به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 82
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 00 [ 08:55]
    سطح
    67
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 227
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 260 در 112 پست

Array
    سلام فاطیما جان
    مطلبت رو خوندم عزیزم یادم رفته بود جواب بدم.
    میدونی چیه؟ من اگر به طور واضح هم به همسرم بگم که خود ارضایی می کنی منو به دروغ متهم می کنه و اینقدر قشنگ فلسه بافی می کنه که باورت میشه که تو اشتباه کردی و تو مقصر بودی!! بخاطر همین بهش مستقیما نگفتم.
    اون عشق و محبت رو از من نمیخواد و توی بقیه دنبالش می گرده. میدونی مشاور چی میگه؟ میگه اون روابط حرام رو به حلال ترجیح میده چون لذت گناه درش هست.
    اون مواقعی که خود ارضایی می کرد تقریبا از هر 10 باری یه بارش میومد کنار من تا مثلاً تخلیه اش روی من باشه که من شک نکنم. ولی من اصلا این وضعیت رو دوست نداشتم که با من خود ارضایی کنه. چون داشت به کس دیگه ای فکر می کرد و این برام عذاب آور بود. خودش گفته که مواقع خودارضایی به دوست همجنسش فکر می کنه (همیشه). من خیلی وابسته و ضعیفم و بخاطر همین نمی تونم تصمیم خوبی بگیرم همش فکر می کنم اگر ازش جدا بشم این منم که پشیمون میشم و زندگیم رو میبازم نه اون. یه تصور دیگه ای هم دارم که اون زن دوم می گیره!!! میدونم نباید بهش فکر کنم و به این فکرا بها بدم ولی حال این روزهاش مثل آدماییه که تازه عاشق شدن...فکرای منفی دست از سرم بر نمیدارن...
    از خدا میخوام که کمکم کنه که بتونم آرامش داشته باشم...
    ممنون دوست خوبم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 24 دی 93 [ 23:35]
    سطح
    20
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 12
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 91 در 49 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط دلسا نمایش پست ها
    سلام فاطیما جان
    مطلبت رو خوندم عزیزم یادم رفته بود جواب بدم.
    میدونی چیه؟ من اگر به طور واضح هم به همسرم بگم که خود ارضایی می کنی منو به دروغ متهم می کنه و اینقدر قشنگ فلسه بافی می کنه که باورت میشه که تو اشتباه کردی و تو مقصر بودی!! بخاطر همین بهش مستقیما نگفتم.
    اون عشق و محبت رو از من نمیخواد و توی بقیه دنبالش می گرده. میدونی مشاور چی میگه؟ میگه اون روابط حرام رو به حلال ترجیح میده چون لذت گناه درش هست.
    اون مواقعی که خود ارضایی می کرد تقریبا از هر 10 باری یه بارش میومد کنار من تا مثلاً تخلیه اش روی من باشه که من شک نکنم. ولی من اصلا این وضعیت رو دوست نداشتم که با من خود ارضایی کنه. چون داشت به کس دیگه ای فکر می کرد و این برام عذاب آور بود. خودش گفته که مواقع خودارضایی به دوست همجنسش فکر می کنه (همیشه). من خیلی وابسته و ضعیفم و بخاطر همین نمی تونم تصمیم خوبی بگیرم همش فکر می کنم اگر ازش جدا بشم این منم که پشیمون میشم و زندگیم رو میبازم نه اون. یه تصور دیگه ای هم دارم که اون زن دوم می گیره!!! میدونم نباید بهش فکر کنم و به این فکرا بها بدم ولی حال این روزهاش مثل آدماییه که تازه عاشق شدن...فکرای منفی دست از سرم بر نمیدارن...
    از خدا میخوام که کمکم کنه که بتونم آرامش داشته باشم...
    ممنون دوست خوبم
    -سلام تودرباره ی انواع روش های رابطه ی ج ن س ی اطلاع داری؟
    -همشوبلدی؟ وآیا در رابطت ازهمه ی مدل هاش استفاده کردی؟؟؟
    -خودت به خودت نمره ی چندمیدی توی روابط زناشویی وگرم مزاجی خودت؟
    -آیا خودتم میتونی خوب شوهرتو تحریک کنی یا مثه یه آدم منفعل هستی تو روابطت؟
    -تا حالا نشده موقع خودارضایی مچشوبگیری...اگه تو اون حالت ببینیش که نمیتونه کتمان بکنه..میتونه؟

این حرفت که :من خیلی وابسته و ضعیفم و بخاطر همین نمی تونم تصمیم خوبی بگیرم همش فکر می کنم اگر ازش جدا بشم این منم که پشیمون میشم و زندگیم رو میبازم نه اون. یه تصور دیگه ای هم دارم که اون زن دوم می گیره!!! میدونم نباید بهش فکر کنم و به این فکرا بها بدم ولی حال این روزهاش مثل آدماییه که تازه عاشق شدن...فکرای منفی دست از سرم بر نمیدارن...

طرف مقابلت مشکل داره بعد تواحساس شکست میکنی...این یکی ازحقوق توئه که میتونی بااستفاده ازاون ازشوهرت جدابشی...یعنی انقدر حق اینکه زن ازنظرجنسی توی زندگیش تامین باشه توی دین ما مهمه...پس خودتو نباز...واینو به شوهرت بگو تو درمقابل این خواسته ی من تعهد دادی...وباید برآورده بشه...

اون مشکل روانی داره به جنس خودش تمایل داره بعد تومیگی زن دوم بگیره....اگرمیخواست رابطه داشته باشه با تو داشت زن دوم برای چیشه؟

یه سوال داشتم تا حالا بهت گفته که باهاش رابطه ی م ق ع د ی داشته باشی؟؟؟؟
    اون تورابطه ی جنسی باطرف مقابلش فاعل هست یامفعول؟؟؟؟اینو میدونی؟؟؟

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    دلسای عزیز
    پست قبلی من را خوندی؟

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    67
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 260 در 112 پست

Array
    سلام فاطیما جان
    1- من درباره تمام روش های جنسی اطلاعات دارم ولی مهارت ندارم.
    2- میدونم چه انواعی وجود داره ولی چون تا الان اینو نه من انجام دادم و نه اون خواسته دیگه دنبال یاد گرفتنش هم نرفتم.
    3- من به خودم تو روابط نمره 10 رو هم نمیتونم بدم چون من عملاً اجازه انجام هیچ کاری رو نداشتم مثلاً دستمو بشدت پس میزد یا نمیذاشت حرفی بزنم و منم که بعد از رابطه و توی موقعیت دیگه بهش می گفتم ارضا نمیشم بهم می گفت تو خودت باید کمک کنی که خودتو ارضا کنی و منم بهش می گفتم که تو نمیذاری داشت بهتر میشد که دیگه روابط قطع شد
    4- مثل یه آدم منفعلم.
    5- نه مچشو نگرفتم دلم واسش می سوخت که به روش بیارم چون نمیخواستم غرورش جلوی من بشکنه.
    نه اون مدل رابطه رو هیچوقت نخواسته. احساس می کنم با من راحت نیست که اینجور روابط رو بخواد واسه همینم سمت جاهای فساد کشیده شده. به نظر خودم که از نوشته هاش فهمیدم بیشتر فاعل بوده البته مفعول هم بوده ولی فاعل بودنش بیشتر به چشم میومد.

- - - Updated - - -

سلام شیدا جان
    بله عزیزم پستت رو خوندم. ممنونم
    همسرم دیگه خودارضایی نمی کنه یعنی من دیگه ندیدم. اون شاید هنوز هم با خودش کنار نیومده. همش توی فکره گاهی فکر می کنم داره به دوست همجنسش فکر می کنه یا گاهی به اون زنی که نظرش رو جلب کرده بود. ولی خدا رو شکر دیگه شب ها هم زود میاد و چند هفته هست آخر هفته خونه میمونه. مطمئنم که یه روانشناس میتونه به راحتی کمکش کنه ولی من نمیتونم ازش بخوام که بره از خواهرش خواستم که یه جوری بهش بگه که بره.
    توی شهر خودمون هم که نیست و شاید موقعی که بخواد واسه دانشگاه بره شهر دیگه اونجا بره.
    هر کار می کنم تمرکزم رو خودشه حتی سرگرم شدن با بچه هن نمیتونه باعث بشه که من بهش فکر نکنم. همش عذاب وجدان می گیرم که نکنه من باعث این کارهاش شدم. من زیادی ساکت بودم و نتونستم جذبش کنم.
    واسه تاپیک جدید هم ممنون که راهنمایی کردی باشه حتما اینکار رو می کنم و عنوانی که گذاشتی هم خیلی خوبه. تشکر عزیزم.

5. کاربر روبرو از پست مفید دلسا تشکرکرده است .

شیدا. (پنجشنبه 31 مرداد 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 91 در 49 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام راستی دلسا جان میدونستی احتمال انتقال ایدز ازمرد به مرد بیشترین احتماله؟؟؟
    هیچ وقت بدون کاندوم باهمسرت رابطه نداشته باشیا...چون هرچی باشه خودت هم مهمی...
    بعدیه مدت رابطه ی مقعدی دیگه واسه آدم عادت میشه...وکنارگذاشتنش سخته واونم عادت کرده ...
    به نظر من اول باید روی خودت کار کنی تا اونو تحریک کنی..همیشه تمیز باش وآرایشهای تحریک کننده ولباسهای تحریک کننده جلوش بپوش...ازعطرهای تحریک کننده تو خونه پیشش استفاده بکن و همیشه تو خونه که هست غذاهایی که میل جنسی رو بالا میبره بهش بده...همین الان تو اینترنت سرچ بزنی نوشته چه چیزهایی میل جنسی روبالا میبره...اونا روبراش درست کن.... وبهش بده..خودت کمتربخوریا....

مردهایی که زن های منفعل دارن وهیچ تنوع و پیش نوازی جنسی از زن هاشون ندیدن همین جوریش سرد میشن چه برسه اینکه شوهر شما گرایش به جنس خودشو داره...
    سایت های فارسی ومجاز کم نیستن که از دیدگاه پزشکی به رابطه ی جنسی نگاه کردن وبرو اونا روبخون وببین چه کارهایی میتونی بکنی ...یادبگیر..

بدون اینکه شوهرت بخواد وقتی پیشت خوابیده نوازشش کن واگه دستتو پس زد بازم این کار روبکن...شاید تو بد نوازش میدی...
    باید به جایی برسونی خودتو که به خودت نمره ی 20 بدی واگه دیدی اون کم کاری میکنه دیگه صددرصد تقصیر اونه..

تازه اگه دیدی داره خود ارضاعی میکنه آروم آروم بیا سمتش و کم کم دستتو به بدنش نزدیک کن و با لحنی آروم بهش بگو که بزاره تو اینکار رو انجام بدی واسش و خودت این کار رو انجام بده ....اینجا جاش نیست که همه چی گفته بشه
    همسرمن اوایل خودارضایی میکرد چون میل جنسیش خیلی زیاد بود واز من خجالت میکشید هردفعه بهم بگه اما من خیلی راحت کاری کردم که تمام حس وحالت های جنسی که میخواست ودوست داشت رو براش انجام میدادم وهروقت که میخواست...تنها نقطه ی مثبت زندگی من وشوهرم همین بود

به نظر من برای اینکه اونو جذب خودت کنی بگو با خودت رابطه ی مقعدی داشته باشه درسته یه مقدار درد داره وخطر اما شاید یه بار که اینکارو باتو کرد مزه ی بقیه یادش بره وبه سمت تو گرایش پیدا کنه ...
    یه بار امتحان کن ...البته همیشه باشوهر با کاندو رابطه داشته باش...چون خودت میدونی ب چندنفر رابطه داره...سلامتی خودت اولین درجه ی اهمیته...

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    67
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 260 در 112 پست

Array
    سلام
    دیشب همسرم نیومد خونه. ترس عجیبی داشتم که تا حالا تجربه نکرده بودم. قلبم به شدت میزنه. سمت چپ بدنم کمی بی حس شده (از استرس) هر یک ساعت از خواب می پریدم و نگاه می کردم ولی نبود همش منتظر بودم بیاد ولی نیومد. نه براش پیام فرستادم و نه زنگ زدم. فکرای منفی و بد بازم اومدن سراغم به زور تونستم خودمو آروم کنم. خدایا خودت همه چی رو ختم به خیر کن.
    گاهی با خودم فکر می کنم شاید خدا با نشون دادن شخصیت اون به من و فرستادن این نشونه ها میخواد که من جدا بشم ازش. ولی بازم میگم شاید خواسته که تلاشمو بیشتر کنم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 91 در 49 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دیشب تا صبح نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    67
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 260 در 112 پست

Array
    نه فاطیما جان الان اومد. از مادرش می پرسید چی تو خونه نداریم . مثلا می خواست با من هم حرف بزنه. الان رفت میوه خرید و برگشت. اصلا حوصلش رو نداشتم دوست دارم گریه کنم. مشاور بهم گفته دیگه ناراحتیتو توی صورتت بهش نشون نده ولی هرکار کردم نتونستم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 03 مهر 94 [ 16:31]
    سطح
    55
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Tagger First Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    2,771

تشکرشده 1,881 در 749 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا. نمایش پست ها
    دلسای عزیز

با خوندن تاپیکتون احساس کردم هم شما و هم همسرتون دارید از این موضوع رنج می برید.
    همسرت داره سعی می کنه که یه راهی پیدا کنه. سعی کرد ترک کنه. سعی کرد تکرار نکنه. نمی دونم تا چه حد موفق بوده.
    اما این رفتارهایی که شما گفتید به نظر من بیشتر نشون دهنده این هست که همسرتون از مشکلی که داره عذاب می کشه.

بهترین راه حل این هست که ایشون برن روانشناس و روانکاو و مشکلشون را با کمک متخصص درمان کنند.
    حتی اگر بنا بر نبودن راهی برای ایشان، و جدایی شماست، با آگاهی کامل انجام بشه.
    کاش راهی برای این مورد پیدا کنید. می دونم سخته کسی را که هیچ تمایلی نداره ببری پیش روانشناس.

در حال حاضر فکر می کنم بهتره یه مدت تمرکزت را روی این مساله کمتر کنی و اینقدر خودت را آزار ندی.
    جلسات مشاوره ات را ادامه بده.
    این تاپیک 58 پست خورده و روال تاپیکهای اینجا 50 پست است.
    پیشنهاد می کنم تاپیک جدیدی باز کنی و عنوان را طوری انتخاب کنی که واضح تر باشه شاید کارشناسان به تاپیکت بیان.

البته من به شخصه عنوان تاپیکت را مناسب دیدم. نمی دونم چرا کارشناسها برات راهنمایی نذاشتن.
    همینطور پستهات را خیلی دوست داشتم و خیلی دقیق و خوب می نویسی.
    تا اینجا هم رفتار معقول و خوبی در برخورد با مشکلت نشون دادی.

تاپیک جدیدی باز کن.
    لینک این تاپیک را هم بذار.
    برای عنوانش دقت کن که eye catcher باشه.

مثلا: همسرم با دوستش رابطه جنسی دارد
    می دونم خیلی افراطی است و آزاردهنده، اما شاید اگر این عنوان را بذارید نظرات بیشتری بگیرید و کمک کننده باشه
    این کارو بکن دلسا جان

11. کاربر روبرو از پست مفید asemani تشکرکرده است .

شیدا. (پنجشنبه 31 مرداد 92)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    67
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 260 در 112 پست

Array

Gadid شوهرم با دوستش روابط جنسی دارد

سلام من توی تاپیک قبلی خیلی منتظر نظر کارشناس های سایت موندم
    شوهرم به نظر میاد که ترک کرده ولی هر از گاهی بازم شب رو بیرون از خونه میمونه و من حق اعتراض ندارم.
    این لینک تاپیک قبلیمه. امیدوارم این موضوع مناسب تر باشه
    http://www.hamdardi.net/thread29595-7.html

صفحه 7 از 9 نخستنخست 123456789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)