+ازدواج با دختر کم سن و سال.
32سال سن دارم و مجرد. خانواده ام و بیشتر دوستانم که ازدواج کرده اند به من توصیه میکنند که با دختری بین 25 تا30 سال ازدواج کنم ولی من هیچ علاقه ای از نظر جنسی به این رده سنی ندارم و فکر میکنم دختری با سن و سال کمتر 15_25 سال برای من مناسبتر باشند خواهشمند است مرا راهنمایی کنید آیا به میل خود عمل کنم و آیا با توجه به علاقه من مشکلی بر سر راه من بوجود خواهد آمد؟
RE: ازدواج با دختر کم سن و سال.
15 که فکر کنم خیلی کمه.من شخصا از آقایون سن بالاتر بیشتر خوشم می یاد ولی به این نتیجه رسیدم که آقایون تو سنین بالای 30 یه خورده عاقل تر برخورد می کنند و حوصله ی رفتارهای هیجانی و یه ذره بچه گانه ی آدمو ندارن.اینجوری آدم مجبوره خودشم کنترل کنه مثل اون رفتار کنه.من به شما +22 رو پیشنهاد می کنم و زیر این فکر کنم زیاد تفاهم عاطفی نداشته باشید(سه سال زیر 25 هم تخفیف دادم چون با رنج سنی مطلوب شما توافق داشته باشه) ;)
سلام دوست گرامی
خیر مقدم
به نظر بنده نیز دختر زیر 25 سال خیلی برای شما مناسب نباشه شما یک مرد عاقل هستید بنا براین از همسرتون هم انتظار رفتار عاقلانه دارید . اما دختر 15 یا تا حدود 25 ساله هنوز به حد شما عاقل نشده البته این بستگی به افراد هم داره . شاید بعضی از دخترانی که هنوز 17 یا 18 سالشون بهتر از یک دختر 25تا 30 ساله بدونند تصمیم بگیرند یا زندگی خودشون رو اداره کنند . اما به صورت کلی دختر 15 و زیر 25 سال سالهای اوج عشق و شور و تکاپوی اونهاست اما شما تمام این روزها رو گذروندید . و همه چیز رو منطقی می بینید . شاید نتونید نیازهای عاشقانه همسرتون رو بر آورده کنید . و از طرفی همسر شما با نگاه به هم سن و سالهای خودش احساس کمبود می کنه که این اصلا خوب نیست .
که خود این موضوع هم جای بحث داره اون وقت به جای اینکه وارد سایت بشید و مشکل خودتون رو بگید .
باید مشکلات همسرتون رو مطرح کنید .
پس کاری کن که فکر می کنی درسته .
سلام
اگه بخواهي يه مقدار منطقي فكر كني 10 -15 سال تفاوت سني يه كم زياده فكر كنم 4-5 سال معقول تره
تازه اون موقع كه اگر خدا خواست بچه دار شدي بچه شما بهتون نميگه بابا بزرگ و به همسرتون مامان
خب سعي كنيد همون حول و حوش 25 انتخاب كنيد كه هم اونها راضي باشن هم شما
البته توي اخبارهاي خارجي اعلام شده كه فاصله سني بايد بين 10-15 سال باشه منم مخالفم و از اين خبر تعجب كردم
به نظر من باید بسته به موردهایی که جلوتون قرار می گیرن تصمیم بگیرین. چون رشد عقلی در مورد هرکسی فرق می کنه و نمیشه یه خط مشی کلی تعیین کرد که حتماً باید از رده سنی بالای 25 سال زن بگیرین یا زیر اون... بهتره شرایط فرد مورد نظر رو بسنجید و بعد با در کنار هم گذاشتن تمام ابعاد اونوقت تصمیم بگیرین.