RE: روز را با عشق شروع کنید
ستاره عزیز
اگه "یاد خدا" رو با واژه عشق عوض کنیم ، بنظر شما چه اتفاقی میفته؟؟
نظر من اینه که ، اگه روز رو با [color]یاد خدا [/color]آغاز کنیم و با [color]یاد خدا[/color] سپری کنیم و با یاد خدا به پایان برسونیم ، کل روزمون رنگ خدا رو می گیره (صبغه الله - می تونید رجوع کنید به تفسیر) - اون موقع هم روزمون پرباره ، هم با معنویته ، هم پر است از عشق.
RE: روز را با عشق شروع کنید
سلام
نقل قول:
نظر من اینه که ، اگه روز رو با [color]یاد خدا [/color]آغاز کنیم و با [color]یاد خدا[/color] سپری کنیم و با یاد خدا به پایان برسونیم ، کل روزمون رنگ خدا رو می گیره (صبغه الله - می تونید رجوع کنید به تفسیر) - اون موقع هم روزمون پرباره ، هم با معنویته ، هم پر است از عشق.
کاملا درسته ! منظور من این نبود که نام و یاد خدا را با عشق عوض کنیم .بلکه نام خدا و یاد خدا را با عشق بر زبان جاری کنیم .(منظورم عشق زمینی نیست )
خدا رحمت کند حاج اسماعیل دولابی را در کتاب طوبای محبت در موردذکر " بسم الله الرحمن الرحیم " چه عاشقانه تفسیر کرده اند .
علاوه بر ذکر نام و یاد خدا عاشقانه این ذکر رابیان کردن مهمه .یعنی بند بند وجودت به خدا عشق می ورزه و بعد نیز به خلق خدا. عشق به تمام خلایق و اسباب ها برای تو وسیله اند برای نشان دادن عشقت به خدا .روزت را با یه بسم الله الرحمن الرحیم معنی دار و عاشقانه شروع می کنی یعنی از یه منبع برداشت می کنی و وسعتش می دهی به همه چی و در آخر وصلش می کنی به خودش .
ا