RE: دیگه از دست شوهرم خستم
هیبا جان، میشه بیشتر در مورد خودتون توضیح بدین، مثلا اینکه چند ساله ازدواج کردین، از کی با همسرتون این مشکل رو پیدا کردین، چند سالتون هست و ...
:72:
سلام
ميشه يكم در مورد خودتون بگيد مثلا چند ساله كه ازدواج كرديد؟چند سالتونه؟با هم مشكلي داريد يا نه؟...........
ببخشيد با پست بالا هم زمان شد
با سلام
چنین مشکلاتی از منشاء های مختلفی سرچشمه بگیرید.مثلا:
- فیزیولوژی
- روانی
- محیطی
ارزیابی علت دقیق آن به شرح حال بالینی مفصل و دقیق و اخذ تاریخچه زندگی زناشویی اتان بستگی دارد. و همچنین نظرات و توضیحات همسرتان از این مشکل.
اینکه شما چند وقت هست ازدواج کرده اید؟ و آیا این مشکل از اولین روزهای ازدواجتان تا کنون وجود داشته هست؟ یا تشدید شده است؟ یا کم و زیاد شده است؟ و با چه عوامل دیگری همراه بوده ؟ یا اخیرا با چنین مشکلی روبرو شده اید؟و خیلی مسائل دیگر که معمولا از جلسات مشاوره استخراج می شود. منجر به اتخاذ یک روش بالینی پزشکی یا روانشناختی می شود.
سلام بچه ها ممنونم از جوابتون ما 6 سال که ازدواج کردیم و یه دختر 2 ساله هم داریم من و شوهرم به اصطلاح عاشق همدیگه بودیم البته حالا هم شوهرم مدعی که خیلی دوسم داره اما رفتارش درابن مورد نشون نمیده شوهر من در دانشگاه تدریس می کنه و خیلی جوونه و منم فکر میکنم که شاید سروگوشش هر چند کم اما بجمبه با وضع دخترای امروزی . خلاصه اینکه سعی کردم هرچی که لازمه رو بگم اگه دوباره سوالی بود جواب میدم .ممنونم
ببخشید من 27 سالمه کارشناس حقوق و مشغول خانه داری و بچه داری هستم و اینکه مشکلم با شوهرم انگار که هرازچندگاهی به خواب زمستانی میره و یادش میره که ما زن و شوهریم
خواهر عزیز بهتون خوش آمد میگم:72:
صبور باشید و به توصیه آقای سنگ تراشان عمل کنید .
کسانی دیگه ای هم بودند که قبلا همین مشکل رو داشتند (یا مرد یا زن)و همین توصیه بهشون شده چون اینجا و دورادور و بدون حضور همسرتون امکانش کمه مشکلتون حل بشه بنابراین لازمه و باید حضوری پیش مشاور برید و نیاز به تشخیص بالینی داره.
موفق باشید
با درود
هیبا عزیز اغلب این گونه مشکلات در افرادی در موقعیت های اجتماعی حضور ویژه و پررنگی دارند بدلیل فشارهای محیطی و کاری دیده می شود.
ولی توضیحات شما به نظرم کافی نبود.. سوالی داشتم:
آیا در اکثر موارد ...شروع رابطه با درخواست همسرتان بوده؟؟ شما هرگز در برقراری رابطه پیش قدم نبودید؟
آیا همسرتان نسبت به ظاهر و نوع پوششتان سخن می گوید؟
بهداشت شخصی را رعایت می کنید؟؟
در مورد مسائل کاری و علایق همسرتان با او سخن می گویید؟
بدرود:72:
سلام بله اکثرا خیلی کم نظر میده یعنی باید بپرسم تا نظر بده البته ما خیلی با هم راجع به اتفاقات روزمون حرف میزنیم من سعی میکنم خیلی به روی خودم نیارم(راجع به رابطمون) .بله کاملا رعایت میکنم.
شما چرا اينقدر خلاصه و مختصر توضيح ميدي؟چرا راحت حرفتو نميزني؟والله با شوهرت هم اين طوري حرف بزني خوب معلومه نتيجه چي ميشه ديگه!! عزيز دلم كمي حوصله كن...حرف بزن ...اينجا تمام اطلاعات ما وابسته به توضيحاتي هست كه شما ميدي شما هم كه تلگرافي حرف ميزني:303:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط حسین پور
با درود
هیبا عزیز اغلب این گونه مشکلات در افرادی در موقعیت های اجتماعی حضور ویژه و پررنگی دارند بدلیل فشارهای محیطی و کاری دیده می شود.
ولی توضیحات شما به نظرم کافی نبود.. سوالی داشتم:
آیا در اکثر موارد ...شروع رابطه با درخواست همسرتان بوده؟؟ شما هرگز در برقراری رابطه پیش قدم نبودید؟
بهداشت شخصی را رعایت می کنید؟؟
لطفا به اين سوالات جواب بديد...
غزاله جون درست ميگن يكم بيشتر توضيح بدين هيبا جان تا بشه با فكر بشتري مشورت داد