چرا بعضی ازآقایون از زیبایی و آرایش همسرشون تعریف نمی کنند؟
سلام دوستان
سال نو بر همه شما مبارک
شوهرم رو دوست دارم و اون هم اما اون هیچگاه از طرز لباس پوشیدن و یا آرایشم تعریف نمیکنه طوری که ادم رو به وجد بیاره و دلش بخواد همیشه این کار رو بکنه بخاطر همین تقریبا خیلی وقته که این کار رو نمیکنم و خیلی کم به خودم میرسم چیکار کنم که همسرم از این بی تفاوتی دربیاد وقتی بهش میگم میگه خوب خوبی دیگه من چی بگم؟ میگم اشتیاق نشون بده ولی باز هم خیلی فرق نمیکنه!!!!!
چرا بعضی مردها بی تفاوتند باید بگم برخلاف بعضی مردها که از آرایش و بوی عطر و ادکلن خوششون میاد همسر من اصلا اینطوری نیست چکار کنم که علاقه مند بشه؟؟؟
RE: چرا بعضی ازآقایون از زیبایی و آرایش همسرشون تعریف نمی کنند؟
همسفر خانم با سلام واحترام خسته نباشید سال نو مبارک باد امیدوارم سال خیر برکت سلامتی داشته باشیدشوهر زیاد ارایش ومدل مو جدید درست می کند یا ارایش ساده انجام می دهد لباس ساده به تن می کند موفق وشاد باشید
سلام .
سال نو میارک .
عمل = عکس العمل . میشه گفت عمل شما در جایی دیگه ای از زندگی باعث به وجود اومدن این گونه رفتار با شما شده شما گفتید : " " بهش میگم میگه خوب خوبی دیگه من چی بگم؟ " "
خوب به نظر میاد ایشون از تمام این کارهایی که شما برای ایشون انجام میدید لذت میبرند اما یه جای کار مشکل داره . این مشکل رو هم باید بگردید و پیدا کنید حتی از چیزهای ریز هم صرف نظر نکنید چون ممکنه همون مسایل ریز به مرور زمان اینقدر بزرگ شده باشه که دیگر اجازه بیان خیلی حرف هارو نده .
وقتی همسر شما میگه : " خوب خوبی دیگه من چی بگم؟ " پس یعنی هم میخوام بگم هم یه چیزی هست که خودت باید متوجه بشی .
من خودم به عنوان یک مرد گاهی اوقات دوست دارم بدون گفتن حرفی طرف مقابلم متوجه بشه حتی ممکنه مدت زیادی هم از اون اتفاق گذاشته باشه .
امیدوارم تونسته باشم کمک کوچکی کرده باشم .
موفق باشید در کنار همسرتون و زندگی سراسر عشق و دوستی رو در کنار همدیگه داشته باشید .
یا حق .
سلام
این موضوع را سخت نگیر
باور کنید اگه حساس به آرایش و طرز لباس پوشیدن شما بود مشکلات بیشتری داشتی
سلام:72:
همسر من هم گاهی مواقع اینطوری می شه. منم سعی می کنم با خنده و شوخی بهش بفهمونم، مثلا با اشتیاق می گم ببین کی روبه روت نشسته..... و از این جور حرفها.
بعضی وقتها آقایون به خاطر مشغله هایی که دارن خسته هستن و فکرشون درگیره این دلیل این نمیشه که زیبایی ما رو نمی بینن یا دوست ندارن که ما مرتب باشیم این جور مواقع نوبت ماست که با شیطنت مخصوص خودمون اونا رو متوجه تغییراتی که کردیم بکنیم. تازه با این کار باعث می شیم که اونها از فکری که مشغولشون کرده رها بشن.
عزیز جون زیاد غصه نخوریا!!همسرمنم کم اینطوری نیست!!!البته شایدم برای من این موضوع سخت تر هم باشه چراکه خانواده ایی که دراون بزرگ شدم هیجانی هستند یعنی والفورت احساسشون را نسبت به هرچیزی بیان می کنند من خودمم هم همین طوریم ودریک شرایط ثابت مثلا من یک کاری کرده بودم که هرکه من و می دید فوری یا می گفت وای یا می گفت چه خوب شده یا غیره اما همسرم که ازهمه به من نزدیکترهستش واون کاراکه فقط برای اون انجام دادم خیلی خونسرد لبخند زدش ودیگه هیچی راجع به اون عملم نگفت خیلی خیلی ناراحت شدم چون همه نظرداده بودن غیراون کسیکه من بهش علاقه دارم ....سعی کن خودتوناراحت نکنیا هرانسانی اخلاق منحصربه فردی داره دررابطه با موارد مختلف حالا دارم کار می کنم روی این موضوع نمی خوام بیخیال آرایش بشم حالا صب کن تانتیجه را بهت بگم:160::D
اي كاش فقط آرايش بود
بعضي هاشون كه حتي از اينكه بگن دلم واست تنگ شده يا دوستت دارم يا .... خودداري مي كنن
اگه زنها بدونن که بعضی وقت ها سکوت اونها می تونه آرامش را برای مردها به دنبال داشته باشه مشکل حل می شه. بعدش مرده با رسیدن به ارامش فکری و روحی خودش دنبال زنش می گرده. نکته خیلی ظریفه اما مهمه.