سلام دوستان عزيز... موضوعي هست كه فكر من رو خيلي مشغول كرده به همين علت تصميم گرفتم از مشورت سايرين هم بهره مند بشم تا شايد بهم كمك كنه تصميم معقول تري بگيرم.
من پسري 26 ساله هستم. حدود 2 سال پيش از طريق يكي از سايتها با خانمي در خارج از
كشور كه سالها با خانواده در آنجا اقامت دارند آشنا شدم و شروع آشنايي از طرف ايشان بود. در طول اين مدت كاملاً با شخصيت و منش و وضعيت خانوادگي اين خانم محترم آشنا شدم.. او فردي است كه از بسياري جهات داراي نكات مثبت فراوان است.. او به زودي دكتراي خود را در يك رشته ي معتبر از يك دانشگاه معتبر به اتمام مي رساند و هم اكنون كارمند يك شركت خوشنام بين المللي است. ما روزهاي زيادي را در طول اين حدود 2 سال با هم به بحث و گفتگو نشستيم.
ما حتي از وجود يكديگر به خانواده هاي خود اطلاع داديم و هر دو خانواده مخالفتي نسبت به اين آشنايي نداشتند.اين خانم تقريباً هم سن من هستند و فقط 6 ماه كوچكتر هستند كه فكر مي كنم از لحاظ سني هم مناسب هم باشيم.
ايشون داري نكات مثبت بسيار زياديه.. مثل مقيد بودن به چارچوبهاي اخلاقي، داشتن يك خانواده ي خوب و متشخص، داشتن تحصيلات در عالي ترين سطح و مهمتر از همه علاقمندي به بنده.
راستش تا حالا نشده كه اين خانم رو از نزديك ببينم. من پارسال در يك كشور اروپايي در مقطع فوق ليسانس پذيرش تحصيلي گرفتم و به مدت 6 ماه هم آنجا بودم و دانشگاه هم مي رفتم اما به دلايلي به خاطر مشكلاتي كه مربوط به داخل مي شد برگشتم ايران كه خوشبختانه با خوش شانسي اين مشكل من حل شد. ايشون يك بار وقتي خارج بودم مي خواست بياد به ديدنم كه هم زمان مادرشون مريض شد و جور نشد كه بيادو بعدش من برگشتم ايران...
اين خانم قيافه و اندام متناسبي هم دارند.. اما من از بد حادثه آدمي هستم كه خيلي رو ظاهر حساسم . اون حس كشش قوي رو از لحاظ جنسي و ظاهري هنوز كاملاً به ايشون ندارم.. تنها نكته ي ماجرا هم همينه... اين خانم واقعاً از لحاظ خيلي ها عيبي ندارند كه هيچ بسيار هم زيبا هستند. اما هنوز اون حرارتي رو كه به من انگيزه ي ازدواج رو مي ده را در خودم نسبت به او نمي بينم.من اتفاقاً آدم پر حرارت و گرم مزاجي هستم.. بگم كه سوء تفاهم پيش نياد.
راستش پيش خودم مي گم اگر اين خانم رو از نزديك مي ديدم شايد اصلاً اينطور نباشه و خيلي هم شيفته ي ايشون بشم. راستش من از مشكلات اصلي زندگيم جديداً رها شده ام و اين خانم هم در آستانه ي فارغ التحصيلي قرار دارند.
اگر ما بخواهيم اين رابطه رو جدي كنيم اين برهه از زمان براي جفتمون بهترين وقته... ايشون خواستگار هايي هم دارند ولي خوب به گفته ي خودشون تمايل 100 در 100 ندارند به اونا فعلاً...
ايشون خيلي زود رنج هم هستند و اگر از من رفتار خاص يا نكته اي ببينه كه حمل بر بي اعتنايي كنه خيلي بهش بر مي خوره.. در طول اين دو سال خيلي وقتا به خاطر حساس بودن ايشون قهر هم كرديم ولي زود آشتي كرديم.. من چون اين حساسيت ها رو به خاطر توجهشون به من مي دونستم هيچ وقت از رفتار هاش دلگير نشدم.
آخه اين دوست عزيزم به مردها خيلي اعتماد نداره و حساسيتش بالاست.. حالا من با ايناش مشكلي ندارم.
مشكل همون شور و حرارتيه كه هنوز در من نيست.. و از يك طرف كمالات و امتيازات اين دوست خوبم در حدي بالاست كه نمي شه فراموشش كرد... آيا به نظر شما اگر من اين خانم رو ملاقات كنم و با هم زندگي رو شروع كنيم اين عشق و حرارت در من شروع خواهد شد؟.. ما از هم عكس و فيلم زياد ديديم و هميشه هم مكالماتمون صوتي بوده نه از طريق تايپ كردن.
اگر من ذاتاً انقدر ظاهر برام مهم نبود همه چيز حل بود... چون شناختم از ايشون خيلي بالاست... آخه طول رابطمون 2 سال مستمر بوده... اگر چه مي دونم كه باز تا وقتي آدم از نزديك با طرفش نباشه شناخت كامل حاصل نمي شه.
لطفاً محكومم نكنيد كه ظاهر بينم... شايد حق با شما باشه اما ذاتم اينه... كشش اوليه در من نسبت به ظاهره بعد چيزاي ديگه... دست خودم نيست.
مي ترسم با ايشون وارد زندگي بشم و بعد از مدتي اون علاقه اي رو كه انتظار داشتم رو پيدا نكنم... البته علاقه ي من الان كه مقايسه مي كنم به اين خانم از اوايل دوستي بيشتر شده اما نه به حدي كه براي يك ازدواج لازمه.
مي دونم كه شايد از ايشون خوشگل تر گيرم بياد اما اخلاق و رفتار اين خانم رو نداشته باشه.
اين خانم از لحاظ اخلاقي كاملاً برام تاييد شده است.
اينو هم اضافه كنم كه من چه با اون ازدواج كنم چه نكنم از كشور دوباره به زودي خارج مي شوم و ازدواج با او تاثيري در موندن يا نموندن من در اينجا نداره.
اينو هم بگم كه از لحاظ سطح مالي خانوادشون از ما بالاتر هستند... اين اوايل برام يك دغدغه ي بزرگ بود اما اين خانم اطمينان دادند كه مسائل مالي براشون اهميتي نداره و خانوادگي فقط به انسانيت آدمها بها مي دهند نه به مالشون.
ببخشيد كه كمي طولاني شد... حالا به نظر شما من برم خرج كنم و در يك كشور ديگه اون رو ملاقات كنم يا اينكه بي خيالشون بشم؟.. آيا كشش من بعد از بودن با او و در تماس بودن افزايش پيدا مي كنه؟ آيا به ضررم نيست اين خانم با كمالات رو به خاطر مسائلي كه ذكر كردم رها كنم؟