به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 70
    عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 آبان 94 [ 22:07]
    سطح
    29
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    48

تشکرشده 100 در 45 پست

Array
    مشکل اینه که ما کمالگراها فکر میکنیم حتما باید یه کار خاص انجام بدیم .
    به هر حال هر کس به صورت ذاتی استعدادهایی داره . یکی کمتر یکی بیشتر .
    اگر قرار بود همه ی با بتونیم از 10 درصد مغزمون استفاده کنیم اصلا انیشتینی وجود نداشت .

فردوسی-نیوتون -بیل گیتس و... مطمئنا اگر ذاتا باهوش نبودن هر چقدر هم تلاش میکردن به جایگاهی که دارن نمیرسیدن .پس ما قراره به اندازه ای که بهمون استعداد داده شده تلاش کنیم و موفق بشیم .

شما انتظارتون از خودتون چیه ؟ دوست دارید شخصیت بزرگی بشید؟کار خاصی بکنید که همه متحیر بشن؟
    از هز 1000 نفر ممکنه یکی فوتبالیست معروف بشه .یکی بازیگر معروف بشه . دو تا دکتر و 4 تا مهندس موفق . بقیه مثل ما آدمای عادی هستن که میان و میرن . بعضیا بعد رفتنشون یه سری رو خوشحال میکنن بعضیا هم نه .
    به نظر من حالا که نتونستیم آدم خاصی بشیم خوبه هدفمون این باشه که وقتی رفتیم 4 نفر بگن خدا بیامرزه آدم خوبی بود .

2. کاربر روبرو از پست مفید soheil2 تشکرکرده است .

خانوم مجرد (سه شنبه 19 آذر 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 27 مهر 97 [ 23:54]
    سطح
    42
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 62
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 19 در 14 پست

Array
    ممنون از همدردی و دعای خیرتون خانوم مجرد
    نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم مجرد نمایش پست ها
    به علم علاقه نداری؟ که با نشرش به ارامش برسی؟
    کمک به دیگران و گره از کار بنده های خدا باز کردن حالا به هر نحو درستی، چیزیه که توصیه شده و هم میتونه انسان رو به هدف اصلیش نزدیک کنه یعنی رضایت پروردگار و ارامش خود
    این هر جوری میتونه باشه
    به هر حال اینو شنیدی که علما گفتن چیزی رو که بلدی انجام بده تا خدا چیزی که نمیدونی رو یادت بده
    و در اخر یک سوال
    تا حالا کسی رو دیدی در اطرافت که بخوای جای اون باشی؟
    از علما که گفتی
    حالا از افراد عادی
    مثلا پدرت یا هرکسی که بنظرت در عین سادگی زندگیش اما انسان بوده! دقت کن آدم نه ها! انسان بوده!!
    - - - Updated - - -

در برخورد با علم باید بگم تا مقطع کارشناسی رفتم ولی اصلا منو اغنا نکرد و علم تو دانشگاههای ما تئوری تدریس میشه و یک تئوریسین تحویل جامعه میده . علم تا عمل خیلی فرق میکنه . در واقع ادامه تحصیل یک چرخه دانشجو و استاد ایجاد میکنه ینی دانشجویی که در مقطع فوق و دکترا ادامه میده استاد میشه و برمیگرده همون مطالبی رو که قبلا آموخته به افراد جدید تدریس میکنه که چی بشه خدا میدونه و این چرخه ادامه پیدا میکنه میشه وضعیت امروز جامعه ما که فقط تحصیلکرده تحویل جامعه میده .البته اینکه سطح علمی همه بره بالا بد نیست ولی همین سطح توقع افراد رو هم بالا میبره .

- - - Updated - - -

درمورد کمک کردن به دیگران هم عرض کنم که اولا من باتوجه به شرایطم تو مشکلات خودم موندم ولی خب اگر جایی هم کمکی بر بیاد انجام میدم و این یه احساس رضایت گذرا بهم میده

- - - Updated - - -

از افراد اطرافم هم کسی نیست که کامل الگو باشه برام . اینجوریه که خصوصیاتی از افراد رو خوشم میاد نه از همه چیه یک نفر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil2 نمایش پست ها
    اگر قرار بود همه ی با بتونیم از 10 درصد مغزمون استفاده کنیم اصلا انیشتینی وجود نداشت .
    کاملا موافقم . تقریبا عموم افراد استعدادهای نزدیک بهم دارن و تفاوت توی تلاش و پشتکارشونه

- - - Updated - - -

به نظر من حالا که نتونستیم آدم خاصی بشیم خوبه هدفمون این باشه که وقتی رفتیم 4 نفر بگن خدا بیامرزه آدم خوبی بود .
    من نمیخوام آدم خاصی بشم و اینکه آدم کار خوب بکنه که بعدا ازش به خوبی یاد بشه خوبه ولی آیا قضاوت درمورد اعمال آدمهارو باید به حرف مردم در آینده سپرد ؟ پس اینکه هدفت بشه انجام کاری که مردم ازت خوب بگن درآینده زیاد معقول نیست .

- - - Updated - - -

شما انتظارتون از خودتون چیه ؟ دوست دارید شخصیت بزرگی بشید؟کار خاصی بکنید که همه متحیر بشن؟
    منم همینو نمیدونم ولی اینو میدونم که تا الان از گذشتم و کارهام راضی نبودم و نمیخوام عمر باقیمانده هم همینجور سپری شه . البته نمیتونم بگم در گذشته باید چه میکردم که الان راضی میبودم .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 08 مرداد 96 [ 15:00]
    سطح
    42
    Level completed: 93%, Points required for next Level: 15
    Overall activity: 12.0%
    دستاوردها:
    Overdrive1000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    وحید شما به حرف اطرافیانت چقدر بها میدی؟
    مثلا من یه وقتایی کم میارم و همین که مادرم بگه تو تلاشتو کردی یا دوستم یا دختر عموم... واسم کافیه البته بازم گذراست
    احساس میکنم دیگرانی هستند که در مسیرشون قرار گرفتند اما من نه! من که نباید مسیر اونا رو طی کنم ... مسیر خودمم نمیدونم
    مسئولیت زیادی در قبال جامعه حس میکنم اما نمیدونم چکار کنم؟ مثلا باید چکار کنم که رضایت بخش باشه؟

اینم بگم همه همه همه هر کی پای حرفام نشسته میگه تو کمالگرایی خیلی سخت میگیری در عین حال کارای کوچیکم نمیکنی
    تازه وحید من کمی حس میکنم اگه ازدواج کنم و همسر و مادر خوبی باشم تقریبا از خودم راضی خواهم بود اما در عوض برای انتخاب همسر سخت میگیرم... یعنی اون باید کسی مثل من ارمان خواه باشه و البته عمل کنه و بدونه باید چکار کنه... بعد منم کمکش کنم

گفتی پیش روانشناس رفتی؟ شاید حداقل اونا بتونن بهمون ثابت کنن اشتباه فکر میکنیم یا زیادی درگیرش شدیم و بتونن راهنماییمون کنن چطور از خودمون، بدون فریب دادن خودمون، راضی باشیم!!!

حس میکنم کمی تو این پست حرفای بی ربط نوشتم ولی چه کنم مغزم متمرکز نیست
    عذر

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 19 در 14 پست

Array
    نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه من مشکلاتمو باکسی مطرح نمیکنم . نه تو این مورد ونه تو موارد دیگه مگر بدونم کاری ازشون برمیاد واگرم چیزی ازمن متوجه بشن خودشون متوجه شدن . با مادرم هم اینچیزارو نمیگم چون کاری ازش بر نمیاد و فقط قصه میخوره . من فقط مشکلمو برای مشاور و روانشناس گفتم ولی اوناهم جز روحیه دادن و حرفای قشنگ زدن کاری ازشون بر نیومده برای همین اینجا مطرح کردم بلکه به جوابی برسم .تو زمینه سخت گیر بودن هم باید بگم نه آدم خوشبینی هستم ونه بدبین ولی خیلی واقع بینم . ینی همه چیزو همونطور که هست میبینم نه بهتر یا بدتر. تا حدودی دیگران از من راضی هستن ولی من از خودم راضی نیستم . آخه رضایت از دید افراد مختلفه . مثلا اینکه من تا حدی اعتقادات دارم و اهل خلاف و این حرفا نیستم و کمی تحصیلکردم از نظر اطرافیان خوبه ولی از نظر خودم هیچه . برای همین وجود این چیزها هم در افراد مختلف برام مهم نیست . اعتقادی که تو عمل نباشه و تحصیلاتی که در شعور و فرهنگ طرف تاثیر نگذاشته باشه بدرد نمیخوره. لااقل بدرد من نمیخوره . افراد مختلف رو میبینی با ادعای معتقد بودن همه جور رفتار و گناهی ازشون سر میزنه و همچنان خودشونو معتقد میدونن و از اون طرف افرادی هستن که بسیار تو عملشون رعایت همه چیو میکنن و ادعای اعتقاد هم ندارن و شاید همینچیزا باشه که مسلمونارو یکم بدنام کرده . تحصیلات و علم هم اگه منیت نیاره و در مسیر شناخت عظمت پروردگار و خدمت به خلق و رضای خدا باشه شاید اجری داشته باشه اونم شاید وگرنه ارزش دیگه ای نداره حداقل برای من نداره .

- - - Updated - - -

درمورد سخت گیری درمورد ازدواج بعضا بمن هم گفته شده اما این بخاطر اینه که دیگران از مشکلات من خبر ندارن و اینم بخاطر اینه که معمولا سنگ صبور بودم. بعد هم بستگی داره کی بشما گفته باشه که سخت گیری. اگر چند نفر آدم مسئولیت پذیر و عاقل و منطقی این حرفو زدن خب میتونی قبول کنی و تجدید نظری درخودت بکنی ولی اگه چندتا آدم خوشبین این حرفو زدن خب اونا همه چیو خوشبینانه درنظر میگیرن و نمیشه زیاد رو حرفشون حساب کرد .

- - - Updated - - -

درمورد ازدواج قبلا گفتم که هدف نیست و قسمتی از جریان زندگیه که با انتخاب درست میتونه شمارو در رسیدن به هدف جلو بندازه و کمک کنه و با انتخاب نادرست میتونه مانع بشه و مشکل ایجاد کنه. البته بگم اگه ازدواج ناموفق باشه اونوقت چه بخوایم چه نخوایم هدفمون میشه رفع این مشکل و خودبخود سرگرمش میشیم و از رسیدن به هدفهای مهمتر باز میمونیم.

- - - Updated - - -

شما اگه فکر میکنی که با همسر شدن و مادر شدن احساس رضایت پیدا میکنی از مواضع قابل گذشت مثل مادیات و چیزهایی که با اصول شما منافات نداره کوتاه بیا تا به هدفت برسی چون بنا به اقتضای سن و جنسیت شما بمرور زمان فرصت براتون کمتر میشه ولی یه توصیه هم میکنم ازدواج موسیقی نیست که اگه رفتید دنبالش و خوشتون نیومد و راضی نشدید رهاش کنید چون پای انسان درمیانه نه ساز پس خوب فکر کنید بعد اقدام کنید.

- - - Updated - - -

گفتی پیش روانشناس رفتی؟ شاید حداقل اونا بتونن بهمون ثابت کنن اشتباه فکر میکنیم یا زیادی درگیرش شدیم و بتونن راهنماییمون کنن
    مشکل اینه که من تا حد زیادی مطمئنم که اشتباه فکر نمیکنم و مطمئنم که عمر رو بخوبی استفاده نکردم وگرنه بله خیلی راه هست که از این تفکر فرار کرد یکیش مقصر دونستن این و اون

6. کاربر روبرو از پست مفید vahid* تشکرکرده است .

خانوم مجرد (چهارشنبه 20 آذر 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    ببین وحید باید چیزهایی که میتونه هدف باشه رو بنویسی
    مثلا علم پول رضایت دیگران رضایت خدا لذت از زندگی معنویات ازدواج یا..........
    بالاخره زندگی بی هدف که نیست
    خدا ما رو افریده پس فکر همه جا رو کرده باید بگردیم هدفمونو پیدا کنیم یعنی اونچه که خدا بخاطرش ما رو افریده و با انجامش از ما راضی میشه
    بالاخره یا عالم دین یا دانشمند یا مخترع یا سیاستمدار متدین، یا پدر خوب بودن یا... بالاخره یه چیزی باید دیده باشی که الان تو رو به فکر واداشته که بی هدف بودی، اصلا شاید چیزی دیدی و تو ناخوداگاهت تاثیر گذاشته، ببین اون چیه؟
    نمیشه که ادم تا جای بهتری رو ندیده و درک نکرده بگه جایی که هستم رضایت بخش نیست!
    پس
    بنظر میاد هرچیزی برای رضای خدا میتونه همون هدف باشه
    ببین بعضا خوندم که علما بعد از مرگ به خواب کسی اومدن و گفتن که مثلا به من گفته شد که کتابی که نوشتی به کنار، اون سنگی که فلان جا فلان موقع از مسیر رفت و امد مردم برداشتی چون باعث شد دفع اسیب از اونا بشه، اون سنگ برداشتنت باعث شده الان جای خوبی به تو داده بشه
    زیاده از این مثالها
    پس وقتی واقعا زندگی اینه، چرا سختش میکنی برادر من؟
    میدونی وحید دیشب داشتم فکر میکردم اگر خدا هم بیاد به وحید بگه همه چی روبراهه یا واسه روبراه شدن چیز خاصی لازم نیست و من خیلی ساده از تو راضی میشم بازم وحید میگه نه!
    نه فقط رضایت دیگران نه فقط ارامش قلبی خودمون نه فقط خیلی چیزهای دیگه، بلکه مجموعه همه اینها باهم هست که انسان رو میسازه و رضایت خدا رو در پی خواهد داشت
    ضمنا تو کلاسای سخنرانها شرکت کن مثلا من سخنرانی اقای پناهیان خیلی روم تاثیر گذاشت چون مثل ما سخت گیره و چیزهایی میگه که حالتو جا بیاره

اگه نرفتی خواهش میکنم یکبار برو

- - - Updated - - -

امام كاظم سلام الله علیه :
    طوبى لِلْمُصْلِحينَ بَيْنَ النّاسِ، اُولئِكَ هُمُ الْمُقَرَّبونَ يَوْمَ الْقيامَةِ؛

خوشا به حال اصلاح‏ كنندگان بين مردم، كه آنان همان مقرّبان روز قيامت‏ اند.

نمونه اش برادر عزیز

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 19 در 14 پست

Array
    میدونی درمورد اونچیزایی که شما نام بردی مثل
    علم پول رضایت دیگران لذت از زندگی معنویات ازدواج یا.......... منم بدم نمیاد ولی اونقدر برام مهم نیستن که انگیزه ایجاد کنن برای حرکت و فعالیت جهت رسیدن بهشون و این مقدار حرکتی هم که الان دارم قبلا گفتم از رو اجباره.

- - - Updated - - -

سخنرانی ایشون و دیگران مثل آقای مرادی و قرائتی و بقیه رو گوش دادم زیاد . البته تو جلساتشون نرفتم ولی یا از تلویزیون یا فایلهای صوتی و تصویریشون رو شنیدم و دیدم و قبول دارم مفیده ولی مشکلم حل نشده.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    چگونه دوباره وارد دنیای واقعیت بشم؟

این تاپیک خانم pooh هست
    شاید ابتدا کمی بی ربط به موضوع فکری ما باشه
    اما جاهایی سوال ما رو پرسیده و دوستان نظراتشونو گفتن

- - - Updated - - -

چگونه دوباره وارد دنیای واقعیت بشم؟

این تاپیک خانم pooh هست
    شاید ابتدا کمی بی ربط به موضوع فکری ما باشه
    اما جاهایی سوال ما رو پرسیده و دوستان نظراتشونو گفتن

- - - Updated - - -

میگم اقا وحید
    شما رو نمیدونم اما خودم یه وقتایی فکر میکنم من تنبلی میکنم که اینها برام انگیزه ایجاد نمیکنه
    و یه نکته که بنظرم رسید و هی یادم رفت بهتون بگم: همه همه همه از روی نیاز ( حالا اجبار ناشی از نیاز) کاری رو انجام میدن
    حتی نویسنده فلان کتاب مرجع علمی یا دینی مثلا
    نیاز روحی
    شاید منظورن نیاز به معیشته؟
    که بهتون حق میدم البته چون دخترم و کار کردن برام خارج ار توانمه
    اما برای اقایون دیگه خوب اونها میخوان از پولش در جهت دلخواهشون استفاده کنن پس بدستش میارن
    حالا هر لذتی
    که برای ممون میتونه دنیوی و اخروی باشه
    ببین تو جلسات شرکت کردن فرق داره
    چون زمین تا اسمون با سی دی یا تلویزیون فرق داره

ضمنا میتونی ازش سوالتو بپرسی اگه دوست داشته باشی

هنوز باهات موافقم که تلاشی برای ارتقای شغلم نکنم کما اینکه الان هم انچنا به اب و اتیش نمیزنم که کار پیدا کنم با اینکه از نظر مالی واقعا بهش نیاز دارم
    شاید افسرده م... از دارو میترسم.. اما واقعا شاید افسرده م یا عزت نفسم پایینه که به هرچیزی قانع میشم یعنی بیشترش برام مهم نیست

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 19 در 14 پست

Array
    صحبتای پوه رو از همونجایی که گفتید خوندم و اینکه گفته بودید شبیه ایشون هستید . درسته شما همسن و هردو در رابطه احساسی شکست خورده و الان ناامید و بی انگیزه . من احساس میکنم ایشون از اینکه اینجوری حرف میزنه خودشو خالی میکنه و احساس رضایت میکنه چون سرپرستها بهش گفته بودن در این مورد دیگه تاپیک باز نکن. چون اگه ایشون انگیزه و امیدی نداشت چه لزومی داشت در آزمون ارشد شرکت کنه یا در فلان آزمون . منتها اینکه انگیزه ای برای جدی گرفتن اونها نداره بخاطر دور از دسترس دیدن اونهاست . ینی وقتی میبینه قبول شدن سخته برای همین انگیزش از دست میره . حالا مسئله شمارو نمیدونم ولی مسئله من دور از دسترس بودن اهداف نیست که منو بی انگیزه کرده . ارضا نکردنه اهدافه و اینکه هدف راضی کننده رو پیدا نمیکنم و اینجاهم اینچیزارو نمیگم که خالی شم بلکه کمک میخوام. من الان احساس ناامیدی ندارم بلکه درمانده ام و راهمو گم کردم ینی درواقع قبلا گم بودم و الان میخوام پیدا کنم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    400

تشکرشده 440 در 186 پست

Array
    خوب بیا و این کارو بکن
    یعنی به مهم نبودن اهدافت فکر نکن و ببین ایا واقعا ارتقا شغلی یا هرچی برات قابل دستیابیه؟
    اخه من هر دو عامل رو باهم دارم هم دسترسی چیزی برام سخته هم با خودم میگم خوب حالا بدون اون هم میشه زندگی کرد داشته باشمش هم لذت پایداری نداره، پس عیبی نداره واسش تلاش نکنم
    حالا شما میگی دور از دسترس نمیبینی
    پس
    حالا شما به زندگیت برس
    فکر کن قراره فقط لذت ببری اونم حلال ها!
    شغلت پول سفر کنسرت ورزش که میگن رو ذهن خیلی تاثر گذاره و......
    اینا رو سعی کن بدست بیاری و رو به پیشرفت باشی بدون اینکه تو سر هدفت بزنی
    و بدون حرص و طمع

من خودم اگه الان ببرنم سر کار از پولش استفاده میکنم در جاهای مختلف

البته وحید همین الان به ذهنم رسید که: فکر میکنی بری سر کار هم هیچی تغییر نمیکنه چون بازم کسل کننده خواهد بود تو هم که حوصله اپدیت کردن خودتو با مطالب علمی جدید نداری پس... چه فرقی میکنه شغلت مربوط به رشته ت باشه یا نه!!

یه نکته بیربط: ما معلوم نیست تا کی وقت داریم تو این دنیا!! همش داریم وقتمونو به فکر کردن میگذرونیم
    حداقل واسه اون دنیامون کاری بکنیم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    42
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 19 در 14 پست

Array
    تو جلسات اون آقایون هم وقت نمیکنم شرکت کنم ولی سوالاتی که برام پیش بیاد مکاتبه ای یا ایمیل میپرسم

- - - Updated - - -

من نگفتم هرچیو که میخوام برام در دسترسه ولی دور از دسترس بودنش دلیل بی انگیزگی من نیست

- - - Updated - - -

حالا شما به زندگیت برس/فکر کن قراره فقط لذت ببری اونم حلال ها!
    اینجا بحثو شروع کردم بخاطر اینکه لذت نمیبرم . حالا شما میگی فک کن لذت میبری؟

- - - Updated - - -

بعدم اصلا ما آفریده شدیم که لذت ببریم؟

صفحه 6 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)