-
تحقيق
http://picup.ir/image-C708_4B6FE446.jpg
چندی پیش دوستم تعریف می کرد که برادرزاه ی دبستانی اش هیجان زده از مدرسه به خانه می آید و می گوید که سر صف اعلام کردند که هر کس که بهترین تحقیق راجع به زندگی عمه عطار بکند و تا پایان هفته به مدرسه بدهد جایزه تعلق می گیرد.
همه خانواده به اصرار برادرزاده به تکاپو افتادند تا راجع به عمه عطار تحقیق کنند اما دریغ از یک خط که در مورد خانواده پدری عطار در کتابها نوشته شده باشد و معلوم نبود آیا عطار عمه هم داشته است یا نه؟ به هر کسی که دستی در ادبیات داشت رو انداختند و همه متعجب بودند که این دیگر چه جور مسابقه ای است؟ باز اگر راجع به خود عطار بود یک حرفی اما عمه عطار؟!!!
خلاصه آخر هفته مادر بچه تصمیم می گیرد به مدرسه برود و با مسئولین آن صحبت کند که این چه بساطی است که راه انداخته اند و تحقیق محال از بچه ها خواسته اند. فکر می کنید چه جوابی به وی داده اند؟
مدیر مدرسه پاسخ می دهد: که اصلا موضوع این مسابقه تحقیق در مورد زندگی "عمه عطار" نبوده بلکه تحقیق در مورد زندگی "ائمه اطهار" بوده است
-
RE: تحقيق
این مطلب مرا به یاد این خاطره انداخت که این هم در نوع خودش خیلی جالب است
چند سال پیش یکی از اقوام بعد از مدتها زندگی در امریکا به ایران بازگشت تا با این نقل مکان ثابت کند که فردی است کاملا ایرانی که دوست دارد دخترش به جای قرص ضد بارداری با فرهنگ ایرانی و رعایت مسائل شرعی بزرگ شود .
دختر این خانواده در آن زمان 8 سال داشت و خیلی بد و سخت فارسی ضحبت می کرد وسخت تر فارسی را می فهمید و ...خلاصه
یک روزی که از قضا من هم در کنار این خانواده بودم این دختر با چشمهای گریان و سرخ از مدرسه آمد و تا چشم او به جمع خانواده افتاد گریه ای بسیار دلخراش !!! و از ته دل و جان سر داد !!
بعد از کلی تحویل گرفتن بچه و ناز و نوازش به زبان انگلیسی گفت: واقعا که تمام مدرسه ی ما را بی رحمی پر کرده !!! واقعا که من نمی فهمم ما چرا باید به ایران می آمدیم ؟! و.....یک مدرسه ی وحشی و بی ادب !!! بدون هیچ خجالت و توضیحی بارها و بارها با داد و بیداد و همه با هم فریاد می زنند : " مرگ بر ماما عفی "!!!
و من ابدا نمی فهمم که ماما عفی چه بدی به آنها کرده و...!!! بیچاره ماما عفی مهربان و ...آنها که ماما عفی را نمی شناسند چرا می گویند مرگ بر ماما عفی و....
( توضیحا ماما عفی مادر بزرگ این دختر خانم نازنین است که مامان عفت را با گویشی جویده شده و پر لهجه به ماما عفی تبدیل کرده اند )
طبیعی است که مامان این دختر فردا شال و کلاه می کند و به مدرسه می رود تا جویای علت این بی احترامی به مقام ماما عفی را جویا شود !!!!!
و با سیستم مدارس بین المللی مدیر و تمام معلمان فرا خوانده می شوند و....
و در نهایت مشخص می شود آنچه که آنها با فریاد عنوان می کرده اند "مرگ بر منافقین" بوده و نه "مرگ بر ماما عفی"