+RE: زندگي مشترك قبل از ازدواج
سلام
گفتم از دوستان عزيز setare_tk، هنرمند، طاهره، نرگس، montazer_313، جناب سنگتراشان و خصوصا آتناي عزيز عذرخواهي و همينطور تشكر كرده باشم
اون زمان خيلي عصبي بودم. كنترل نداشتم. تو رو خدا ببخشين. منظوري هم نداشتم.
شايد تقصير خودم بوده كه خوب مشكل رو و همينطور اتمام رابطه رو درست مطرح نكرده بودم. فكر كنم زيادي ازتون توقع داشتم. توي اون شرايط كه اتمام رابطه رو اونجوري بيان كردم، بيشتر دوست داشتم ازم بپرسين چرا؟ دوست داشتم بصورت محاوره اي درد و دل كنم نه به شكل كنفرانس. بازم از همتون معذرت ميخام. توي بحران بدي بودم.
اگه يه جايي يه پستي يا نظري دادم تيكه بهم نندازينا!!! مثلا "به به! پارسال دوست امسال آشنا!" (من توي سال 87 قهر كردم. پس هنوز يكسال نشده!)
دوستون دارم خيلي زياد .... اين جمله منه ..... آخ آخ ببخشيد اين آهنگ غير مجاز بود
RE: زندگي مشترك قبل از ازدواج
fnh63
سلام
با نگاهي گذرا به اين سايت و اطلاع از وضعيت عشقي شما بد جور ناراحت شدم. و هيچ حرفي براي گفتن ندارم. با اينكه يك دختر هستم اما شما رو خوب درك ميكنم. حسي روكه داري خيلي خوب ميفهمم.
جايز ميدونم كه فقط سكوت كنم وهيچي نگم.
برات دعا ميكنم .
سربلند و پيروز باشي
اون دختره گیر داده بهش ریاضی یاد بدم. (شنبه توی پارک لاله)
هیچ حسی نسبت بهش ندارم.
به نظرتون کارشو راه بندازم؟
سلام fnh63
به نظر من بهتره از همون اول همه چيز را به صورت شفاف و روشن بيان مي كرديد تا هم دوستان گمراه نمي شدند و هم خودتون ناراحت نشده و جوابهاي اينچنيني نمي داديد. اما به هر حال هيچ چيز دير نشده. هنوز هم كمك مي خواهيد؟؟
دانه عزیز شما تمام صفحات این پست رو مطالعه کردین؟
fnh63عزيزسلام
من پست اولت رو خونده بودم و توي پست 12 هم در مورد مشكلت نظرم رو گفتم اما چون به خاطر تعطيلات عيد مدتي به تالار سر نزدم از اينكه ديدم تاپيكت هنوز جزئ موضوعات جديده تعجب كردم و همين باعث شد كه موضوع رو پيگيري كنم.
دوست عزيز متاسفم كه حدسياتم در مورد دوستت كه تو همون پست اول هم بهش اشاره كردم درست از اب در اومد .
به خاطر احساس و اعتماد زخم خورده تو بيشتر متاسفم.
و بيشتر از همه اينها خوشحالم كه اشتباهت رو پذيرفتي و همين كه حضور فعالت رو توي تالار ميبينم نشون ميده كه عليرغم ضربه اي كه خوردي و تجربه تلخي كه گذروندي هنوز قوي و پر از انرژي موندي و از همدردي هاي پر مهرت هم معلومه كه هنوز هم دلت پر از عشق و اعتماده.
از اينكه به سلامت از اين تجربه تلخ گذشتي خوشحالم و براي تمام احساسات خوبت و روح بزرگت بهت تبريك ميگم.
مطمئنم كه خدا هميشه همراهته و مثل اين بار بهت كمك ميكنه.روزهاي خوبي رو برات ارزو ميكنم.