مدیران بخوانند : پی گیری حق عضویت 2 ***
با سلام خدمت مدیران محترم همدردی:72:
جناب ناظم السفرا کیوان گرامی یه تاپیک باز کردن با عنوان پیگیری حق عضویت که متاسفانه فقط کاربرانی که حق عضویتشون همچنان پابرجاست حق بیان مشکلاتشون رو دارند.
از قسمت ارتباط با ما هم که با مدیران ارتباط برقرار میسازیم از قضا اگر کسی هم پیام را دریافت نموده و مطالعه فرماید گویا جوابی در کار نیست و همچنان باید سماق مکید و چمن های روییده شده در زیر پایمان را آبیاری نمود. لذا من این تاپیک رو اینجا باز کردم( لطفا مدیران هم منتقلش نکنند:324:) تا کسانی از جمله خودم که سانسور:300: شده اند و آزادی:300: بیانشان را گرفته اند بتوانند بانگ حق:323: برآورده و فریاد خود را به گوش جهانیان:316: برسانند که کجاست مدیری که حق عضویت ما را پس از گذشت 336ساعت نه 72 ساعت وعده داده شده فعال نماید؟
در ضمن شکیبا هم بازی دوران کودکی مان بود که تاهل اختیار نموده و دیگر در دسترس نیست.
لطفا فکر دیگری به حال ما بنمایید.:72:
RE: مدیران بخوانند : پی گیری حق عضویت 2 ***
سلام
متاسفانه مشخصات شما را ندیده بودم. اکنون مشکلتون بر طرف شده است.
از همه دوستان برای دسترسی ساده به این منظور خواهش می کنم مشخصات واریز خود را از طریق لینک ارتباط با ما ارسال کنند
سلام:54:
صبا جون دستت درد نکنه که این تاپیک باز کردی.:46:
خودمم می خواستم اینکار رو بکنم ولی مدام صبر می کردم و امیدوار بودم که مشکل بر طرف بشه ولی متاسفانه تا به امروز......
من 26 اسفند وجه واریز و فرم پر کردم و نمیدونم از ان زمان تا کنون چند ساعت گذشته ولی تا به امروز نتیجه ای نگرفتم. و باید بگم تا حالا 4 یا 5 بار!!!!!!! این فرم پر کردم ولی......
خیلی ممنون و سپاسگزار میشم اگر که پیگیری کنید.
راستی سال نو همگی البته با تاخیر مبــــــــــــارک.
با تشکر.
:72::72::72:
سلام
من حق عضویت ام را پرداخت کرده ام و هنوز فعال نشده است
یعنی اینقدر طول می کشد مگر چقدکار می برد فعال سازی یک کاربر:302:
امیدوارم که خیلی طولانی نشه
دوستان توجه كنند؛كه اگر تمام موارد واريز حساب را رعايت كنند؛و فرم را كامل پر كنند؛در طول 72 ساعت اقدام خواهد شد؛
به لينك زير مراجعه كنيد
http://www.hamdardi.net/thread-11258.html
كيوان عزيز من خيلي با اين مشكل روبرو شدم ،در حالي كه مشخصات رو كامل پر كردم
البته بعدش كه با پيام خصوصي اطلاع داده ام در اسرع وقت رسيدگي شده است
سلام
من حق عضویت ام را پرداخت کرده ام و دوبار فرم مربوطه را ارسال کرده ام
پس چرا عضویت من درست نمی شه
:302::302::302::302::302::302::302::302::302::302
ای بابا یعنی کسی اینجا یافت نمی شود که جواب ما را بدهد
بلاخره اشکال کار از کجاست ؟ :325:
با سلام آنوش
حساب کاربری شما فعال شده است. لطفا از طریق پیام خصوصی خود مشخصات فیش واریزی را اعلام فرمایید.
سلام از خانم صبا 2009 به خاطر تاپيك زييا تشكر و قدرداني مي كنم :72::72:
حق عضويت در تالار من با حق عضويت دير تمديد مي شود مشكل دارم من 7 فروردين 89 فرم مشخصات فيش واريزي پر كردم ارسال كردم 72 ساعت حق عضويت تمديد مي شود من از 7 فروردين تا 20 فروردين حق عضويت تمديد شد اين مشكل در حق عضويت در تالار است اقاي مدير همدردي يك پيشنهاد من خودم بانك ملي خيلي دور است شماره حساب سپهر بانك صادرات بدهيد