اخلاق مهمتره يا فرهنگ و خونواده؟
سلام
من يه دختر 26 ساله هستم...2 تا خواستگار دارم كه دارم جدي بهشون فكر ميكنم و مي خوام ازين دو تا يكي رو انتخاب كنم....هردو تحصيلاتشون در يه سطحه(فوق ليسانس) .....هر دو شغل خوب و موقعيت اجتماعي خوب دارن....يكي شون اما خيلي خوش تيپ و با كلاسه و اهل تهران و ديگري يه پسر ساده شهرستاني كه خوشگله ولي زياد به ظاهرش نميرسه... اينو يك بار بهش گفتم كه ازون به بعد سعي مي كنه اونجوري كه من دوس دارم لباس بپوشه اما خب با خودم فكر ميكنم اون بخاطر دل من داره اينجوري ميكنه و بعد كه خرش از پل بگذره شايد اينجوري نباشه....
من با اولي(تهراني) دوس دارم برم بيرون... لذت مي برم كنارم قدم بزنه...اما با دومي گاهي حتي خجالت مي كشم برم جاهاي با كلاس... حس مي كنم خيلي به من نمي خوره....(با هر دو دارم حرف ميزنم كه بيشتر بشناسم و انتخاب كنم) و بهتره اينجوري بگم كه از نظر احساسي و عاطفي با اين آقاي شهرستاني خييييلي احساس نزديكي و راحتي بيشتري دارم و اون واقعا عاشقمه و اخلاقش واقعا خوبه....اما اون يكي آدم عصباني هست و كم تحمل و همين منو مي ترسونه ازينكه باهاش ازدواج كنم...از همه نظر (خونواده، رفتار اجتماعي و...) من اين آقاي تهراني رو ترجيح ميدم ولي واقعا هرچي مقايسه ميكنم ميبينم اخلاق اون يكي بهتره .... نمي دونم چي مهمه! اگه فقط بخاطر خوش اخلاقي اونو انتخابش كنم ولي پس فردا همش بخاطر ظاهرش و خونوادش كه همه شهرستاني هستن و با فرهنگ خونواده من خيلي خيلي فاصله دارن مشكل پيدا ميكنم.... با دومي از نظر خونوادگي و فرهنگي كاااااااملا مچ هستيم اما اخلاقش چي؟....كمكم كنيد لطفا
RE: اخلاق مهمتره يا فرهنگ و خونواده؟
عذر می خوام، این دو نفر خبر دارن که شما دارین همزمان بررسی شون می کنین؟!
یه لیست تهیه کنین و ببینین کدوم یکی واسه تون مهمتره: مثلا عصبانی باکلاس یا خوش اخلاق بی کلاس...
مثلا میتونین تقریبا مطمئن باشین که طرف عصبانی عصبانی خواهد بود ولی طرف خوش اخلاق به این راحتی معلوم نیست که عصبانی نشه...چون اولی که معلومه کنترلی نداره و بعدا هم حتی بدتر هم میشه ولی دومی ممکنه کنترلش بهتر باشه ولی لزوما خوش اخلاق نیست باید بیشتر بشناسیشون
راجع به خودشون و خونواده شون بیشتر تحقیق کنین ... درسته که میگیم شهرستانی ولی خودمونیم تهرانی داریم تا تهرانی:311: سعی کن خود واقعی فرهنگشون رو بدون این برچسب های مضحک بررسی کنی...
سلام ياسي جان
سه مورد را مطرح كرده بودي اخلاق ، خانواده و فرهنگ همه اين موارد توانتخاب بايد در نظر گرفته بشن همشون مهمه بايد كسي را انتخاب كني كه هم اخلاق خوبي داشته باشه هم از نظر خانواده وفرهنگ در يك سطح باشيد. در مورد اول شما گفتيد كه تهراني هستند از لحاظ فرهنگي وخانوادگي خيلي به هم نزديكيد ولي دومي شهرستاني است و از لحاظ فرهنگي وخانوادگي متفاوتيد .اين خيلي موضوع مهميه .من اين مورد را تجربه كردم ادم خيلي اذيت ميشه مسايلي كه براي ما توتهران مهمه اونا اصلا اهميت نميدن مسايل اجتماعي را مثل ما درك نميكنن (اين دليل بر خودپسندي نيست واقعيته ) رفت وآمد كردن باهاشون مشكل ميشه اين خودش باعث اختلاف بين تو وهمسر آيندت ميشه توبه دليل فرهنگت انتظار داري كه خانواده شوهر رفتار خاصي داشته باشند ولي اونا به دليل فرهنگ متفاوتشون طور ديگه اي رفتار ميكنن اين باعث ناراحتي ميشه تازه اون آقا هم (مورد دوم )شخصيتش تو اون خانواده شكل گرفته وتو همان فرهنگ تربيت شده مسلما در آينده فرهنگش در اخلاق ورفتارش نمود پيدا خواهدكرد ،در مورد اينكه ميگي مورد دوم اخلاقش خوبه با چند جلسه صحبت تونميتوني يه اين نتيجه برسي كه واقعا اخلاق او بهتره خيليها بعد ازازدواج تازه اخلاق واقعيشونو نشون ميدن به نظر من خلي بايد دقت كني وعجولانه تصميم نگيري
ببین ملاکهای خودت در ازدواج چی هست ، هر خواستگارت رو با ملاکهای خودت بسنج . نه اینکه خواستگارها رو با هم مقایسه کنی ، اینجوری ممکنه به اشتباه نتیجه گیری کنی.
در حال حاضر و به موازات مورد اول که خیلی مهم هست ،شناختت رو از خانواده هاشون بیشتر کن.
به نظر من درستترین کار در این مورد اینه: خودٍ کنیهٍ اصلیٍ فرهنگٍ خونوادگیشون رو بررسی کنین و خیلی به این برچسبهای مضحک توجه نکنین....من به خاطر شغل پدرم چند سالی شهرهائی مثل اصفهان و تبریز و شیراز و کرمانشاه بودم...توی فامیل هم ازدواج با شهرستان رو از همه نوعش داشتیم موفق و غیرموفق.... خیلی از دوستای دانشگاهیم هم شهرستانی اند....عموما به تهران یا غیر تهران نیست مشکل در محیط بزرگ یا کوچیک هست هر چه محیط بزرگتر میشه شرایط و محدودیت ها تغییر میکنن...پس این خیلی مهمه که شهرستانی بودن خواستگار دومتون از چه محیطی با چه زمینه ی زبانی و قومیه...از یه شهر و محیط برزگه یا از شهر کوچیک...همه اینا خیلی با هم تفاوت دارن.... ولی واقعیت اینه که اونچه به فرهنگ در معنی عامش برمیگرده همه این ملت خاورمیانه (بجز شبه جزیره عربستان) از ایران گرفته تا لبنان و مصر یه فرهنگ داریم و سروته یه کرباسیم:311: (خدائیش نهاد خانواده و نحوه نگاه توی ایران مثلا با لبنان چه فرقی داره؟) حالا چه برسه به فرهنگ داخلی... ولی وقتی میرسیم به فرهنگ یه خونواده قضیه میاد سر یه سری آداب و رسوم + یه سری عقاید که بیشتر بحث سنت و مدرنیته است...بحث پایبندی یا رهائی است.... (البته مسئله زبان هم مهمه...) ...خلاصه منظورم اینه که ببینیم مثلا خونواده شوهر نظرشون مثلا راجع به کار مرد توی خونه چیه یا کار زن بیرون خونه؟ نظرشون راجع به مشارکت یا دخالت یا هر چیز دیگه ای توی زندگی چیه؟ نظرشون راجع به آزادی های زن در چارچوب خونواده چیه؟ اینا رو بررسی کنیم که از روی هم حرفها و هم اعمالشون چیزائی رو میتونیم بدست بیاریم....منظور از فرهنگ خونواده اینه وگرنه اون چیزی که مربوط به فره+هنگ یعنی جمع فره ها است با کمی اغماض توی این منظقه یکیه (شاید من زیادی اومانیستم:311:)...به نظر من یه خونواده تهرانی مذهبی بهتره باید یه خونواده شهرستانی مذهبی وصلت کنن تا یه خونواده تهرانی غیرمذهبی....به این راحته نیست که برخی دوستان فله ای طبقه بندی میکنند...فاکتورهای زیادی دخیله...
یه مسئله دیگه هم که در مورد ازدواج با شهرستان جدای فرهنگ در نظر بگیرین مسئله دوری و فاصله است ... محل زندگی آینده تون....تعداد مراسمات و اینکه هر چند وقت یکبار باید برین و ... همه اینها باید در نظر بگیرید....
متاسفانه پست جناب BABY رو ندیدم...خلاصه حرف همونی بود که ایشون گفت...
سلام
به تالار همدردی خوش اومدی
منم با آقای BABY موافقمو باید اضافه کنم که عزیزم حتی اگه اون آقای شهرستانی عاشقتون هم باشه بعدا ممکنه سر خانواده ش به خیلی مشکلات بر برخورین که میتونه رابطه دونفریتونو خراب کنه
من بعد از ازدواج متوجه شدم خانواده همسر اهمیتش خیلی بیشتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
به جرات میتونم بگم بیشتر از 90% اختلافات من و هسرم و زن و شوهر هایی که میشناسم سر خانواده آقاست
همونطور که آقایون rroogg BABY پیشنهاد دادن از رو برچسب قضاوت نکنین.در مورد سطح فرهنگی خانواده ها خوب تحقیق کنین.البته رفتارهای خواستگارای شما هم میتونن تا حدی نماینده فرهنگ خانواده ای باشن که توش بزرگ شدن.
موفق باشین:72::72::72:
سلام
به همدردی خوش آمدید:72:
علاوه بر نظر دوستان ، اگه واستون مقدوره خواستگاراتون رو تک به تک بررسی کنید و وقتی به نتیجه قطعی رسیدید برید سراغ بعدی . اینجوری شما بیشتر در حال مقایسه هستید و کمتر روی معیارهای خودتون تمرکز دارید و در ضمن به نظر من تو همین مرحله هم باید تا حدودی متعهد بود . (من به شخصه دوست ندارم آقایی هم زمان از من و دختر دیگه ای خواستگاری کنه و بطور موازی وارد پروسه شناخت بشه ، شما چی؟)