-
با گذشته چه کنم؟
سلام به همه دوستان
من 2 سالی است که ازدواج کردم و 21 سال دارم زندگی و همسرم خیلی خوب ولی مشکل من با خودم هستش
من قبل از ازدواج دوست پسری داشتم که از روی هوس جوانی با هاش دوست شده بودم و هیچ علاقه ای بهش نداشم .البته من در خانواده مذهبی بزرگ شدم و همسرم هم همین طور.
مشکل اینجاست که در ابتدای ازدواج من به همسرم نگفته بودم که قبلا دوست پسری داشتم و همسد من فکر میکنه من دختر پاک و معصومی بودم مثلا گاهی وقتا که توی خیابون پسر و دختری و میبینه که با هم دوستن میگه چه خوب شد که همسر من همچین دختری نبوده و من اون وقت احساس میکنم که خیلی ادم بدی هستم و از خودم بدم مییادو افسرده میشم
با خودم فکر میکنم اگه یه روز همسرم بفهمه من اون ادمی که اون فکر میکنه نیستم زندگیم خراب و نابود میشه اخه من به همسرم خیلی وابستگی و علاقه شدیدی دارم
از طرفی فکر می کنم اگه بگم همسرم و از دست میدم و از طرف دیگه اگه نگم تا اخر عمرم باید عذاب وجدان بکشم و فکر کنم که لیاقت محبت های همسرم و ندارم
البته رابطه من با دوست پسرم خیلی عمیق و صمیمی نبوده و فقط در حد تلفن و گاهی هم دیدار های ساده
لطفا کمکم کنید
-
RE: با گذشته چه کنم؟
سلام
خوش اومدی
اولا"که گذشته تو به همسرت ارتباطی نداره چون اون موقع تعهدی به شوهرت نداشتی
هیچ وقت هم نذار از اون جریان چیزی بفهمه چون اون وقت روزگارت سیاه میشه و دیگه هیچوقت بهت اعتماد نمیکنه موفق باشی
-
سلام نعيمه جان ورودت را به تالار خوش امد مي گويم
به نظر من هرگز فكر اينو نكن كه به شوهرت بگي به خاطر اينكه زندگيت ازهم مي پاشه اگر هم نپاشه خيلي متزلزل مي شه من يك استاد روانشناسي داشتم ميگفت گذشته هر شخص مخصوص خودشه و نبايد براي شوهر يا زنش تعريف كنه چون اگه تعريف كنه فقط مشكل درست مي كنه و چيزي درست نمي شه به نظر من اصلا هيچ چيزي به شوهرت نگو و از خدا بابت اين اشتباهت بخواه كه ببخشتت همين
-
سلام نعیمه خانم
هر آدمی شاید در سنین نوجوانی و جوانی اشتباهاتی انجام دهد که باعث اذیت خودش شود شما هم که پشیمانید پس نباید به موضوع فکر کنید و ذهنتان را در جهت آماده کردن زندگی آرامی معطوف کنید
به خدا توکل کنید و همه مسایل را به او بسپارید که حلال مشکلات است
-
سلام نعيمه خانم
هرگز به شوهرت نگو چون اگر آدم منطقي هم باشه يك كم ازت دل آزرده ميشه و اين براش سخته هر كسي اشتباه ميكنه مهم اينه كه از اشتباهش عبرت بگيره هرگز نگو
-
سلام نعیمه خانم
اصلا بهش فکر نکن و از لحظات زندگیت لذت ببر. ما نمی تونیم برای اشتباهاتی که قبلا داشتیم آینده رو برای خودمون تباه کنیم. فقط از خدا بخواه بهت کمک کنه. قربونش برم خدای ما هم که خیلی اس کریم از لطفش کم نمی زاره