مخالفت خانواده به علت بیماری پسر
سلام
اگه کسی خودش به این نتیجه رسیده باشه که توانایی ازدواج با یک فرد بیمار رو داره و به همه ی مشکلاتش هم آشنا باشه به نظرتون چه راهی برای راضی کردن پدر و مادر وجود داره؟ کسی از دوستان چنین تجربه ای رو داشتن؟
کاملا میفهمم که اونا نگران آینده هستن اما یعنی ازدواج یک فرد سالم با یک بیمار همیشه محکوم به شکسته؟ آیا نمیشه منطقی بود و با چنین فردی زندگی خوبی داشت؟
ممنونم
RE: مخالفت خانواده به علت بیماری پسر
سلام yas66
این گونه تصمیمات ،تصمیمات بسیار مهمی هستند و.....
اشکالی ندارد اگر کسی چنین تصمیمی بگیرد اما این فرد باید یک سری پیش نیاز و قابلیتهای خاص و ویژه بسیار محکم را در خود داشته باشد .
شروع زندگی ادعای کلامی نیست بلکه مباحث مختلفی را طلب می کند و در این مورد خاص مباحث خیلی عمیق تر است . بحث مهارت در کنار آن آگاهی است که شما از آن صحبت کردید و البته توانایی .
این واقعا کافی نیست که شما بدانید این بیماری چه مشکلاتی ایجاد می کند بلکه باید خودتان و توانایی های خود را در بحران های ایجاد شده توسط بیماری بسنجید . شما باید بسیار قوی باشید.
با توجه به تاپیک قبلی شما من فکر نمی کنم شما امروز آماده چنین تصمیم گیری باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yas66
از همگی ممنونم.
حرفهاتون خیلی به فکرهام نظم داد.
شاید ساده ترین کار دادن یک جواب نه و فراموش کردن همه چیز برای همیشه باشه تا اینکه ادم خودشو وارد یه زندگی پردردسر بکنه.
اینگونه تصمیم گیری و نتیجا اقدام به ازدواج با فردی بیمار که هر آن ممکن است نابینا بشود کار هر کسی نیست و به نظر من مخالفت پدر شما با این مسئله دقیقا به شناخت ایشان از شما بر می گردد.