کوتاه تر بودن مرد چقدر تو زندگی تاثیر داره؟
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
اول از همه میخاستم بگم سرزنشم نکنید که تاپیک تکراری زدی و ... چون من تاپیکهای مرتبط با این موضوع مثل قدکوتاه دوست اینترنتی من رو خوندم. اما باز هم قانع نشدم و فکر میکنم حق دارم به صورت اختصاصی از مشاوره دوستان استفاده کنم.
23 سال دارم و با آقایی آشنا شدم که دو سال از من بزرگتره. موقعیت اجتماعی مناسبی داره، از نظر اخلاقی خیلی خوب هست. وقتی کنار هم هستیم خیلی به هردومون خوش میگذره و هردومون احساس خوبی داریم. اخلاق و رفتارش با من طوری هست که احساس امنیت و آرامش میکنم، احساسی که تا حالا با کسی نداشتم. نه! اشتباه نکنید، عاشق نیستم فقط در مورد تجربه هایی صحبت میکنم که تا حالا نداشتم و در کل میخام بگم که بودن با این آقا بهم احساس خوبی میده. دروغ نمیگم گاهی بینمون صحبتهایی با موضوع جنسی شده و کاملا مشخصه که از این لحاظ خیلی خوب میتونیم با هم کنار بیایم و همدیگه رو راضی کنیم.
همه اینها تا زمانی هست که هنوز کنار هم راه نرفتیم! وقتی تو خیابون کنار هم راه میریم موجی از شک و تردید و احساس بد هست که به سمتم میاد. ما کاملا با هم همقدیم و وقتی من کفشی بپوشم که کمی پاشنه داشته باشه قدم از اون بلندتر میشه.
من مثل سوسن خانم فرشته نیستم که به این راحتی با این موضوع کنار بیام و تصور میکنم این حق منه که با کسی باشم که از لحاظ ظاهری لااقل در حدنرمال باشه و به من بیاد. این موضوع زمانی برام بیشتر عذاب آوره که میدونم خانوادم وقتی همچین چیزی رو ببینن نمیپسندن و با نیش و کنایه ازم انتقاد میکنن و این منو خیلی اذیت میکنه. چون خواستگارانی داشتم که قدشون کوتاه بوده و مورد تمسخر خانوادم قرار گرفتن
گاهی وقتا فکر میکنم شاید این حساسیت شدیدم بخاطر خانوادم باشه! این موضوع زمانی که خواهرم اون رو دید و دقیقا اولین چیزی که مطرح کرد قدش بود به اثبات رسید. هرچی سعی میکنم نمیتونم حرف مردم رو نادیده بگیرم!
خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید.
یک مطلب دیگه که فکر کنم لازمه گفته بشه اینه که توی دانشگاه هم کسانی هستند که دائما با دوستم مقایسه شون میکنم و فکر میکنم اگر به جای دوستم، اونها طرفم بودند خیلی راضیتر بودم چون علاوه بر شرایطی که دوستم داره قدشون هم به من میخوره!
امیدوارم تونسته باشم حرف دلمو اونطور که باید بزنم. از دوستان میخوام که منو سرزنش نکنند و فکر نکنند خیلی ظاهربین هستم فقط میخام بدونم اگر این قضیه رو نادیده بگیرم و ازدواج کنم با وجود این خصیصه مقایسه ای که ناخودآگاه در من وجود داره آیا در آینده به مشکل با این آقا برمیخورم یا نه؟
منتظر شنیدن نظرات مفید شما دوستان عزیز هستم و خیلی خوشحالم که همچین محیط گرم و دوست داشتنی و با تخصصی هست که میشه حرف دلمونو بزنیم و راهنمایی بگیریم. یا لااقل نظرات دیگران رو بی پرده بشنویم و تامل کنیم :43:
RE: کوتاه تر بودن مرد چقدر تو زندگی تاثیر داره؟
سلام خانم hpparisa :
به تالار همدردی خوش آمدید .
اولا به نظر من هرگز رابطه ای رو بدون اطلاع خانواده شروع نکنید و ادامه ندید .
در مورد کوتاهی قد هم باید بگم که کوتاهی قد در ازدواج مشکلی ایجاد نمیکنه نه برای خود فرد و نه برای همسر اون .( البته اگر کوتاهی حاد نباشه ؛ مثلا اگر کسی زیر یک متر باشه خوب مشکل ساز هست ) . یکی از مشکلاتی که کوتاهی قد میتونه برای یک آقا ایجاد کنه اینه که شاید باعث بشه اون آقا نتونه در ورزش بسکتبال پیشرفت کنه و به NBA برسه .
ازدواج نیاز به بلوغ فکری و عاطفی داره که اینا به کوتاهی و بلندی قد هیچ ربطی ندارند . همچنین برای موفقیت در زندگی یک مرد و زن باید صادق و همدل باشند و بتونن همدیگر رو درک کنند و در مشکلات کنار همدیگه باشند و اخلاق خوب داشته باشند و با همسر و خانواده اون رابطه متعادل و سالم برقرار کنند که اینا هم هیچ کدوم به قد ربطی ندارند .
اما با توجه به نوشته های شما توصیه اکید من این که رابطه رو با این آقا قطع کنید چون کاملا روشن هست که شما با قد ایشون مشکل دارید و اگر هم رابطه رو ادامه بدید احتمالا با تردید خواهد بود و بعدا مشکلات زیادی بوجود خواهد آمد . ضمن اینکه خود شما اشاره کردید که در دانشگاه شما افراد دیگری هستند که علاوه بر اینکه شرایط این آقا رو دارند ، قدشون هم کوتاه نیست . بنظر من شما فرصتهای دیگری هم خواهید داشت و اگر برای ترس بخاطر از دست دادن فرصت ازدواج به این آقا بله بگید هم خودتون رو بدبخت میکنید و هم ایشون رو .
موفق باشید .
ممنون از جوابتون. در مورد بی اطلاعی خانواده باید بگم که شما که تو ایران زندگی می کنید دیگه چرا؟ این حرف خیلی شعارگونه هست که بخایم بگیم فقط با اطلاع خانواده باید با هم باشیم اونم وقتی که حالا حالاها شرایط ازدواج برامون جور نمیشه! هرچند من در این مورد با مادر و خواهرم صحبت کردم و از این موضوع خبر دارن
باز هم ممنون از نظرتون اما جوابتون خیلی رک بود :302: یعنی فکر میکنید که واقعا من با ایشون هیچ آینده ای ندارم؟
یعنی هیشکی نیست جواب منو بده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hpparisa
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
23 سال دارم و با آقایی آشنا شدم که دو سال از من بزرگتره. موقعیت اجتماعی مناسبی داره، از نظر اخلاقی خیلی خوب هست. وقتی کنار هم هستیم خیلی به هردومون خوش میگذره و هردومون احساس خوبی داریم. اخلاق و رفتارش با من طوری هست که احساس امنیت و آرامش میکنم، احساسی که تا حالا با کسی نداشتم. نه! اشتباه نکنید، عاشق نیستم فقط در مورد تجربه هایی صحبت میکنم که تا حالا نداشتم و در کل میخام بگم که بودن با این آقا بهم احساس خوبی میده. دروغ نمیگم گاهی بینمون صحبتهایی با موضوع جنسی شده و کاملا مشخصه که از این لحاظ خیلی خوب میتونیم با هم کنار بیایم و همدیگه رو راضی کنیم.
همه اینها تا زمانی هست که هنوز کنار هم راه نرفتیم! وقتی تو خیابون کنار هم راه میریم موجی از شک و تردید و احساس بد هست که به سمتم میاد. ما کاملا با هم همقدیم و وقتی من کفشی بپوشم که کمی پاشنه داشته باشه قدم از اون بلندتر میشه.
امیدوارم تونسته باشم حرف دلمو اونطور که باید بزنم. از دوستان میخوام که منو سرزنش نکنند و فکر نکنند خیلی ظاهربین هستم فقط میخام بدونم اگر این قضیه رو نادیده بگیرم و ازدواج کنم با وجود این خصیصه مقایسه ای که ناخودآگاه در من وجود داره آیا در آینده به مشکل با این آقا برمیخورم یا نه؟
اول اینکه به موضوع جنسی اشاره کردین به نظرم اینطور میاد که شما یه تردید راجع به قد ایشون و ارتباطش با این موضوع دارین که اگر این واسه تون مسئله ای باشه باید بهتون بگم در اشتباهین و بلند قدی یا کوتاه قدی (در شرایط متعارفش) تاثیری توی این مسئله ندارند و بی ارتباط اند.
خوب این احساس سبز شما یه احساس بد هست که نقطه ضفف محسوب میشه اینکه این مسئله تا چه حد روی زندگیتون تاثیر میزاره رو به نظرم باید خودتون جوابشو بدین و اینکه تا چه حد میتونین باهاش کنار بیان ضمن اینکه گفتین مشکلتون حاد نیست و هم قدین خوب میتونین مثل همسر سارکوزی کفش ساده بپوشین ... تازه اون بلندتره...
بازم میگم این بستگی به خودتون داره.....
ولی برداشت من از پست شما اینه که رابطه تون هنوز رشد یافته نیست و تا حد زیادی احساسیه همینطور خود شما واسه همین به نظر من بهتره با احتیاط بیشتری جلو برین و به خودتون و اون آقا فرصت بیشتری بدین....البته بد نیست مسئله خواستگاری پیش کشیده بشه ولی واسه ازدواج و جواب قطعی دادن هنوز فرصت زیاد دارین....
نه دوست عزیز در مورد مسائل جنسی اصلا تردیدی ندارم و ربطش نمیدم به موضوع قد.
موضوع اصلی اینه که من از اوائل آشناییمون این احساس رو داشتم و دائم سعی کردم به خودم بقبولونم که نه این چیزا مهم نیست و با گذشت زمان حل میشه. اما هنوز بعد گذشت یک سال اون نگرانی به قوت خودش باقیه و کم کم داره منو به تردید میکشونه
ضمن اینکه تو این یکسال خیلی بهم نزدیک شدیم و بهش قول ازدواج دادم و در مورد همه چیز صحبت کردیم و به توافق رسیدیم و این موضوع قد که الان دارم با شما در میون میذارم چیزیه که تمام این مدت ذهن منو به خودش مشغول کرده و یه جورایی مثل یه عقده شده برام و گاهی فکر میکنم زیادی این مسئله رو برای خودم بزرگش کردم
دوستان همه چي رو خيلي خوب توضيح دادن و من هم مجددا تاكيد ميكنم كه اگه موضوع قد براتون اهميت ويژه اي داره به هيچ وجه ريسك نكنيد و خودتون رو توي هچل نندازيد....ناخوداگاه ياد تاپيك زير افتادم
http://www.hamdardi.net/thread-12059-post-110419.html#pid110419
آخه موضوع اینه که میترسم دیگه موقعیت ازدواج برام پیش نیاد! و به یه قانون معتقدم که میگه هر چیزی یه وقتی داره اگه از وقتش گذشت دیگه اتفاق نمیفته. این درست نیست بنظر شما؟
نه!
در مورد میوه شاید ولی در موررد انسان نه!
ضمن اینکه 23 اتفاقا طبق معیارهای جامعه امروز یه ذره پائین هست الان خیلی از خانمها هستن نزدیکای 30 سالگی ازدواج میکنن.
موضوع قد هم کاملا به خودتون بستگی داره ... به خودی خود این موضوع اصلا مسئله و مشکلی نیست....این شما هستین که تعیین میکنین که قد طرف چقدر مسئله ساز باشه....
شما اگر نمیتونین با موضوع قد کنار بیاین نباید وارد ازدواج با این آقا بشین ... اگر هم میخواین بهش جواب مثبت بدین باید هیچ تردیدی راجع به این موضوع دیگه نداشته باشین.
اینم بگم شما باید اینجا بین نظر کارشناسها و یه فرد عادی مثل من فرق بذارین...
تذكر:
هيچ وقت به خاطر ترس از تنها موندن ازدواج نكنيد