-
+دوستش دارم
سلام به همه دوستان
من 21 سال دارم و 3 سال است که ازدواج کرده ام
با همسرم در دانشگاه اشنا شدم قبل از ازدواج هیچ حسی نسبت به او نداشتم ولی بعد از ازدواج وابستگی خیلی شدیدی به او پیدا کردم
این علاقه بیش از حد مرا افسرده میکند یعنی هر لحضه اظطراب این را دارم که نکنه او را از دست بدهم
شغل همسرم طوری است که باید هفته ای 2 روز شیفت شب کار کند و من در این روزها به حدی عذاب میکشم که بعد از ان مریض میشوم
همیشه در اظطراب هستم و فکر های منفی به ذهنم خطور میکند
در ضمن من در خانواده ای با محبت بزرگ شدم و این علاقه از روی کمبود محبت نیست من قبل از ازدواج هیچکس را نمیتوانستم دوست داشته باشم و همیشه از این موضوع نگران بودم در حالی که الان کاملا بر عکس شده یعنی علاقه من به همسرم عادی نیست
به نظر شما چه کار کنم واقعا این حالت از من یک دیوانه خواهد ساخت
این موضوع همسرم را هم نگران کرده و خیلی وقت ها به من گوشزد میکند که نباید این طور باشی چون همسرم وقتی می خواهد سر کار برود ان قدر افسرده می شوم که دیگر هیچ حوصله ای برای هیچ کاری ندارم و دوست دارم همیشه و هر لحضه پیش همسرم باشم
لطفا کمکم کنید
-
RE: دوستش دارم
سلام دوست عزیز. تو غصه می خوری که چرا اینقدر به همسرت وابستگی داری؟ آخه این هم غصه است تو می خوری؟ تو باید خیلی خوشحال باشی که خدا همسری بهت داده که اینقدر طالبی در کنارش باشی. البته درست می گی. وابستگی بیش از حد که باعث بشه از زندگیت دست بکشی هم عادی نیست. من می خواستم ببینم که آیا شما خودت کار نمی کنی ؟ بهتر نیست که شما هم برای خودت شغل یا یک مشغولیت رو ایجاد کنی که اینقدر افکار منفی رو توی سرت پرورش ندی؟ ببین از قدیم میگن تنهایی و عزلت باعث میشه افکار منفی و آزار دهنده بیشتر به آدم روی بیارن. از من می شنوی یک کاری برا خودت دست و پا کن. ضرر نمی کنی. موفق باشی.
-
سعي كن احساستو كنترل كني و خيلي اين احساس قشنگتو به شوهرت نشون ندي ( با عذر خواهي فراوان از اقايون و اقاي مدير ) به خاطر اينكه پرو مي شن
در ضمن اگه به يك مسئله فكر كني و زياد مته رو خشخاش بزاري ناچارا احتمال رخ دادن اون موضوع پيش ميايد پس اينقدر فكراي منفي نكن و به رابطتون موج منفي نده
-
سلام yasamin خانم
این خیلی خوبه که انقدر به همسرتان علاقه نشان میدهید اما مواظب باشید که نباید این علاقه و ابراز ان از حد بگذرد
شاید به خاطر این باشد که در خانواده اتان همیشه اطرافتان شلوغ بوده و به این موضوع عادت کرده اید و الان تنهایی باعث ازار شما میشود
به نظر من هم طوری خودتان را سرگرم کنید که کمتر احساس تنهایی کنید تا افکار منفی هم کمتر به ذهنتان خطور کند
موفق و خوشبخت باشید
-
سلام yasamin خانم
شاید به خاطر این باشد که در خانواده اتان همیشه اطرافتان شلوغ بوده وبه این موضوع عادت کرده اید و الان تنهایی باعث ازار شما میشود
به نظر من هم طوری خودتان را سرگرم کنید که کمتر احساس تنهایی کنید تا افکار منفی هم کمتر به ذهنتان خطور کند
موفق و خوشبخت باشید