روابط همسرم با مادرم ؟!#%...
با سلام به همه دوستان عزيز
مردي هستم 29 ساله، 7 ساله كه همسرم را ميشناسم و 3 ساله كه ازدواج كرديم، واقعا عاشق هم هستيم و بچه هم نداريم و حالا حالا هم نمي خواهيم. رابطه من با كل فاميل همسرم عاليه، همشون را دوست دارم و آنها هم متقابلا منو مي پرستند :)
ولي متاسفانه اين در مورد رابطه همسرم با خانواده من ( بهتر بگم مادر، برادر و زن داداشم ) صادق نيست. همسرم خيلي حساس و نكته بين هست، از كوچكترين حرفي دلخور ميشه و تلافي هر دلخوري رو سر من بيچاره خالي ميكنه...
راستش من از بعد از ازدواج رابطه خوبي با برادرم و همسرش ندارم و تقريبا قطع رابطه كرديم، جز سالي چند بار تو مجالس، اونم يك رابطه سرد و اجباري كه توي اين قضيه هر دو طرف مقصر هستند ولي بيشتر برادر بزرگم... ( دوتا برادر بيشتر نيستيم و خيلي با هم رقابت داريم )
همه اينارو گفتم تا برسم به اينجا كه مشكل اصلي زماني شروع ميَشه كه مادرم به عنوان بزرگتر (پدرم سالهست فوت كردن) ميخواهند اين رابطه را بهتر كنند. غافل از اينكه هر حرف يا عملشون با يك عكس العمل شديد از طرف عروسها بر سر پسراشون روبرو ميشه. اين كار تاجايي رسيده كه هم مادر و هم همسرم فوق العاده روي اين قضيه حساس شدن و داره كل آرامش خونه و زندگيمون را تحت تاثير ميگذاره، هر چي سعي مي كنم دخالت نكنم، يا آرومشون كنم و يا بينشون را بگيرم مشكل حل نميشه تا جايي كه در اثر غرغرها و گيراي همسرم گاهي از كوره درميرم و روابط تا چند روز جهنم ميشه و اين در حالي هست كه همسر برادرم بخاطر نوع رابطه اونا بيتفاوت تر از همسر منه و اين وسط زندگي ما خيلي بيشتر آسيب ميبينه. جالبه كه حساسيت مادر و همسرم فقط روي اين قضيه است و جداي از اون توي 70% موارد رابطه خوبي دارند...
ازتون خواهش ميكنم در صورت امكان راهنماييم كنيد...
RE: روابط همسرم با مادرم ؟!#%...
بردار عزیزم
اول برامون بگو چرا بعد از ازدواج روابطت با تنها برادرت تیره شده؟
بعد هم مطمئن باش اگر شما دو برادری پشت هم داشتید و از هم حمایت می کردید خانمهاتون وقتی می دیدن شما دو برادری هوای هم دارید این قدر آتیش بیار معرکه نمیشدن.تو این دنیای دو روزه قدر هم بدونید و نهایت سعی خودت بکن که کدورتا از بین بره .مگه شما دو تا برادر بیشترین.
راستش از اولم زياد با هم كلكل ميكرديم، 100% اختلاف نظر داشتيم، خوب همزمان شدن تاريخ ازدواجمون باعث شد تا رقابت هميشگي ما دوتا به اوج برسه...
ولي مشكل اينه كه اونا اصلا آدماي بجوشي نيستن و نه فقط با ما بلكه با 80% فاميل قطع رابطه كردن. به سختي جايي ميروند و وقتي هم مجبور باشند با اخم و تخم و اوقات تلخي توي جمع حال همه رو ميگيرند. ولي مشكل اصلي اين نيست، مشكل حساسيت بيش از حد همسر من هست كه اصلا نميدونم باهاش چيكار كنم...
[align=justify]خب راستشو بخوای باید بگم اگه همینطور که می گی باشه مثل اینکه توی رابطه با برادرت تقصیری نداری.ولی خب درباره ی مادر و همسرت به نظر من برو باهاشون(جدا جدا) صحبت کن.با کمال احترام به مادرت بگو که همسرت خیلی حساسه و می دونه مادرت دلسوزی می کنه ولی بگو همسرت تحملش پایینه. از اون طرف به همسرت دباره مادرت بگو.
راه دیگه: اگه می بینی نمی تونی کاری بکنی خیلی راحت برو به همسرت بگو که این مسئله ذهنتو مشغول کرده.همین حرف هایی که به من زدی برو به اون بگو.(الته اون تیکه همسرم حساسه) رو حذف کن.بهمین راحتی.بهش بگو توی دلت چیه.مطمئن باش که می فهمه و اتفاقا خوش حال هم می شه.به همسرت بگو از حرف های مادرت ناراحت نشه فقط می خواد کمک کنه.حرف هاشو تایید کن و ... .
خیلی سخته؟ فکر نمی کنم.فقط حرف دلت رو بهش بزن.[/align]
من تا اندازه ای با نظر دوستمون موافقم ولی نباید طوری صحبت کنید که همسر یا مادرتون را زیر سوال ببرید.
به نظرم اگر رفتارهای اونها هم مشکل داره نباید بگین که همسرتون تحملش پایینه،این طوری یعنی همسرتون مقصره و رفتارهای اونها ایرادی نداره.نوع صحبت کردنه تو خیلی تعیین کننده است. دقیقا تفاوت بفرمایید و بنشینید و .... که همیشه شنیدیم. در نحوه میانجیگریتون دقت کنید.
برادر عزيز از نوع روابط همسرتون و مادرتون بايد توضيحات بيشتري بدين...خيلي خلاصه گفتين...توضيح بيشتر=كمك بهتر و راحت تر...
راجع به روابط دو تا جاري...و اينكه در چه زمينه هايي با برادرتون رقابت دارين يا داشتين؟مثلا در بحث مراسم ازدواج و خريد عروسي و اينا؟؟
من حس می کنم شما نتونستید به همسرتون این اطمینانن را بدهید که همیشه از اون حمایت می کنید .خانمها در روابط با خانواده همسرشون این مورد واسشون یه جورایی حیاتی هستش.شما اول این اطمینان را به همسرتون بدهید که من با حرفهات موافقم و از مادرتون هم بخواهید در مورد مشکلی که با برادرتون دارید مداخله نکنه و اگرم حرفی داره به شما بگه نه به همسرتون.
اول به فکر زندگی خودتون با شید این همسر شماست که قراره یک عمر با شما زندگی کنه
مطمئن باشین وقتی از همسرتون حمایت کنید واسش مهم نیست که دیگران چی میگن اون حساس به این موضوع هست
میشه در مورد جزئیات روابطت با خانواده همسرت بیشتر بگی؟
چون مشکل من برعکس مال شماست!