-
داستان کوتاه
از محمد بن صدقه روایت شده که گفت ابوذر غفاری از سلمان فارسی شناخت امیرالمومنین به نورانیت به چه چیز است سلمان گفت ای جندب برویم خدمت حضرت امیرو سوال کنیدای سلمان خدواند فرموده است کمک بجویدبه صبر ونماز مراد از صبر محمد است ومراد از نماز ولادیت من است وبدین جهت فرمود ای سلمان کسی که ایمان اورد به انچه من گفتم وشرح دادم یس ان مومنی است که خداوند امتحان کرده است قلب او را از برای ایمان راضی است از ایمان او موفق وشاد باشید[/size]
-
RE: داستان کوتاه
از محمد بن صدقه روایت است که گفت :
ابوذر غفاری از جناب سلمان فارسی پرسید :معرفت امیر المومنین به نورانیت چیست ؟
جناب سلمان گفت : یا جندب(جندب کنیه ابوذر است) بیا به نزدیک آن حضرت رویم و از خود ایشان پرسیم .
پس به جایگاه علی علیه السلام رفتند و حضرت را نیافتند . ابوذر گفت : به انتظار ایشان ایستادیم تا حضرت آمدند .
حضرت فرمود: چه چیزی شما رابه اینجا کشانده ؟! گفتیم : به نزدتان آمدیم تا به معرفتتان به نورانیت سوال کنیم . حضرت فرمودند : درود خدا برشما دو دوست وفادار به دین خویش که کوتاهی کننده نیستید . به جانم سوگند که آن معرفت بر هر زن و مرد مومنی واجب است . سپس فرمود : ای سلمان و ای جندب . عرض کردیم : بله یا امیر المومنین . فرمودند : هیچ کس ایمان را به حد کمال خویش نمی رساند تا آنکه مرا به عمق معرفتم بشناسد . پس آنگاه که مرا به این معرفت شناخت هر آینه خداوند قلب او را با ایمان آزموده و سینه اش را برای اسلام گشاده ساخته و عارفی روشن بین گردیده است . و هر کس از شناخت آن کوتاهی کند و به آن نرسید شک کننده و تردیدگر است . سپس فرمودند : معرفت من به نورانیت معرفت خدای عزوجل است و معرفت خدای عزوجل ، معرفت من است به نورانیت و آن همان دین خالصی ست که خداوند درباره ی آن فرموده «و امر نشدند به چیزی مگر اینکه خدا را به اخلاص کامل در دین پرستش و بندگی کنند و از بندگی غیر او برگردنند و نماز به پا دارند و زکات بدهند و این است دین راست و استوار .
-
داستان نگاه کنید خوب است یا نه موفق وشاد باشید
-
داستان بخوانید موفق وشاد باشید
-
سلام محمد جان
داستان مختصر و در عین حال اموزنده ای است
خواهش می کنم ادامه دهید