نوشته اصلی توسط masoud4444
سلام فاطمه عزیز و 135871 عزیز.
به نظر من مشکلی رو که مطرح کردید برای خیلی ها توی جامعه هست ولی نه به اون طریقی که شما برداشت کردید.
خود من هم عاشق خیلی از دوستان همجنس خودم هستم و رابطه بسیار خوبی هم داریم « کمک کردن به همدیگه - درد دل کردن و ... » و خیلی هم دوستشون دارم و عاشقشون هست ولی میل جنسی به هیچ کدومشون ندارم و مسلماً مثل همین رابطه من با دوستان در رابطه خیلی از خانوم ها هم هست.
من فکر می کنم حتی بعد فاصله شما هم نمی تونه دلیلی برای چنین احساسی باشه و اگر منظورتون از عاشق یه همجنس شدن، داشتن رابطه جنسی با اون شخص هست پیشنهاد می کنم قبل از اینکه زندگی خودتون رو نابود کنید تغییر رویه بدین.
اگه واقعاً مشکل جنسی دارین خوب راه حلش ازدواج هست و اگر هم در سنی به سر نمی برین که ازدواج کنید میتونین به گفته دوست عزیزم آقای مدير همدردي به روانشناس مراجعه کنید.
گذشته از این بعد قضیه که این جور افراد « همجنس بازها » در ایران جایگاه خوبی ندارن باید این رو بدونید در کشور های دیگه هم به این افراد به چشم یه انسان عادی نگاه نمی کنن.
به هر حال امیدوارم تا دیر نشده یه فکر عاقلانه کنید و اگر هم شما به خاطر کمبود محبت دچار چنین مشکلی شدید که و هدفتون فقط داشتن یه دوست هست که مشکلی نیست.
البته فکر می کنم شما بعد منفی رو در نظر دارین و باهاش به مشکل برخوردین.
موفق باشید.
در پناه حق