RE: مشكلم رو چطوري حل كنم؟
سلام،
gilas گرامي، به كلبه همدردي خوش آمديد؛
لازم ميدانم نكته اي را براي شما توضيح دهم
طبق قوانين كلي تالار همدردي
تایپ غیر فارسی ممنوع
مطالب ارسالی باید به زبان فارسی بوده و با حروف فارسی تایپ شود لذا هر گونه ارسالی كه به صورت فینگلیسی تایپ شده باشد سریعا حذف خواهد شد. شما برای فارسی کردن متون فینگلیسی خود می توانید از این لینک استفاده کنید :
نحوه تبدیل متون فینگلیسی به فارسی
متن شما را به فارسي تغيير دادم
RE: moshkelamo chetori hal konam?
راجع به مشکلت ... به احتمال 90 درصد در این رابطه به جائی نمیرسی...اگه توی این یه سال رابطه جنسی داشتین که به احتمال 99.99درصد فاتحه اش خونده س اگه هم نیست بزودی پیشنهادشو دریافت میکنین....
اگر هیچیک از این مسائل نبوده و قضیه ازدواج جدی بود و تا حالا سر دووندن نبوده و پاسخ های مبهم.... اونوقت شاید بتونی ته این رابطه چیزی ببینی...
یه معیار خوب هم اینه که خودتو بسنجی ببینی تو این رابطه چقدر ارزش داشتی؟ و چقدر واسه خودت ارزش قائل هستی...
عشق رو ما خودمون دامن میزنیم.... و خیلی چیز ماورائی ای نیست...یه مقاله هم راجع به وابستگی و دلبستگی توی تالار هست پیداش کنین و بخونین..
موفق باشین
RE: مشكلم رو چطوري حل كنم؟
سلام
آشنایی شما چطور بوده ؟ آیا اینترنتی ؟
با آنچه شما شرح دادید بهترین کار رها کردن و بیرون اومدن از این ارتباطه چون سرانجامی نداره که خوشایند باشه و هر چه بیشتر ادامه دهید بیشتر آسیب می بینید .
RE: مشکلم را چگونه حل کنم؟
بهترین کار برای شما اینه که با خانواده ها مشورت کنید و ببینید راه حل اونها چیه ، مثلاً اگر از همه جهت معیارهاتون با هم منطبقه ایشون میتونه با خانواده اش خواستگاری بیاد و نهایتاً عقد کنید و شروع زندگی مشترک زیر یک سقف را منتظر باشید تا شرایطتون آماده بشه .
راه عاقلانه و بدون بلاتکلیفی اینه .
gilas گرامی لطفا" از ایجاد تاپیکهای متعدد خودداری کنید؛ شما از شب گذشته تا کنون 3 تاپیک در خصوص مشکلتان ایجاد نموده اید
نقل قول:
من مطمئنم وجود هیچ ادمی تو زندگی ادم بی دلیل نیست
نمیتونین مطمئن باشین! ولی میتونین مطمئن باشین که خودتون دلیلش هستین....