باید زودتر جواب بدید هم فکر می کنم احتیاجی به عجله نباشه، اگه هنوز به جمع بندی نرسیدید می تونید مدت بیشتری با هم رفت و آمد داشته باشید تا بتونید تصمیم بگیرید ولی واقعا این دو موردی که گفتید به نظر نمی یاد خیلی مشکل ساز باشه، حتما دوستان دیگه نظرات تخصصی ترشونو می دن.
فکر می کنم مشکل دوم خیلی راحت با حرف ها و رفتارهای شما قابل حل باشه. باید بهش اطمینان بدید که به نظر شما شوهرتون خیلی بهتر و سرتر از شوهر خواهرهای شماست و لازم نیست جلوش از اونا تعریفی کنید. همین طور هم باید نشون بدید که اون تو زندگیتون براتون خیلی مهمتر از خواهراتون و شوهراشونه. (البته بعد از ازدواج)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alip
سلام
اکه واقعا فقط همین دو مورد مشکلتونه که باید بگم که خیلی خوشبختید. ان شا الله که خوشبخت بشید.:72:
در مورد اینکه گفتید باید زودتر جواب بدید هم فکر می کنم احتیاجی به عجله نباشه، اگه هنوز به جمع بندی نرسیدید می تونید مدت بیشتری با هم رفت و آمد داشته باشید تا بتونید تصمیم بگیرید ولی واقعا این دو موردی که گفتید به نظر نمی یاد خیلی مشکل ساز باشه، حتما دوستان دیگه نظرات تخصصی ترشونو می دن.
فکر می کنم مشکل دوم خیلی راحت با حرف ها و رفتارهای شما قابل حل باشه. باید بهش اطمینان بدید که به نظر شما شوهرتون خیلی بهتر و سرتر از شوهر خواهرهای شماست و لازم نیست جلوش از اونا تعریفی کنید. همین طور هم باید نشون بدید که اون تو زندگیتون براتون خیلی مهمتر از خواهراتون و شوهراشونه. (البته بعد از ازدواج)
مرسی از راهنماییتون در مورد مشکل دوم.
خواهش میکنم در مورد مشکل اول هم راهنماییم کنید.
اگر من همیشه پیش قدم بشم یا به قولی منتشو بکشم،بد عادت نمیشه؟
مشکل اولو نظری نداشتم که بدم اما همونجور که فرشته مهربان گفتن باید اینجوری تصمیم بگیرید که ایشون همیشه همین جور هست.