دنیا قرار تا به کی اینجور باشه؟!!!! (ویدئو کلیپ)
نقل قول:
اگر وقت کنیم از خودمون چند لحظه به معنی واقعی کلمه به در آییم.
اگر فرصت کنیم نگاه خود را از خودمون و اطرافمون فراتر ببریم.
اگر فرصت کنیم افکار و احساست خود را وسعتی جهانی ببخشیم.
آن وقت کودک آفریقایی و جگرگوشه فلسطینی و آواره عراقی و افغانی و .... هزاران هزار رنجدیده عالم را جزء وجود خود می بینیم. به غیر از اشک، به غیر از بغض و به غیر از درد، وجودمان همه حرکت می شود.
خود را فراموش کرده می بینیم...
و رسالتهایمان رشد می کند.
وای که ای علی ، ای مظلوم و محبوب و عاشق بی همتا ما کجائیم تو کجا....
آن وقت که دق می کردی اگر متوجه ظلمی در یک گوشه دنیا می شدی
لطفا کمی صبر کنید برای دانلود کلیپ این صفحه...... و بعد روی Play کلیک فرمائید...
<object classid="clsid: D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="400">
<param name="movie" value="http://www.hamdardi.net/music/felestin.swf">
<param name="quality" value="High">
<embed src="http://www.hamdardi.net/music/felestin.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="550" height="400"></object>
RE: دنیا قرار تا به کی اینجور باشه؟!!!! (ویدئو کلیپ)
سلام::72:
شعرم را تقدیم می کنم به همه مردمان فلسطین و سینه ام سوزان است از اشک و اه کودکانش!:203:
تازیانه زدند با تمام بی رحمی
بربال نازک قناری
که دریغ کنند از او تاب خواندن را
و حبس کنند در گلویش اواز انسانیت را
ایا..؟
ایا شرم نکردند از خرا شیدن رخسار سرخ خاک ؟
و از پیچش شانه ها ی مردمان شخم زده شده؟
وایا حس نکردند سوزش پونه های تکه تکه را؟!
که دراستین باد شیون می زنند!
فشردند درمشت هایشان
اشک های از نفس افتاده ی کودکان را...!
و کوتاه نکردند صدای بلند قهقهه هایشان را
حتی به حرمت نبض بریده ی عدالت
اما...
با وجود دلخراش قهقه های پوچشان
هنوز زمان...،
مناجات اشک های زخمی را فراموش نکرده
«خدا می بیند تمام اشک های خسته را...!»:305:
واقعا دردناکه آدم توی دنیا این همه ظلم رو ببینه و نتونه هیچ حرفی بزنه و کاری انجام بده
همیشه باید در مقابل ظلم ایستادگی کرد تا ظالمی در جهان وجود نداشته باشه .
وقتی غم های بزرگ برادر و خواهرمان را اینگونه می بینم ، از خود شرمنده می شوم که با غصه ها و مشکلات پوچ خود همه چیز حتی دردهای عمیق دیگران را فراموش می کنم .
واقعا راست می گویند : که هر وقت به غم دیگران فکر کنی ، خودت را فراموش می کنی
کاش آدما مثل علی بودند و همیشه به دردهای دیگران می گریستند و به یاریشان می شتافتند .
بیخود نیست که بعضی شب ها ، همسرم در تاریکی به غم بچه های گل فروش و دوره گرد ، اشک می ریزد که ای کاش آنقدر وضع مالی خوبی داشتم که به آنها کمک می کردم تا در راحتی و آسایش درس می خواندند ، بچه هایی که بهترین لحظات عمرشان که همسنی هایشان ، مشغول بازی های کودکانه هستند ، آنها مشغول کسب و کار هستند .
یا علی عدالت کجاست ؟
یا مهدی تو کجایی ؟
سلام .من همیشه و هروقت صحنه مقاومت مردم فلسطین رو می بینم تنها به این می اندیشم. چرا؟ هیچ وقت هم نمی تونم یه دلیل قانع کننده براش پیدا کنم. اینه که هر وقت تلویزیون داره از فلسطین نشون میده افسرده میشم. آخه مگه امام زمان اینا رو نمی بینه. اما من از یک چیز مطمئنم. هیچ عذابی بی علت نیست. هیچ خوشی هم پایدار! ما هم خیلی باید مراقب کارامون باشیم .یه روزی می رسه که ما هم تاوان بی توجهی به ندای الهی رو پس میدیم. یکیش همین الانه که هیچ کس هیج اقدامی برای کمک به مردم فلسطین نمی کنه. امیدوارم امام زمان خودشون یه چاره ای براشون بیندیشند...
سلام به همه
جناب سنگ تراشان موضوعي كه شروع كرديد خيلي غم انگيز و دردآوره اما چيزيه كه وجود داره ، هميشه در هر زماني ظالم هست و مظلوم؛ اما من يه سؤال دارم من و شما چه كار بايد بكنيم ؟ اما من يه سؤال خيلي مهم ديگه دارم اگه همين الان امام زمان ظهور كنن من براي كمك به ايشون ( براي مقابله با ظلم) چه كمكي از دستم بر مياد؟
(( و نرید انّ منّ علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم الایمه و نجعلهم الوارثین ))
و ما اراده کردیم که گروه ضیفان و مستضعفان را امام و پیشوا و وارثان زمین قرار دهیم .
او می آید و انتقام مستضعفان و بیچارگان را خواهد گرفت ،