+ناتوانی در ابراز احساسات
سلام به همگی
من باز هم مزاحمتون شدم
من شوهر خوبی دارم اما یه مشکل بزرگ دارم که ایشون نمیتونه ابراز محبت کنه و من خیلی از این موضوع ناراحتم بعضی وقتها احساس میکنم که اصلا" به من علاقه ای نداره حتی وقتی که خیلی خوشحاله یا ناراحت نشون نمیده
تا حالا چندین بار براش توضیح دادم که من احتیاج دارم که بشنوم ولی فایده ای نداشته
من چه کار کنم؟
RE: ناتوانی در ابراز احساسات
elina جان سلام !
مشکل شما مشکل بسیاری از خانم ها بویژه ایرانی هست . نگران نباشید ! این موضوع بیشتر به خاطر شیوه ی آموزشی هست که مردان ایرانی از آن بهره برده اند . بسیاری از مردان ایرانی نمیدانند که همسرشان نیاز دارند عبارت دوستت دارم را که ته دل بر می خیزد ،بشنوند . بنده توصیه ای کاربردی برای شما دارم ( این توصیه قبلا برای دیگران مفید بوده ;) )
کتاب مردان مریخی زنان ونوسی نوشته دکتر جان گری را به اتفاق مطالعه کنید . قبل از مطالعه از هم بخواهید که هر کجای کتاب نکات اشاره شده ، نیاز فرد مقابل هست حتما به شما یادآوری کند . مثال :
شما : همسر عزیزم ! امروز میخوام فصل فلان کتاب رو با هم بخونیم . هر کجا که نکته ای دیدی که خواسته تو هست بهم بگو . میخوام برای کسی که دوستش دارم ( همسرتون ) خدمت کنم و براش کم نگذارم ! ...
( این فقط یک مثال بود _ خودتون میتونید به دلخواه رفتار کنید )
کتاب مفید دیگری هم که هست ، راز هایی درباره ی زنان نوشته ی دکتر باربارا دی انجلیس هست که باز هم میتونید به همسرتون هدیه بدید یا با هم بخونید . :)
موفق باشید :72:
ممنون
ولی من این کتابو بهش دادم ولی حوصله مطالعه اونو نداره
و بدبختی به اینه که ایشون یه شهر دیگه کار میکنه و در ماه یه هفته بیشتر اینجا نیست:302:
سلام به elina عزیز:
من یک راه حل دارم که قبلا هم به یکی از دوستانم پیشنهاد کردم و اون نتیجه گرفت. با توجه به مسافت دور شما از همسرتون به نظر من بهترین فرصت رو داری برای مکاتبه. همسر شما ممکنه علاقه و یا حتی وقتمطالعه نداشته باشه اما مطمئنن نامه های شما رو با اشتیاق خواهد خوند و چه بسا این نامه ها از تماسهای تلفنی هم براش زیباتر باشه.
شما میتونه ضمن نامه نوشتن نکاتی هم که در کتاب مردان مریخی زنان ونوسی( که asrin gozali عزیز پیشنهاد کرد) از نظر شما باید انجام بشه.
به این امید که نتیجه بگیرین.
شاد و سعادتمند باشین
سلام
سال نو را به شما تبريك ميگويم
به نظر من شما بايد ابراز علاقه شديد كنيد و روزها بگذرد تا او عادت كند و بعد تغيير مسير دهيد و ابراز علاقه نكنيد و بعد اگر او از شما دليل اين موضوع را پرسيد شما هم مطلب خود را بگوييد تا بهتر جا بيافتد.
كنش و واكنش بدون دعوا و جر و بحث
اگر در شهر شما كار نميكند به او بگوييد براي راحتي كار شما هم به آنجا كوچ كنيد مطمئن باشيد تاثير دارد چون فاصله بسيار مضرر است
متشكرم