به به چه تالار خوب و پرباري بيا تو!
از تك تك اساتيد اين تالار كمال تشكر را دارم
واقعا" اطلاعات و مقاله هاي عالي و زيبايي كه بدرد زندگي تك تك ما مي خورد در اين سايت خوندم و درحال خوندنش هستم
چقدر اين دنيا مجازي قشنگ و جذابه
باور كنيد توي يكي دوماه اخير اصلا" نميتونم روزي چند ساعت بدون اين سايت گذران كنم
واقعا" مطالبش كاربردي و واقعي است
توي تالارهاي بورسي هم من تاپيكهايي دارم تو اونجا هم اساتيدي مثل جنابعالي هستند و واقعا" خيررسون ديگران ميشن
انشا الله كه تن همه شما عزيزان و اساتيد در سلامت باشه و از مشكلات روحي و رواني بدور بمانيد.
با تشكر و سپاس فراوان
RE: به به چه تالار خوب و پرباري بيا تو!
توی سایت یه قسمتی هست با مفهموم اینکه " چه تاثیرهایی این سایت روی شما داشته؟" چون اون قسمت برای ما قابل دسترس نیست، من دوست دارم از همین جا بگم که تنها، تنها یکی از هزاران سودی که داشته این بوده که هر کدوم از ما با خوندن داستان زندگی دیگران می تونیم به جایگاه زندگی مون و مضرات و معایت زندگی مون که بعضی موقع ها متاسفانه اون قدر غرق میشیم که فراموش می کنیم چه داشته های با ارزشی در کنارمون و در وجودمون داریم، پی ببریم!
از همه ی دوستان بخصوص آقای مدیر عزیز کمال تشکر رو دارم که من همیشه یکی از مزاحمین ایشون بودم!:43:
RE: به به چه تالار خوب و پرباري بيا تو!
سلام منم واقعا از تک تک دوستان ومشاورین ممنونم دستتون درد نکنه:104: با این سایت با delعزیز موافقم این سایت باعث شده هم مشکلاتم خیلی زیاد حل بشه و هم میتونیم با خوندن مطالب بقیه تجربه کسب کنیم :46::46::43::43:از خدا میخوام که جواب کمکاتونو خودش بده بازم ممنون:72::72::72: