هفته وحدت ؛ قلبهاي يكصدا ، دستهاي متحد
همانگونه كه بدن از سلولهاي گوناگون تشكيل يافته كه با وسايل مشترك تغذيه، تنفس، تكثير مثل با همبستگي كامل كشور تن را اداره مينمايند، جامعه نيز از افرادي تشكيل شده كه اگر روح برادري در روابط آنان دميده نشود، آن جامعه راه تكامل را نپيموده ودر تمام شئون حياتي عقب خواهد ماند
اگر در هر مسالهاي از مسايل اجتماعي شك و ترديد كنيم و يا در ثبوت آن به تجربه يا آزمايش نيازمند باشيم، درباره ي لزوم اتحاد و همبستگي اجتماع و منافع سرشار آن شك و ترديد به خود راه نميدهيم.
هرگز در جهان كسي را پيدا نخواهيم كرد كه بگويد پراكندگي ودودستگي مفيد و اتحاد بد ومضر است. زيرا كوچكترين سودي كه از اتفاق و وحدت عايد اجتماع ميگردد همان پيوستن نيروهاي كوچك و پراكنده به يكديگر است تا در سايه چنين پيوستگي، نيروي عظيمي به وجود آيد كه توانايي " مبدا تحولات شدن" در شئون مختلف جامعه را دارد.
سدهاي بزرگ جهان كه به صورت درياچهاي جلوه ميكنند از پيوستن رودهاي كوچك به وجود ميآيد. هريك از اين رودهاي كوچك نه قدرت توليد برق دارند و نه چندان به حال كشاورزي مفيدند.
اما از اجتماع همين رودهاي كوچك در يك نقطه، درياچهاي به وجود ميآيد كه قدرت توليد صد هزار كيلو وات برق در ساعت را دارد و با آن هزاران هزار خانه روشن ميشود، آبي كه با آن ميتوان هكتارها زمين مزروعي تشنه را سيراب كرد.
اين منافع سرشار از كجاست؟ آري اين همه، از پيوستگي و اتحاد منبعث مي شود.
پس بياييم در تقارن سال نو با آغاز هفته وحدت، فارغ از هر مذهب وانديشه در اتحاد جهاني مسلمانان بكوشيم.
تقارن بهار طبيعت با بهار وحدت
سال 1387 با هفته وحدت همراه است. براساس نظر اهل سنت دوازدهم ربيع الاول و بنابر روايات شيعي 17 ربيع الاول سال عام الفيل سالروز ميلاد فرخنده پيامبراکرم حضرت محمد "ص" است که فاصله ميان اين دو تاريخ هفته وحدت ناميده شده است.
قرآن و سنت نبوي سرمايه هاي اصلي مسلمانان و اساس تمدن اسلامي هستند و همه مذاهب اسلامي بايد از اين سرمايه ها به بهترين وجه استفاده و وحدت خود را حفظ کنند
يکپارچگي مسلمانان و لزوم اتحاد و اتفاق کلمه ميان آنان از تعاليم و آموزشهاي اساسي آيين اسلام و از اصول فرهنگ قرآني است.
بر اين اساس ، قرآن کريم يکي از عمده ترين و سازنده ترين اهداف رسالت رسول اکرم صلي الله عليه و آله را تاليف قلوب و ايجاد انس و تفاهم بهجاي خصومت و دشمني مي داند و اگر کسي در تاريخ به ديده عبرت بنگرد اين معني را از شاهکارهاي رسالت نبوي مي يابد.
بعد از رحلت پيامبر عظيم الشان اسلام (ص) اوصياي معصوم آن حضرت کوشيدند تا وحدت و يکپارچگق مسلمانان را حفظ کنند و حتي از حقوق شخصي خويش چشم پوشيدند.
طرح انديشه وحدت جهان اسلام يکي از دغدغه هاي فکري ديرينه و اساسي حضرت امام خميني"ره" بود که در طول دوران فعاليت اجتماعي سياسي خود چه قبل ازپيروزي انقلاب اسلامي و چه بعد از آن لحظه اي از اين موضوع غفلت نکردند .
وفاداري صادقانه امام راحل به وحدت نه تنها ايشان را به برجسته ترين شخصيت انقلابي جهان اسلام تبديل کرد, بلکه ايشان توانستند در ميان فرقههاي مختلف اسلامي نيز جايگاه رفيع کسب کنند.
امام خميني (ره) به نقش اجتماعات ديني در ابعاد انديشه سازي و اجتماع سازي به خوبي پي برده بود .
امام راحل اجتماعات و مراسم ديني را صرفا به منظور کاربرد تعليمي و آموزشي آن مورد تشويق قرار نميداد بلکه مهمتر از آن به آگاهي يافتن مسلمانان از قدرت و نيروي ارادي و انسانقشان هم اشاره داشت.
RE: هفته وحدت ؛ قلبهاي يكصدا ، دستهاي متحد
عرفان عزيز شما هم كه اينجا فقط دارين مناسبتهاي سال رو نام مي برين.
آيا بهتر نيست آي ديتون رو به نام تقويم گويا تغيير نام بدين؟!:P
شوخي كردم اميدوارم كه دلگير نشده باشي!:162:
fnh63 عزيز اگه شما اينجوري فكر مي كنيد كه من فقط تو تالار دارم مناسبتها رو نام مي برم . خيلي كم لطف هستيد .
لطفا روي پروفايل من كليك كنيد و تمام موضوعات و مطالبي رو كه فرستادم ملاحظه كنيد از مجموع موضاعات من كه آمارشون دستم نيست شايد چهار يا پنج موردش در مورد مناسبتها ست كه بالاخره اونم بخشي از زندگي ماست ونبايد از ش غافل باشيم .
من كه گفتم شوخي كردم
معذرت ميخام
يه جورايي هم ميخاستم راجع به اون موضوع فرارسيدن نوروز كه نا اميد بودم و گفته بودم كه چه فرقي ميكنه كه عيد بياد يا نياد، نشون بدم كه وضع روحيم خيلي بهتره تا حدي كه شوخي هم ميكنم همين.
بازم معذرت ميخام:228: