-
خاناوده عجیب غریب من
سلام دوستان
راستش من در شرف ازدواجم و باید جهاز بخرم و تا هفته دیگه خونم آماده هست و هنوز هیچی نخریدم و خانوادم بعد از 9 ماه تازه یادشون امده که برن تقاضای وام بدن اونم 800 تومان و 600 تومان هم دست بابا داشتم بهم نمیده چون نداره که بده خرجش کرده.شوهرم هم مدام فشار بهم میاره و میگه خانواده بی فکری داری و ........ .
بچه ها شما جایی یا موسسه ای نمیشناسید تا بتونم وام بگیرم تو رو خدا کمکم کنید دست خالی باید برم تو خونم.
-
RE: خاناوده عجیب غریب من
عجب !
کدام شهر زندگی می کنی ؟
مراسم عروسی ات چه زمانی است ؟
-
سلام همون شادزی
امیدوارم همیشه شاد زندگی کنی
اول به خاطر شروع زندگی متاهلی بهتون تبریک می گم
دوم یه نکته که به نظرم رسید این هست که
نذار شوهرت از عملکرد خانواده ات با خبر بشه (درمورد نخریدن جهزیه و اینکه پولی که به پدرت قرض دادی رو پدرت خرج کرده)
شما نباید اجازه بدی خانواده ات پیش همسرت کوچک شوند ...تا اونجایی که شوهرت بهت بگه خانواده ی بی فکری داری
الان اوج احساسات هستید هردوتاتون ..وقتی از این آتیش احساسات خارج بشید اون وقت هست که ناراحت می شوی...
سعی کن جزئیات داخلی خانواده ات رو به شوهرت منتقل نکنی
####
وام ازدواج نفری 2میلیون تومان هست می تونی درخواست کنی و بگیری
موفق باشید:72:
-
سلام آنی عزیز
من در شیرازم
مجلس عروسی نمیگیرم میریم ماه عسل
وام ازدواج هم شوهرم برداشته واسه رهن خونه الان هیچی تو دست و بالم نیست. نمیدونم چیکار کنم. هفته دیگه باید اسباب کشی کنم
بالهای صداقت عزیز متاسفانه دیگه کار از کار گذشته و شوهرم همه چی فهمیده راستش بابا و مامان خیلی بی فکرن راست میگه.اگر وسایل آماده نشه خودش میخره که برای من خیلی زشت میشه
اگر خیری را میشناسید که بدون سود بهم وام میده لطفا بهم معرفی کنید. دوست ندارم فردا خانواده شوهرم بزنن تو چشم که هیچی نداشتم
بعضی مواقع غبطه دخترهایی رو می خورم که مادرشون پا به پا شون میرن خرید و نظر میده و کمکشون می کنن مامان من مثل دیوار . من رو حرف بابا و مامان حساب کردم ولی حالا می بینم هر چی گفتن الکی بوده و تازه میخوان وام بگیرن. وام هم تا بدن جیگر آدم خون میکنن
-
سلام شادزی عزیز
یه سوال داشتم اگه دوست نداشتی جواب نده.
وضعیت مالی خانوادیتان خوب نیست؟یا اینکه اصلا تمایلی به خرید جهاز ندارند؟
-
شاد عزیز به چه صورتی میتوانی بازپرداخت وام را داشته باشی؟
و چه مقدار وام نیاز داری؟
ببین اگر مثلا دو میلیون وام بگیری، طی چند ماه میتونی پسش بدی و ماهانه چقدر قسط منظورم همان وام بی بهره هستش. و چه تضمینی میتونی برای پرداختش بدی؟
-
سلام دوستان
خوشبختانه مشکلم حل شد و خودم جهازم تهیه کردم. از کمکتون ممنونم.