-
عشق و غرور
سلام
خسته نباشيد. تو رو خدا به من بگيد من بايد چى كار كنم. من يه دختريم كه خيلى مغروره و تا حالا نشده از هيچ پسرى خوشم بياد و بخوام كه باهاش دوست بشم . اما چند روزيه كه از يه پسره خوشم اومده كه متاستفانه اون از منم مغرور تره و از نظر مالى فكر ميكنم كه از من پايين تره چون اون مسافر كشه . اما براى من اين چيزا اصلا اهميت نداره . من واقعا از اون خوشم مى اد و مى خوام كه باهاش دوست بشم اما مشكل اينجاس كه من مطمئن نيستم كه اونم از من خوشش مى اد يا نه? و اين كه از كجا بايد بفهمم احساس واقعى اون نسبت به من چيه? تو رو خدا بهم بگید من باید چی کار کنم دارم دیوونه مشم.:54:
-
RE: عشق و غرور
خب الان از كجا مي دونيد اين دختر از خردش استفاده كرده يا نكرده هنوز نادونسته داريد راهنماييش مي كنيد كه بره دنبال پسر بازي؟!!!!
-
سلام من از همتون واقعا ممنونم. خیلی راهنمایی هایی که کرده بودید بهم کمک کرد . منظورم از کمک اینه که باعث شد تا خیلی فکر کنم . در جواب اقای عرفان باید بگم که من 19 سالمه( البته تا 24 روز دیگه میرم تو 20 سال:227:) و هدفم از این ارتباط فقط یه دوستی بوده چون هیچ شناختی ازش ندارم. در جواب اقای گردافرید هم باید بگم که منم با دوستیای دختر و پسر زیاد مخالف نیستم اما دوستی که سالم باشه که متاستفانه الان اکثر دوستی ها سالم نیست. راستی اقای عرفان از دیروز تا حالا دارم فکر می کنم که چی باعث شده من اون پسرو دوست داشته باشم ولی متاستفانه به هیچ جایی نرسیدم و هیچ دلیلی پیدا نکردم. به هر حال از همتون ممنونم که دارید بهم کمک می کنید و منو تنها نذاشتید .
-
وای شد یه بار من وارد این تالار و بشم واین گردآفرید یه جایی دعوایی درست نکرده باشه آقا عرفان شما دیگه کوتاه بیاین
خوب حالا شما مائده جان
شما یه دختری هستی 19 ساله(البته تا 24 روز دیگه می شین 20 ساله) به نظر خودت ارزشت اینقدر پایینه که می خوای بری و به این راحتی به حراج بزاریش من خودم هم با این رابطه ها مخالف نیستم ولی موافق هم نیستم یعنی در صورتی که دختر بره و پا پیش بزاره مخالف
دختر هم غرور داره و هم ارزش
بزار غرورت اینجا برات یه کار مثبت بکنه بزار غرورت ارزشت رو برات حفظ کنه
عزیز من به خدا ارزش یه دختر خیلی بالاتر ار اونه که بخواد اینحوری خودش رو بازی بده اومدیم و رفتی با این آقا دوست شدی خوب چه نتیجه ای برات داره به جز به حراج گذاشتن خودت ، احساساتت ، عواطفت ، روحیه ات و شاید هم آبروت
واقعا اون پسر اینقدر ارزش داره
اگه ما دخترا خودمون واسه خودمون ارزش قائل نباشیم خیال کردی پسرا برامون ارزش قائل می شن
خیلی مواظب خودت باش
امیدوارم موفق باشی و به راه خطا نری
-
سلام به همگی اجازه هست من هم نظرم رو بنویسم
مرسی که اجازه دادید
بظرم من اگه هدف از رابطه دختر وپسر شناخت طرفین از هم برای ازدواج باشه نه تنها بد نیست بلکه خیلی هم خوبه توی این دوره زمونه نمیشه مثل سریالهای تلوزیونی ازدواج کرد (دختر و پسر همدیگه رو ندیدن بزرگترها استیناشون رو زدن بالا از مهریه وشیر بها حرف میزنن خودشون میبرن ومی دوزن بعدش هم اقا دوماد وعروس خانم میتونن10دقیقه با هم حرف بزنن بعدش هم خوشبخت میشن) ازدواج بدون شناخت یعنی شکست من با نظر اقا عرفان کاملا موافقم اول هدفتون رو مشخص کنید قصدتون از رابطه چیه بعد میشه دنبال راه برای ارتباط برقرار کردن گشت در ضمن به نظر من رابطه قبل از ازدواج هر چند که نیت طرفین شناخت از همدیگه باشه اما نباید خیلی طولانی باشه فوقش یک سال نه بیشتر ولی اقا جهانگرد خودمونیم چه خوب میشد دختر خانم ها پیشنهاد میدادن
-
...........................
.......
و نیز عرفان،برای آخرین بار به شم امی گویم،تو و هیچ کس دیگر نباید عقاید متعصبانه خودش را در راهنمایی به مخاطبان بکار ببرد؛می دانم که دوستی دختر و پسر از دیدگاه عقیدتی مقلدانه ات گناه است و من البته به آن احترام می گذارم،اما اصلاً این حق را ندارید که دیدگاه خود را برتر دانسته و سخنان دیگری را نادرست بدانید.
اگر غیرت داری برو و جلوی ناموست غیرتت را نشان بده.ذهن و هوش برخی توانایی انسانی بودن روابط میان دختر و پسر را پیش از ازدواج ندارند.تو خیال می کنی که هر رابطه ای تنها و تنها به جماع و برهنگی ختم می گردد و این البته منبعث از دهن بیمار و خیال انگیز توست.
پس عرفان با تو هستم:دست از سر من بردار . . . . .
-
سلام گردآفرید
لطفا به پستی که در این لینک قرار داده شده توجه فرمائید:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=&pid=22501#pid22501
و با توجه به اینکه این موضوع در مورد مشکل maedeh هست، پاسخ خودتون را هم در همانجا قرار دهید.
-
جناب گردآفرید
ما اینجا هستیم تا به دوستانمان کمک کنیم وقتی میبینیم دوستی راهی را اشتباه میرود باید به او بگوییم
وقتی رابطه ای چنین احساسی شروع میشود ما وظیفه داریم ه شخص تذکر بدهیم
هیچ کدام از اعضای تالار با دوستی مخالف نیستند بلکه با شخصی که هدف این دوستی است مخالفت میکنند
-
بازم من اومدم فضولی کنم دوستان نظر هر کسی با هر طرز فکر وعقیده باید محترم شمرده بشه به نظر من این سایت ماکت کوچکی است از جامعه ما بهتره یاد بگیریم نظر مخالف رو بشنویم بدون اینکه توهین بکنیم با دلیل ومنطق نظرشو رد کنیم بهتره ما از همین جا خودمون رو اصلاح کنیم یاد بگیریم که نظر مخالف هر چند که سخت باشه ولی باید محترم باشه منظورم از این حرفها شعار دادن نیست ولی متاسفانه ما همه یاد گرفتیم همیشه تهاجمی حرف بزنیم همیشه حتی توی حرف زدن روز مره ما حالت تهاجمی داریم اینجا جمع شدیم تا مشکل دوستمون رو حل کنیم نه اینکه فکرشو با دعوا های خودمون مشغول کنیم همه ما از بلوغ فکری کافی برخورداریم بچه که نیستیم دعوا کنیم خیلی از دوستانی که نظر میدن تحصیلات بالایی دارن واقعا من بشخصه متاسفم که یه چیزهای رو میخونیم سایت همدردی سایت خوبیه میشه بحث های خوبی توش داشت حیفه خراب بشه بهتره به مائده خانم کمک کنیم
-
سلام maedeh
به تالار همدردی خوش آمدید.
من سئوال شما را با دقت مطالعه کردم. همیشه احساسات ریشه در درون ما دارد، و به راحتی نمی توانیم به آن امر و نهی کنیم. به خاطر همین نیاز نیست سریع با آن وارد جنگ شویم. اما این بدان معنا نیست که تسلیم هر گونه احساسی بشویم.
در واقع نیاز است که احساسمان را تحت کنترل بگیریم و به جایی رهنمون سازیم که بیشترین نتیجه پایدار را برای ما داشته باشد.
لذا توصیه دوستان در شناخت معیارهایت به همین منظور صورت گرفته است.
اگر هیچ معیار خاصی نداریم و هیچ گونه شرایط و صفات وخصوصیات متناسبی را در نظر نگرفته ایم، احتمالا فقط در گیر احساس هستیم، و اینگونه موارد می تواند به ما آسیب برساند.
توصیه می کنم برای شناخت خویشتن، و ترسیم معیارهایت و روشهای کنترل احساست و ... کمی صبور باش و مقالات بخش مشاوره ازدواج را به دقت مطالعه نمائید.
در ضمن سئوالات مشابه سئوال شما در بخش ارتباط دختر و پسر زیاد هست، شما می توانید با مطالعه آنها تجربه خود را بالا ببرید و با تمرین آنها در حل مشکل خود مهارت پیدا کنید