-
خدايا شكر
روزي مردي خواب ديد كه پيش فرشته هاست و نظاره گر كارهاي آنان است. گروهي از فرشتگان را ديد كه سخت مشغول كارند. مرد از فرشتگان پرسيد: "شما مشغول انجام چه كاري هستيد؟"
يكي از فرشتگان در حاليكه نامه اي را باز ميكرد، گفت: "اينجا بخش دريافت است. ما دعاها و درخواستهاي مردم را از خدا تحويل مي گيريم."
مرد كمي جلوتر رفت. بار ديگر عده اي از فرشتگان را ديد كه به سرعت، كاغذهايي را درون پاكت ميگذارند . آنها را توسط پيك هايي به زمين مي فرستند.
مرد پرسيد: "شما چه كار ميكنيد؟" يكي از فرشتگان با عجله گفت: "ما الطاف و رحمتهاي خداوند را براي بندگان به زمين مي فرستيم."
مرد بار ديگر چند قدمي جلو رفت. فرشته اي را ديد كه بيكار نشته است. مرد با تعجب پرسيد: "شما چه كار مي كنيد!؟"
فرشته جواب داد: "اينجا بخش تصديق جواب است، مردمي كه دعاهايشان مستجاب شده، بايد جواب بفرستند. چون تعداد كمي جواب مي دهند، در حال حاضر، بيكار نشسته ام."
مرد از فرشته پرسيد: "مردم چگونه مي توانند جواب بفرستند؟"
فرشته پاسخ داد: "فقط كافيست بگويند خدايا شكر"
بياييد از امروز نگذاريم اين فرشته بيكار بنشيند.
-
RE: خدايا شكر
سلام fnh63
خیلی عالی بود...
همیشه پستهایی که در آرامش شب ایجاد میشه، حال و هوای خاصی داره... اکثر این پست ها به دل می نشینند.
واقعا دستت درد نکنه...
پست قشنگیه....
تشکر می کنم ازتون به خاطر اینکه از راحتی خوابتون گذشتید و اینجا پستی را قرار دادی که خواب را از سر ما هم می پراند...
واقعا خستگیمو درکردید....
-
-
سلام
من هم تشکر میکنم .
حالا یه چیزی بگم که خودم از زبان یک سخنران شنیدم ، میگفت : یک روز بعد از نماز یه فردی ربانی فرشتگان رو میبینه، ازش میپرسند چی شده ؟ میگه فرشتگان رو میدیم . ازشون میپرسند چه شکلیند ؟ میگند : شکل خاصی ندارن مثله پنبه میمونند .
دوم و جالب تر :
یه شخصی به امام صادق ( ع ) گفت چقدر فرشته خدا داره ؟
فرمودند : همین بس که شما وقتی باران یا برف میاد رو به یاد بیار ، حالا هر فرشته ای موظفه یک قطره باران یا برف رو از آسمون بیاره روی زمین . و به کدوم فقط یک بار فرصت میرسه که اینکار رو انجام بدند.
" حالا شما خودت تصور کن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "
التماس دعا.
-
خيلي جالب بود
ممنونم ازت:72:
-
-
اين متن در تاريخ 1 بهمن 86 توسط زيباده در قسمت داستانهاي كوتاه نوشته شده كه توي همين پست از ايشون عذرخواهي ميشه