-
حذف ناقص ارسالها
آقای مدیر / نقاب عزیز
از اونجا که گاهی روحیه طنزم بالا میره و تمایلم به طنز بیش تر میشه و لطف و سر به سر (کل کل) گذاشتن دوستان علاقمند ، روند برخی تاپیکها به اون سمت (حاشیه) میره. البته در برخی از اونها هم مطلب و نکته ای نهفته است مگه هجو باشه که خوشحال میشم اگه شما و دیگر دوستان نظرشون رو بدن.
از طرف دیگه زحمات شما و مسئولیتتون در نظم دهی به تاپیکها برای من معلومه ومشهود ، واز این بابت ازتون ممنون.
اما مطلبی که می خوام بعرضتون برسونم ودر یه تاپیک هم قبلا گفتم اینه
http://www.hamdardi.net/thread-10108-post-103615.html#pid103615
"آقای ناظم
یا همش رو حذف کنید یا عکس ضمیمه شده رو بذارین ... اینجوری که این متن بالا خیلی بی معنیه!!!!! "
درصورتی که تشخیص میدید ارسالها ی من تاپیک رو از هدف اصلیش خارج میکنه لطفا کل ارسال رو حذف کنید نه بخشی از اون رو. یه بخش که حذف میشه خودم هم که می خونم برام نامفهومه و....
http://www.hamdardi.net/thread-10108-post-103615.html#pid103615
دوستان هم اگه نظری دارن اعلام کنن.
-
RE: حذف ناقص ارسالها
با سلام خدمت دوست و همکار بزرگوار BABYگرامی.
ابتدا جای تشکر خواهد داشت که اعضاء مشکلات خود را با انتقادهای سازنده ارائه دهند.
ولی از آنجا که اشاره شما به بنده است لازم می دانم چند نکته را متذکر شوم:
یکم:اگر دقت نمایید بنده در تاپیکی به اختیارات نقاب اشاره کرده ام.. لطفا مطالعه نمایید.. که مشخص می شود بنده در حوزه سرگرمی و تصاویر هیچ مسئولیتی برعهده ندارم.
دوم: طنز یکی از موارد کاربردی است که ما می توانیم علاوه بر ایجاد فضای سالم و پرنشاط.... مفاهیم و مصداق هایی ارائه دهیم که خواننده را متوجه واقعیات و اشتباهات خود سازد.. در واقع طنز در بسیاری از موارد سازنده است.. اما ایجاد طنز سازنده کار هر کسی نیست و مهارت های می خواهد.
سوم:اگر منظورتان از حفظ قسمتی از متن یا کل آن است....باید توجه شما را به قوانین تالار همدردی جلب نمایم ...که در آن اشاره شده تمامی مدیران مسئول حق حذف و ویرایش مطالب را دارند. در این تالار چند مدیر وجود دارد و هر کس در زمینه های مربوط به خود و حتی در سایر زمینه های تخصصی فعالیت دارند.
چهارم:در ضمن بحث تاپیک های سرگرم کننده و تفریحی از تاپیک های تخصصی جداست.. در تاپیک های کاربردی جایی برای طنزهای غیر اصولی یا حاشیه های اضافی نیست. زیرا روزانه مراجعان زیادی به این تاپیک ها مراجعه کرده و ممکن است همین افراد دچار سردرگمی شوند.
پنچم: امید آن است که شما اعضاء فعال و باتجربه با صبوری خود ما را هرچه بیشتر در ایجاد فضایی سازنده برای راهنمایی مراجعان یاری نماید.
با تشکر
-
RE: حذف ناقص ارسالها
بنددوازدهم>12..... قوانین کلی انجمن های همدردی::
12-اعتراض به حذف ارسال و پیگیری ارسال های حذف شده؛
چنانچه تاپيک و يا پيغامي از کاربران توسط مديري در انجمن حذف و يا ويرايش شد در صورت داشتن سوال در اين رابطه و يا خواهان جويا شدن علت موضوع لطفا براي مدير آن انجمن يک پيغام خصوصي ارسال کرده و سوال خود را به صورت خصوصي مطرح کنيد تا آن مدير نيز در اين باره شمارا راهنمايي و جواب سوالات شمارا بطور کامل بدهد. در صورت مطرح کردن سوال در اين رابطه و يا جويا شدن علت موضوع در انجمن هاي عمومي آن ارسال و يا تاپيک زائد سريعا حذف خواهد شد و شما نيز جواب سوال خودرا دريافت نخواهيد کرد.