RE: وابستگي شديد به همسر؟؟؟؟
سلام
وابستگی زیاد خوب نیست چون هم مانع فعالیت های شما و هم مانعی واسه همسرتون میشه و چه بسا در بلند مدت به نظر همسرتون دست و پا گیر بیاد. اجازه بدید واسه زندگیتون فعالیت بکنه و سرکار بره و فقط وقتی دلتنگ یا نگرانش بشین که واقعا دیر کرده. به جاش وقتی به خونه اومد به استقبالش برین و سعی کنید لحظات خوبی داشته باشین تا اونم خونه واسش یک معنای دلنشین و آرامش بخش داشته باشه.
این که احساس کنی با یک بچه ازدواج کردی که بدون تو هیچ کاری نمیتونه بکنه و همش باید ساپورتش کنی و ... واسه مردها جذابیتی نداره. مخصوصا در بلند مدت (نظر شخصی من).
در ضمن تو خیلی با محبتی. این محبت رو به بهترین شکل به همسرت ارائه کن:72:
سلام دوست عزیز
اولا که خیلی عالیه که یه خانم همسرشو اینقدر دوسش داشته باشه تبریک می گم اماااااااا توجه داشته باشین که این نگرانی های بی موردتان باعث خستگی وخدای ناکرده دلزدگی همسرتان نشود نمیدانم فکر کنم فرزندی هم ندارین اگه در این زمینه مشکلی ندارین می تونه از تنهایی در تون بیاره ومشغولتون کنه وخوب شما می تونین با کارهای هنری و بلاخص ورزشی که روحیتون روهم شاد می کنه کمک بگیرین اگه با این موارد هم نتونن مشکلتون رو حل کنن بهتره پیش یه مشاور برید واز اونها کمک بگیرید به هر حال تو این مورد باید خودتون اول قبول کنین وبخواهید که مشکلاتان را حل کنید:72::72::72::72::72::72::72::72:
دوستان عزیز
پارسه ، آفتابگردون و ثمین عزیز
یه نگاه به تاریخ تاپیک بندازید ، مربوط به سال 86 است و تنها همین 1 پست را داره و مراجع بعد از اون هیچ مراجعه ای نداشته ، اینجور تاپیک ها نباید به روز شود ، بنا براین پستهای جدید که در واقع مخاطب اصلی را ندارد حذف و تاپیک در بایگانی قرار می گیرد .
ممنون از این که ان شاء الله بعد از این به تاریخ تاپیکها توجه می کنید :72::72:
اگه اینجوریه پس چرا تو صفحه اول برای من اومد.
من که نگشتم تو پست های قدیمی جواب بدم.
اشتباه از من بود.ببخشید.:316: