-
نیاز به کمک دارم...
با عرض سلام و خسته نباشید
در یک خانواده ای زندگی میکنم که روی دختر خیلی حساسن و اگه یه اتفاقی بیفته که دختر بیچاره هیچ نقشی نداشته باز متهم میشه و دید خانواده نسبت بهش عوض میشه، مردای خونواده غیرتی و اگه تو فامیل مشکل ناموسی پیش بیاد خون به پا میشه.
این شرح مختصر از محیطی بود که توش زندگی میکنم و اما مشکلم:
یکی از اعضای فامیل(آقا) چند ماه پیش اس ام اس هایی بهم میداد که خیلی مورد قبول من نبود و من جواب نمیدادم و سعی کردم رابطه ی جدی تری برقرار کنم اما مشکل اینجاست این نفس سیر نمیشه و الان سراغ یکی دیگه از اعضای فامیل رفته و خوشبختانه این دختر هم توجهی نکرده
در ضمن این آقا تو فامیل وجهه ی بسیار خوبی دارن و هیچ کس فکر نمیکنه که تو زرد از آب در اومده باشه.
موندم این وسط،از یک طرف فکر اینکه نفر بعدی کیه و چه اتفاقی خواهد افتاد داره کلافه ام میکنه از طرف دیگه زندگی همسر و بچه هاش برام مهمه.
نه میتونم به کسی از فامیل بگم تا باهاش حرف بزنه نه اونقدر تجربه دارم که خودم دست به کار بشم.
شما بگید چیکار کنم؟؟؟
از کمکتون پیشاپیش ممنون.
-
RE: نیاز به کمک دارم...
سلام،
کاری نکنید،
زندگیتون عادی خود را بکنید!
این موضوع به شما ربطی نداره!:160:
تا جایی که به شما مربوط میشده، یعنی عدم پاسخگویی از سمت شما، شما وظیفتون رو انجام دادین و بیش از این مسالهای متوجه شما نیست...
در مورد اون آقا هم، اگر به این کار هاش ادامه بعده، همسرش دیر یا زود متوجه میشه!
گویا حس خانومها در این مساله بسیار قوی هست!:163:
به هر حال، این مساله به شما ربطی نداره، پس سعی نکنین دخالت کنین...
چرا که دخالت شما ممکنه با تهمت و ... از سمت این آقا به شما همراه باشه، به خصوص که گویا وجهه خوبی هم دارن!
پس به طور خلاصه!
دخالت نکنین!:300:
K
-
سلام عزیزم
منم با نظر کامران موافقم .چرا برای خودت دردسر درست می کنی؟ زندگی خودت بکن و برای خودت دشمن تراشی نکن.
-
سلام
خانم دیدار به تالار همدردی خوش آمدید:72:
شما کار درستی کردید که به تماسهاش جواب ندادید.تا اینجا وظیفه داشتید دخالت کنید که درست عمل کردید.
اما بیشتر از این دخالت نکنید چون این آقا تو فامیل وجهه خوبی دارن خیلی سخت میشه رفتارهای نادرستش رو به دیگران قبولاند و همین امر باعث میشه برعکس همه به شما مظنون بشن و به خودتون آسیب بزنید.
نگران خانوادش هم نباشید چون ماه برای همیشه پشت ابر نمیمونه و دیر یا زود دستش رو میشه شما فقط مواظب خودتون باشید که کاری نکنید که در صورت لو رفتن قضیه خدای نکرده پای شما هم وسط بیاد
موفق باشید
-
RE:نیاز به کمک دارم...
با سلام و تشکر از همه ی شما
حتما مسیری که سفارش کردین رو در پیش میگیرم.
بازم ممنون.
-
سلام ديدار جان عزيزم : اول اين كه كار خيلي خوبي انجام دادي كه بهش بي محلي كردي و دوم اينكه خودت رو در گير اين مسائل نكن عزيزم و از خدا بخواه براه درست هدايتش كنه و سوم اينكه اگر كسي ازت پرسيد اين مرد چه جور ادميه ميتوني بهشون بگي در غير اين صورت تو نبايد به كسي از اين آقا حرف بزني به اميد خدا از اين راه برميگرده