به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 18:12]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 26 در 6 پست

Array
    سلام
    از همه شما معذرت میخوام که چند روزی اینجا نیومدم و همینطور واقعا ممنونم که نظرات خودتون رو گفتید. همشون برای من ارزشمند بود.

asemani
    نمیدونم باید چی درباره اون خانوم بگم. فقط بهش غبطه میخورم. بخاطر اراده محکمی که داره و من ندارم..

reihane_b
    اول باید بگم که شهر ما خیلی کوچیکه. فقط سه متخصص اورولوژی اینجا هست که من پیش همشون رفتم. برای باروری، نه من هر کسی که مشکل داره باید آزمایش اسپرموگرام بده. خب این فعلا ارتباطی به مشکل من نداره و من دنبالش نیستم. اما مورد دوم، نه برای همه که چنین مشکلی دارن مثل هم نیست. بیماری من انواع مختلفی داره. متاسفانه منابع فارسی در مورد این بیماری خیلی کمه. اگر تونستید در سایت انگلیسی ویکیپدیا اطلاعات خوبی میتونید پیدا کنید. مورد من کمی عجیب شده چون همزمان دو مشکل داره که قبلا اسماشون رو نوشتم. بخاطر همین وقتی تغییر حالت اتفاق میفته فرم و زاویه بدی نسبت به بدن درش ایجاد میشه. ببخشید نمیتونم واضح تر توضیح بدم. اما دکترها من رو فقط در حالت معمولی معاینه کردن و من فقط میخواستم امکان ترمیم و ایجاد شکل طبیعی رو ازشون بپرسم.

از همه کسانی که سعی دارن به من کمک کنن تشکر میکنم. خیلی خوبید

============

من امروز از سربازی معاف شدم...
    وقتی پرونده پزشکی من رو اعضای کمیسیون پزشکی و جناب سرهنگ میخوندن و با خودشون بحث میکردن که آره این بیماری کلی دردسر برای فرد ایجاد میکنه و بعد با یه لحن ترحم آمیز باهام حرف میزدن دلم میخواست فریاد بزنم. کسایی رو دیدم که با چه خوشحالی از اونجا بیرون میومدن که معاف شدن، نمیتونستم درک کنم که چرا آدم باید بخاطر نقص هایی که در وجودش هست خوشحال باشه؟
    امروز بعد از مدت ها کمی تونستم خدا رو هم حس کنم. انگار بالاخره راضی شد یه نیم نگاهی هم من بندازه. از همینم راضیم.
    من اگه هم بخوام عمل جراحی کنم ترجیح میدم عمل زیبایی باشه. میخوام گوشی و لپ تاپ خودم رو بفروشم. احتمالا پول خوبی گیرم میاد. از بابام هم پول میگیرم. اما خیلی جاها شنیدم که بینی گوشتی برای عمل خوب نیست. میترسم که وضع از این هم بدتر بشه.
    یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی هم به نوع فعالیت این سایت نداشته باشه. بعد از عمل زیبایی تکلیف عکسهای من در مدارکم چی میشه؟ شناسنامه، کارت ملی، مدارک تحصیلی، سربازی و چیزهای دیگه. اگر کسی تجربه ای در این زمینه هم داره لطفا در اختیار من بزاره.

============

taraneh89
    اعتماد به نفس رو میدونم که ندارم. حتی زیر صفر. اما اینکه کمال گرا باشم رو نمیتونم قبول کنم. من خیلی فرد قانعی ام. هیچوقت زیاده خواه نبودم. شاید گاهی اشتباهاتی کردم اما همیشه بهش اعتراف هم کردم. اعتراف کردم که تلاشم برای ارتباط با اون خانم اشتباه بوده. اما به نظر شما تقاضای زیادیه که من هم مثل بقیه افراد جامعه چهره معمولی داشته باشم؟ من مورد ظلم واقع شدم. دیگه بیشتر نمیخوام کفر بگم. اما خدا بین من و حتی برادرم هم عدالت رو رعایت نکرده.

اگه حرفای من یا هر کدوم از بچه ها ناراحتتون کرده ،بگید و بخواید که دیگه پست نذاره
    نه اصلا اینطور نیست. فقط چند روزی نتونستم به اینجا بیام. اتفاقا کامنت های خوبی هم اینجا برام گذاشتن.

تا جاییکه من متوجه شدم مشکل شما قابل حله
    ازتون ممنونم که پیگیر این مسئله هستید. اما ببینید این عمل پیچیده اییه. یعنی باید دو یا شاید سه عمل جداگانه انجام بشه. یکبار اون مسئله چرخش (C h o r d e e) حل بشه و دفعه بعد اون مشکل دیگه. شاید دفعه سومی هم نیاز باشه. من چنین جوابی از دکترها گرفتم. که همشون گفتن که حساسیت بالایی وجود داره و ممکنه که در اثر کوچکترین اشتباه اتفاق جبران ناپذیری بیفته. من باید ریسک این کار رو شخصا بپذیرم.

2. 5 کاربر از پست مفید Lupin تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), reihane_b (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), shirin_a (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), soheil2 (سه شنبه 17 اردیبهشت 92), taraneh89 (سه شنبه 17 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    SocialTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lupin نمایش پست ها

reihane_b
    اول باید بگم که شهر ما خیلی کوچیکه. فقط سه متخصص اورولوژی اینجا هست که من پیش همشون رفتم. برای باروری، نه من هر کسی که مشکل داره باید آزمایش اسپرموگرام بده. خب این فعلا ارتباطی به مشکل من نداره و من دنبالش نیستم. اما مورد دوم، نه برای همه که چنین مشکلی دارن مثل هم نیست. بیماری من انواع مختلفی داره. متاسفانه منابع فارسی در مورد این بیماری خیلی کمه. اگر تونستید در سایت انگلیسی ویکیپدیا اطلاعات خوبی میتونید پیدا کنید. مورد من کمی عجیب شده چون همزمان دو مشکل داره که قبلا اسماشون رو نوشتم. بخاطر همین وقتی تغییر حالت اتفاق میفته فرم و زاویه بدی نسبت به بدن درش ایجاد میشه. ببخشید نمیتونم واضح تر توضیح بدم. اما دکترها من رو فقط در حالت معمولی معاینه کردن و من فقط میخواستم امکان ترمیم و ایجاد شکل طبیعی رو ازشون بپرسم.

قدرت باروری برای مسئله ازدواجتون که خیلی مهمه!!
    نمیتونید برای معاینه برید تهران پیش یه متخصص بهتر؟

============

من امروز از سربازی معاف شدم...
    وقتی پرونده پزشکی من رو اعضای کمیسیون پزشکی و جناب سرهنگ میخوندن و با خودشون بحث میکردن که آره این بیماری کلی دردسر برای فرد ایجاد میکنه و بعد با یه لحن ترحم آمیز باهام حرف میزدن دلم میخواست فریاد بزنم. کسایی رو دیدم که با چه خوشحالی از اونجا بیرون میومدن که معاف شدن، نمیتونستم درک کنم که چرا آدم باید بخاطر نقص هایی که در وجودش هست خوشحال باشه؟
    امروز بعد از مدت ها کمی تونستم خدا رو هم حس کنم. انگار بالاخره راضی شد یه نیم نگاهی هم من بندازه. از همینم راضیم.
    من اگه هم بخوام عمل جراحی کنم ترجیح میدم عمل زیبایی باشه. میخوام گوشی و لپ تاپ خودم رو بفروشم. احتمالا پول خوبی گیرم میاد. از بابام هم پول میگیرم. اما خیلی جاها شنیدم که بینی گوشتی برای عمل خوب نیست. میترسم که وضع از این هم بدتر بشه.
    یه سوال برام پیش اومد که شاید ربطی هم به نوع فعالیت این سایت نداشته باشه. بعد از عمل زیبایی تکلیف عکسهای من در مدارکم چی میشه؟ شناسنامه، کارت ملی، مدارک تحصیلی، سربازی و چیزهای دیگه. اگر کسی تجربه ای در این زمینه هم داره لطفا در اختیار من بزاره.

============

خوشحالم که معاف شدید:) (هرچند به نظرم سربازی هم بد نبود برای شما...مجبور میشدید تو جمع باشید.البته اگه اونجا هم آدمای بی فکر به تورت نمیخوردن!!)

taraneh89
    اما به نظر شما تقاضای زیادیه که من هم مثل بقیه افراد جامعه چهره معمولی داشته باشم؟ من مورد ظلم واقع شدم. دیگه بیشتر نمیخوام کفر بگم. اما خدا بین من و حتی برادرم هم عدالت رو رعایت نکرده.

نه تقاضای زیادی نیست.

ازتون ممنونم که پیگیر این مسئله هستید. اما ببینید این عمل پیچیده اییه. یعنی باید دو یا شاید سه عمل جداگانه انجام بشه. شاید دفعه سومی هم نیاز باشه. من چنین جوابی از دکترها گرفتم. که همشون گفتن که حساسیت بالایی وجود داره و ممکنه که در اثر کوچکترین اشتباه اتفاق جبران ناپذیری بیفته. من باید ریسک این کار رو شخصا بپذیرم.
    ببخشید یعنی ریسکش بالاست ممکنه چه اتفاقی بیفته؟ یعنی امکان زندگی طبیعی رو از شما بگیره؟ یا مشکل فعلی حادتر بشه؟

عمل زیبایی مهمتر از درمان بیماریتون هست؟مگه نمیخواید ازدواج کنید؟

شاید کسی پیدا بشه که بتونه چهره فعلی شما رو قبول کنه و باهاتون ازدواج کنه،ولی اگه عمل نکنید بازم میتونید ازدواج کنید؟

زیبایی رو هر کسی دوست داره.منکر این قضیه نیستم.ولی ببینید به چه بهایی بدستش میارید. حداقل برای عمل زیبایی اگه یه روز تصمیم قطعی گرفتید پیش یه پزشک خیییلی خوب برید(چون منم شنیدم بینی های گوشتی عملش سخت تره و از این حرفا...). هرچند من پیشنهاد میکنم فعلا پولتون رو بذارید برای درمان بیماری.

- - - Updated - - -

ببخشید من اینو یادم رفته بود که گفته بودید.

بله. پیش سه متخصص هم رفتم. همشون منو معاینه کردن و گفتن که عمل ریسک بالایی داره و شاید توانایی های دیگه ای هم این وسط از دست بره و حتی مشکل فعلی هم حل نشه. ضمن اینکه هزینه خیلی بالایی داره که از توان من خارجه
    نظر دکترا چی هست در مورد ازدواج شما بدون عمل ، یا با عمل؟

بیمارانی مثل خودت رو میشناسی (یا مثلا تو نت بشناسی) که الان ازدواج کردن؟کسی که مثل خودتون هر دومشکل رو باهم داشته باشه...

4. 3 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), Lupin (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 03 مهر 93 [ 10:29]
    سطح
    24
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 64
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    15

تشکرشده 16 در 5 پست

Array
    دوست عزیز
    امیدوارم به آنچه می خواهی برسی

اجازه نده شرایط زندگی بر روحیه ات غلبه کنه
    برات آرزوی موفقیت می کنم.

6. 3 کاربر از پست مفید .نیما. تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), Lupin (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 بهمن 04 [ 00:01]
    سطح
    76
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 102
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,019

تشکرشده 2,388 در 433 پست

Array
    سلام
    به نظر من مشکل اصلی شما همونیه که خودتون هم میگید عدم اعتماد به نفس!
    منظور من ایده آل گرایی و.. نبود منظورم اینه که شما رضایت و شادی خودتو بر مبنای تایید و رضایت دیگران از ظاهرت گذاشتی و همین باعث میشه مدام اعتماد به نفستو از بین ببری و به خودت ضربه بزنی
    این پست یکی از کارشناسای تخصصی تالاره و راههایی برای افزایش اعتماد به نفس داره که من خودم ازشون استفاده کردم و اگر عملگرا باشی و این کارهارو انجام بدی به خودت کمک بزرگی کردی
    نقل قول نوشته اصلی توسط sci نمایش پست ها
    برادر خوبم،
    چقدر به خودت سخت مي گيري!
    مشكل شما،علاوه بر انفعال،نداشتن مهارت جرات مندي و بعضي مهارتهاي ديگه است كه موجب شده اعتماد به نفس شما كاهش شديد داشته باشه و عملا شما هر چه مي كشيد از نداشتن اعتماد به نفس و كمبود عزت نفس است. خب پس صورت مساله روشنه! اعتماد به نفس شما پايينه! اما چگونه اعتماد به نفس شما ارتقا پيدا مي كنه!؟
    همه نكته همين جاست كه اين موضوع رو بايد بپذيريد كه راهكارهاي داده شده قرص يا كپسول نيست... يه دوره بخوريد و خوب شويد! بلكه بايد كمك كنيد تا بتوانيم شيوه زندگي شما رو به شيوه صحيح و سعادتمند اصلاح كنيم و اين مستلزم زمان،قدرت و پشتكار و البته حرف گوش كردن شماست!
    شما افسرده نيستيد! شخص افسرده كمتر دنبال تغيير شرايط است و سعي مي كند در شرايط خودش باقي بماند... پس با همين دليل ساده شما افسرده نيستي!
    چند سوال رو پاسخ دهيد:
    - از خودتون چه انتظاراتي داريد؟
    - به نظر شما اگر به شما اهميت داده بشه و مهم باشيد، همه چي خوب خواهد بود؟
    - اگر شما شخصيت يك هنرپيشه رو داشتيد راضي بوديد؟
    - چرا از وضعيت مالي و اجتماعي و ظاهري خودتون راضي نيستيد؟
    - به نظر شما موفقيت چيست؟
    و اما چند تمرين كه بايد شروع كنيد: (دير شد! بجنب برادر... يه ساعت ديگه ديره!!!!)
    - روزانه به مدت 30 دقيقه در پارك نزديك منزل بدويد. سعي كنيد اين دويدن در ساعات اوليه روز باشد.
    - از خوردن چاي و قهوه و نوشابه پرهيز كنيد ( طي يك ماه) چاي سبز، شير،آب رو جايگزين كنيد
    - هر روز صبح به مدت 5 دقيقه دوش بگيريد و سپس لباس خودتون رو از نظر رنگ بندي كاملا شيك آماده كنيد و بپوشيد. تصور شما اين باشد كه قرار است به يك قرار مهماني مهم يا قرار ملاقات جدي برويد. اگر چيزي كم و كسر داريد، الان بسياري از فروشگاهها حراج هستند سريعا تهيه كنيد ( من بازار رو پيشنهاد مي كنم/ جنسهاي شيك و ارزان بخريد)
    - پروتوكل هاي پوشيدن لباس رو ياد بگيريد و رعايت كنيد. مثلا چقدر بايد شلوار روي كفش باشد،يا استين از لبه پليور چقدر بيرون باشد. خريد و استفاده از يك ادكلن خاص ضروري است! شده شام نخوريد ادكلن بخريد!
    - كفشهاي شما مهم نيست چي باشد بايد بايد بايد تميز باشد و برق بزند! حتي اگر اسپرت است
    - هيچ وعده غذايي رو از دست ندهيد. هنگام خوردن غذا: چيزي نخوانيد/ چيزي نبينيد/ صحبت نكنيد
    - هر روز الزاما و حداقل از يك نفر تعريف و تمجيد كنيد ( نتايج رو بنويسيد)/ از همسايه/ از مشتري/ و...
    با خنده از ايشون تعريف و تمجيد كنيد. مراقب باشيد بي خود از كسي تعريف نكنيد...
    مثال: يك مشتري بسيار تميز و مرتب به مغازه شما وارد شده، شما كارش رو انجام دهيد و بهش بگيد شما بسيار آراسته هستيد! واقعا از هم صحبتي با شما لذت بردم! نتايج به قدري درخشان است كه به وجد خواهيد آمد
    - روزانه به مدت 10 دقيقه در مقابل آينه نقش بازي كنيد. آنطور كه دوست داريد باشيد... مثلا دوست داريد چطور صحبت كنيد... صحبت كنيد! و در طول صحبت به همه حركات و رفتارهاي خودتون دقت كنيد!
    - به ديگران (هر روز دو نفر) كمك كنيد. يعني طي دو هفته آينده شما به 28 نفر كمك كرده باشيد... بدون اينكه كسي از شما درخواست رسمي كمك كرده باشد. مثلا پير زني در مسير بارش سنگينه بهش كمك كنيد! يا شخصي دنبال دستگاه كامپيوتري مي گرده بهش كمك كنيد
    - با دوستانتون هر روز تلفني صحبت كنيد. حتي مجبوري... هر روز 5 دقيقه و سعي كنيد هر دو روز يك بار يك نفر رو ببينيد و مدتي رو با ايشون بگذرانيد
    -
    مطمئن باش مطمئن باش وقتی اعتماد به نفست زیاد بشه به دنبالش قدرت وقاطعیت و جذابیت پیدا میکنی و آدمای دیگه جذبت میشن و درهای بسته و مشکلاتت به دست خودت حل میشن
    ضمنا من لینک تایپیک شمارو برای آقای sciفرستادم ولی تا رسیدن ایشون زودتر شروع کن و دیگه اما و اگر و نمیشه نگو
    موفق باشی

8. 5 کاربر از پست مفید taraneh89 تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), Lupin (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), reihane_b (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), شمیم الزهرا (سه شنبه 17 اردیبهشت 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 اردیبهشت 92 [ 18:12]
    سطح
    2
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 7
    دستاوردها:
    31 days registeredTagger Second Class100 Experience Points
    تشکرها
    33

تشکرشده 26 در 6 پست

Array
    reihane_b
    من همین الان برای زندگی طبیعی و معمولی مشکلی ندارم. ببخشید اصلا روم نمیشه واضح توضیح بدم. آره، ممکنه دچار ناتوانی جنسی بشم. چون امکان آسیب به بعضی عصب های اون قسمت وجود داره.

راستش من ترجیح میدم تا آخر عمرم اصلا ازدواج نکنم ولی بتونم راحت در جامعه حضور داشته باشم. شاید به نظر شما غیرمنطقی هم باشه. من زیبایی نمیخوام. فقط اینکه این مشکلات فعلی رو تا حدی بشه کم کرد راضی میشم. شاید 6 سال دیگه که 30 ساله شدم شرایط طوری بشه که بتونم برای حل مشکل دوم حرکت کنم

نه متاسفانه کسی رو نمیشناسم که چنین مشکلی داشته باشه. البته تعداد این افراد در جامعه احتمالا زیاد باشه. قبلا گفتم که از 300 نوزاد پسر یکی این مشکل رو داره. ولی اینکه مشکلشون اندازه من پیچیده باشه رو مطمئن نیستم. در اقوام خودمون تا جایی که اطلاع دارم کسی چنین موردی نداره.

taraneh89
    از این توصیه ها ممنونم. بعضی مواردش برای من خیلی سخته ولی میخوام سعی خودمو بکنم.
    ای کاش یکی من رو راهنمایی کنه که چطوری کمتر حرف دیگران روی من اثر بزاره و ناراحت نشم
    اون روز که از در نظام وظیفه بیرون اومدم یه سرباز اونجا بود و ازم پرسید که نتیجه چی شد و بهش گفتم معاف شدم. بهم تبریک گفت و ازم خواست که بهش شیرینی بدم. خب خوشحال شدم از برخوردش. ازش پرسیدم که اهل کجاست و اسم شهرشون رو گفت و کمی باهاش صحبت کردم و بعد هم یه مبلغی پول به عنوان شیرینی بهش دادم و ازش جدا شدم. احساس خیلی خوبی داشتم. به سه نفر اس ام اس دادم و گفتم که معاف شدم. دو نفر اصلا جوابی به پیام من ندادن و فقط یکی به من جواب داد. من از رفتار اون دو نفر خیلی ناراحت شدم و تا ساعتها فکر میکردم که چرا نباید یه جواب خشک و خالی به من بدن؟ دیگه تمام ذهن من به جای برخورد خوب سرباز و کسی که بهم جواب داد رفت به سمت جواب ندادن دو نفر. خیلی دوست دارم که به چنین چیزایی فکر نکنم ولی باز هم نمیتونم

10. 3 کاربر از پست مفید Lupin تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), taraneh89 (چهارشنبه 18 اردیبهشت 92)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,665 در 1,930 پست

Array
    شاید نظر من درباره عمل زیبایی خوشایند بعضیا نباشه.اما به نظر من همونطور که از علم روانشناسی و بالا بردن اعتماد به نفس برای بهبود زندگیت باید استفاده کنی از علم پزشکی هم استفاده کن.این دوتا ناقض هم نیستن.مکمل همن.

اگه عمل کنی اما اعتماد به نفست خوب نشه بازم عذاب میکشی و اگه فقط رو اعتماد به نفست کار کنی و به جسمت کار نداشته باشی اونطور که بایدو شاید نتیجه نمیگیری.

با چندتا متخصص خوب،بازم تاکید میکنم متخصص خوب مشورت کن.ببین چی میگن؟مطب هر دکتر چندبار برو با مراجعاش حرف بزن.ببین چند درصد راضین؟چند نفر احتیاج به ترمیم دوباره پیدا کردن؟
    پرس و جو کن.ما که مجازی نمیتونم راجب عملت نظر بدیم.

بینی استخونی بهتر در میاد اما نه اینکه گوشتی بد میشه...بری پرس و جو کنی برات روشن میشه.یعنی تو اتوبوسم دیدی یکی عمل کرده ازش بپرس..تا میتونی اطلاعاتتو بالا ببر بعد تصمیم بگیر.

شناسنامه و کارت ملی که زیاد به کارت میان رو میتونی المثنی بگیری.بقیه رو نمیدونم.

امیدوارم بهترینها برات پیش بیاد.

موفق باشی

12. 6 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (جمعه 20 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), reihane_b (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), soheil2 (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), مارتا63 (یکشنبه 17 شهریور 92)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 خرداد 99 [ 14:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveSocialTagger First ClassVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    14,753

تشکرشده 14,732 در 3,979 پست

حالت من
    Khonsard
    Array
    یک نکته که من باید بهتون یادآوری کنم این هست که آقایون حدود سی سالگی قیافه شون جاافتاده و بهتر می شه.
    قبل از نوشتن این پست به مردهایی که می شناسم فکر کردم و تغییر قیافه هاشون بعد از سی سالگی.
    در مورد همشون صدق می کنه. یه حالت مردونه شدن و استخون ترکوندن و ... دقیق نمی دونم چی.

شما بالاخره شبیه یکی هستی. از مادرت کمک بگیر شباهتت را پیدا کن. ممکنه پدربزرگ فوت شده ای، مادربزرگی، عمه ای ...
    بعد عکس های اونها را در مسیر زمان ببین. بهتر متوجه می شی.

14. 3 کاربر از پست مفید شیدا. تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (جمعه 20 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 28 شهریور 00 [ 14:58]
    سطح
    76
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 367
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,960

تشکرشده 2,293 در 573 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Lupin نمایش پست ها
    حتی شاید امکان ازدواج و رابطه زناشویی هم ندارم.

من اشتباه بزرگی کردم که حتی با وجود عدم توانایی ازدواج هم بدنبال کسی بودم اما خیلی احساس تنهایی میکنم و چاره ای نداشتم

بله. پیش سه متخصص هم رفتم. همشون منو معاینه کردن و گفتن که عمل ریسک بالایی داره و شاید توانایی های دیگه ای هم این وسط از دست بره و حتی مشکل فعلی هم حل نشه. ضمن اینکه هزینه خیلی بالایی داره که از توان من خارجه

اما با وجود اینکه این بیماری در آیین نامه پزشکی سربازی آورده شده اما دکتر نظام وظیفه گفت که امید زیادی به معافیت نداشته باشم

همیشه میدونستم که حتی اگر کسی با چهره من کنار بیاد اون مشکل اصلی من رو امکان نداره بتونه قبول کنه. نه اون، برای خود من قابل قبول نیست که بخوام انتظار داشته کسی از حق طبیعی خودش بگذره و بخواد این مسائل رو در زندگی زناشویی نادیده بگیره و کوتاه بیاد
    .

حالا حتی به گفته شما اگر قرار به معالجه در خارج از کشور هم باشه من اجازه خروج از ایران رو ندارم و باید 2 سال سربازی بگذرونم
    .

ولی توضیحی بخوام بدم اینه که در دهه 1980 که من به دنیا اومدم طبق آماری که هست در بریتانیا از بین هر 350 نوزاد پسر یک نفر چنین مشکلی داشته. یعنی مشکل شایعی هست

مورد اول که گفتید بعید میدونم تواناییشو داشته باشم

اول باید بگم که شهر ما خیلی کوچیکه. فقط سه متخصص اورولوژی اینجا هست که من پیش همشون رفتم. برای باروری، نه من هر کسی که مشکل داره باید آزمایش اسپرموگرام بده. خب این فعلا ارتباطی به مشکل من نداره و من دنبالش نیستم.

اما مورد دوم، نه برای همه که چنین مشکلی دارن مثل هم نیست. بیماری من انواع مختلفی داره
    . من فقط میخواستم امکان ترمیم و ایجاد شکل طبیعی رو ازشون بپرسم.

من همین الان برای زندگی طبیعی و معمولی مشکلی ندارم
    .

آره، ممکنه دچار ناتوانی جنسی بشم
    .

شاید 6 سال دیگه که 30 ساله شدم شرایط طوری بشه که بتونم برای حل مشکل دوم حرکت کنم

پس اول اینکه شما خودتون اطلاعاتتون هنوز راجب خودتون کامل نیست.در صورتیکه تا الان با کمک پزشک باید اینو فهمیده باشید.

ولی برداشت من:شما الان هم ممکنه بتونید ازدواج کنید ولی یه سری مشکلات هست، ولی ممکنه بتونید ازدواج کنید . که خودتون هنوز نمیدونید امکانش هست یا نه!!

پس شما هنوز قید ازدواج رو نزنید ولی از طرفی هم سفت وسخت برای درمانتون تلاش نمی کنید.

و اینکه اصلا لازم نیست جزییات رو بگید آقای lupin !

شما تا 30 سالگی هنوزنمیدونی میتونی ازدواج کنی یا نه!!

شما فعلا هدفتون زیباییتون هست (که صدالبته مهمه ، ولی مهمتر از اون اعتماد به نفسه ).که امیدوارم با جراحی بدستش بیارید:)

موفق باشید

16. 4 کاربر از پست مفید reihane_b تشکرکرده اند .

**سهیل ** (سه شنبه 15 مرداد 92), barani (جمعه 20 اردیبهشت 92), Lupin (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92), شیدا. (پنجشنبه 19 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 اردیبهشت 92 [ 23:35]
    سطح
    1
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 48
    تشکرها
    0
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array
    سلام بر شما
    من حدود دوسالی هست که خواننده این انجمن هستم ولی هیچوقت عضو نشدم و نظری ننوشتم
    ولی با خوندن این پست شما نهایت تلاشم را کرم تا عضو بشم :)
    چون خیلی دوست داشتم برای شما کامنت بذارم
    دوست عزیز
    مطمئن باش خیلی از آدمهای اطرافمون مشکلاتی دارند که هیچکی ازشون خبر نداره....بعضی از مشکلات جسمی را اصلا نمیشه عنوان کردو دلیلی هم نداره بجز اعضا نزدیک خانواده کسی از آنها مطلع بشه....مشکل جسمی شما اگر درمان پذیر هم نباشه نباید باعث بشه که شمارو از اجتماع دور نگهداره...این یک مشکل خصوصی هست و دلیلی نداره بخاطرش از اجتماع دوری کنه...اگر خودت نخوای که کسی بفهمه هیچکس متوجه نمیشه
    حالا من اگر جای شما بودم چه میکردم؟
    اول از همه میرفتم سراغ جراجی زیبایی بینی..... مطمئنم نتیجه ش خوب میشه....و این توی روحیه ام خیلی اثر خوبی میذاره.....
    خوب لباس میپوشیدم..مرتب و شیک لباس میپوشیدم..
    در برخورد با مخاطبان هیچ اساس ضعف و خودکم بینی بروز نمیدادم
    میرفتم دنبال کارهای عقب افتادم...گفتی که درس را نیمه کاره رها کردی....خب اگر من بودم میرفتم دنبالش که آیا میتونم دوباره ادامش بدم یا نه
    دنبال مهارت آموزی میرفتم به زندگیم هدف میدادم
    خب منی که تا الان حس میکردم باید خودکشی کنم الان چهره بهتری بدست آوردم....مهارت خوبی کسب کردم...من الان مثل خیلیهای دیگه دارم عادی زندگی میکنم
    شاید کارمناسبی و حرفه مناسبی فعلا بدست نیاوردم ولی خب من خیلی وِیژگیهای خوب دارم..خانواده ای دارم که حمایتم میکنن و از همه مهمتر سلامت جسمانی دارم( صرف نظر از اون مشکل خصوصی)....خوب میبنم خوب میشنم...میتونم راه برم صحبت کنم و همه چیزهای که مستلزم حضور راحت توی جامعه هست را دارم
    من فعلا به ازدوج فکر نمیکنم....من اول باید شرایطم را استیبل کنم و اول خودم از خودم راضی باشم بعد به این مسئله فکر میکنم.....هیچکس تا حالا بخاطر ازدواج نکردن و نداشتن رابطه جنسی نمرده!
    من فعلا اولویتهای مهمتری دارم
    چند سال بعد را میبینم که با ظاهری مناسب و موقعیتی قابل قبول رضایت نسبی را از خودم پیدا کردم
    هیچکس از مشکل خاص من خبر نداره و من باید مثل یک راز اینو پیش خودم نگه ارم...هیچ دلیلی نداره که بقیه بفهمن....
    البته من خیلی دوست دارم که یار و همدمی داشته باشم و بتونم ازدوج کنم. ولی فعلا این اولویت من نیست
    زمان همه چیز را حل میکنه
    :)
    به خدا امیدوار باشید
    ازش متفر نباشید
    مطمئن باشید کمکتون خواهد کرد
    به نظر من فعا برید دنبا یه متخصص زیبایی خوب و درمان عامل اصلی ضعف عتماد به نفستون که همون نارضایتی از چهره تون هست
    گام به گام پیش برید
    مطمئن باشد موفق خوهید شد

- - - Updated - - -

سلام بر شما
    من حدود دوسالی هست که خواننده این انجمن هستم ولی هیچوقت عضو نشدم و نظری ننوشتم
    ولی با خوندن این پست شما نهایت تلاشم را کرم تا عضو بشم :)
    چون خیلی دوست داشتم برای شما کامنت بذارم
    دوست عزیز
    مطمئن باش خیلی از آدمهای اطرافمون مشکلاتی دارند که هیچکی ازشون خبر نداره....بعضی از مشکلات جسمی را اصلا نمیشه عنوان کردو دلیلی هم نداره بجز اعضا نزدیک خانواده کسی از آنها مطلع بشه....مشکل جسمی شما اگر درمان پذیر هم نباشه نباید باعث بشه که شمارو از اجتماع دور نگهداره...این یک مشکل خصوصی هست و دلیلی نداره بخاطرش از اجتماع دوری کنه...اگر خودت نخوای که کسی بفهمه هیچکس متوجه نمیشه
    حالا من اگر جای شما بودم چه میکردم؟
    اول از همه میرفتم سراغ جراجی زیبایی بینی..... مطمئنم نتیجه ش خوب میشه....و این توی روحیه ام خیلی اثر خوبی میذاره.....
    خوب لباس میپوشیدم..مرتب و شیک لباس میپوشیدم..
    در برخورد با مخاطبان هیچ اساس ضعف و خودکم بینی بروز نمیدادم
    میرفتم دنبال کارهای عقب افتادم...گفتی که درس را نیمه کاره رها کردی....خب اگر من بودم میرفتم دنبالش که آیا میتونم دوباره ادامش بدم یا نه
    دنبال مهارت آموزی میرفتم به زندگیم هدف میدادم
    خب منی که تا الان حس میکردم باید خودکشی کنم الان چهره بهتری بدست آوردم....مهارت خوبی کسب کردم...من الان مثل خیلیهای دیگه دارم عادی زندگی میکنم
    شاید کارمناسبی و حرفه مناسبی فعلا بدست نیاوردم ولی خب من خیلی وِیژگیهای خوب دارم..خانواده ای دارم که حمایتم میکنن و از همه مهمتر سلامت جسمانی دارم( صرف نظر از اون مشکل خصوصی)....خوب میبنم خوب میشنم...میتونم راه برم صحبت کنم و همه چیزهای که مستلزم حضور راحت توی جامعه هست را دارم
    من فعلا به ازدوج فکر نمیکنم....من اول باید شرایطم را استیبل کنم و اول خودم از خودم راضی باشم بعد به این مسئله فکر میکنم.....هیچکس تا حالا بخاطر ازدواج نکردن و نداشتن رابطه جنسی نمرده!
    من فعلا اولویتهای مهمتری دارم
    چند سال بعد را میبینم که با ظاهری مناسب و موقعیتی قابل قبول رضایت نسبی را از خودم پیدا کردم
    هیچکس از مشکل خاص من خبر نداره و من باید مثل یک راز اینو پیش خودم نگه ارم...هیچ دلیلی نداره که بقیه بفهمن....
    البته من خیلی دوست دارم که یار و همدمی داشته باشم و بتونم ازدوج کنم. ولی فعلا این اولویت من نیست
    زمان همه چیز را حل میکنه
    به خدا امیدوار باشید
    ازش متفر نباشید
    مطمئن باشید کمکتون خواهد کرد
    به نظر من فعا برید دنبا یه متخصص زیبایی خوب و درمان عامل اصلی ضعف عتماد به نفستون که همون نارضایتی از چهره تون هست
    گام به گام پیش برید
    مطمئن باشد موفق خوهید شد

18. 2 کاربر از پست مفید روژیا تشکرکرده اند .

barani (چهارشنبه 25 اردیبهشت 92), Lupin (دوشنبه 23 اردیبهشت 92)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 31 خرداد 92 [ 17:13]
    سطح
    1
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 34
    دستاوردها:
    7 days registeredTagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 8 در 5 پست

Array
    lupin عزيز
    ميخواستم اين مطلب روبه ايميلتون بفرستم ولي پيداش نكردم
    اميدوارم از چند روز پيش كه اين مطلب رو گذاشتين حالتون بهتر شده باشه
    من هم مدت زيادي به طور جدي به خودكشي فكركردم واقعا دنيا برام به آخر رسيده بود
    تا همين چند روز پيش كه داشتم تو اوج نا اميدي راههاي خودكشي رو سرچ ميكردم نميدونم چي شد يهو
    ياديه سي دي به اسم راز افتادم كه چند سال پيش پدرم خريده بود و من چون به اين جور مسائل اعتقاد نداشتم
    هيچ وقت اون برنامه رو نگاه نكردم ولي تا حدودي ميدونستم موضوعش چيه
    بين سي دي هاي قديمي مون پيداش كردم و نشستم به تماشاي اون فيلم
    شك داشتم كه موثر باشه واسه همين كلمه راز رو تو اينترنت سرچ كردم
    بعضي از تايپيك هايي كه در موردش پيدا كردم نظر مثبتي در مورد رازنداشتتن
    ولي چون خودم تجربه هايي هر چند كوچيك از پديده جذب داشتم ته دلم يه اميدي بهش داشتم
    كه باعث شد بيشتر پرس و جو كنم و وبلاگي رو پيدا كردم يا بهتر بگم جذب كردم كه زندگيمو تغيير داد
    از اون روز حالم عوض شده
    و اميد بيشتري به زندگي و اتفاق هايي كه قراره واسم بيافته پيدا كردم
    از اون جايي كه تايپيك شما رو خونده بودم و دركتون ميكردم و از ته دل آرزو داشتم مشكلاتتون حل بشه و روي خوش زندگي رو هم ببينيد دلم نيومد اين مطلب و واسه شما نزارم
    به نظرمن شما خيلي جوون و بااستعداد و با هوش هستيد واين حساسيت زياد شما به رفتار ديگران
    به دليل هوش و درك زياد شماس چون بين اطرافيان خودم هم زياد ديدم كسايي رو كه خيلي باهوشن و اين
    هوششون باعث شده آسيب پذيرتر باشن
    ولي هوش زياد يه موهبت الهيه كه ميتوونيد از اون براي بهتر شدن زندگيتون و رسيدن به آرزو هاتون استفاده كنيد
    به خصوص اين كه شما تو اوج جووني هستيد و فرصت هاي زيادي دارين
    راستي لاغر بودن به خصوص لاغري زياد تاثير خيلي زيادي رو چهره داره شما كه كاهش وزن داريد مطمئن
    باشين با اضافه كردن وزنتون به خصوص از طريق تغذيه چهرتون خيلي بهتر ميشه اونقدر كه شايد ديگه نخوايين
    بيني تون رو عمل كنيدبه نظر من قبل از جراحي به وزن ايده التون برسيد
    بدنسازي يا ورزشايي كه باعث عضله سازي و حجيم شدن بدن ميشه شاييد خيلي رو صورت تاثير نداشته باشه
    يا حتي باعث لاغر تر شدن صورت هم بشه البته مطمئن نيستم ولي شما واسه اينكه صورتتون پر شه
    و در عين حال تناسب اندام داشته باشين بهتره اصولي عمل كنين نه اينكه بدنتون حجيم تر بشه ولي صوررتتون
    لاغر تر . واسه اضافه كردن وزنتون صبور باشين و نا اميد نشين حتما اين اتفاق ميافته به خصوص اگه زير نظر
    مشاور باشين
    آرزو ميكنم زودتر به همه ارزو هات برسي

(( همه چيز براي كسي كه باور دارد امكان پذير است)) عيسي مسيح

آدرس وبلاگ معجزه گر
    داستانهای واقعی از "راز"

- - - Updated - - -

lupin عزيز
    ميخواستم اين مطلب روبه ايميلتون بفرستم ولي پيداش نكردم
    اميدوارم از چند روز پيش كه اين مطلب رو گذاشتين حالتون بهتر شده باشه
    من هم مدت زيادي به طور جدي به خودكشي فكركردم واقعا دنيا برام به آخر رسيده بود
    تا همين چند روز پيش كه داشتم تو اوج نا اميدي راههاي خودكشي رو سرچ ميكردم نميدونم چي شد يهو
    ياديه سي دي به اسم راز افتادم كه چند سال پيش پدرم خريده بود و من چون به اين جور مسائل اعتقاد نداشتم
    هيچ وقت اون برنامه رو نگاه نكردم ولي تا حدودي ميدونستم موضوعش چيه
    بين سي دي هاي قديمي مون پيداش كردم و نشستم به تماشاي اون فيلم
    شك داشتم كه موثر باشه واسه همين كلمه راز رو تو اينترنت سرچ كردم
    بعضي از تايپيك هايي كه در موردش پيدا كردم نظر مثبتي در مورد رازنداشتتن
    ولي چون خودم تجربه هايي هر چند كوچيك از پديده جذب داشتم ته دلم يه اميدي بهش داشتم
    كه باعث شد بيشتر پرس و جو كنم و وبلاگي رو پيدا كردم يا بهتر بگم جذب كردم كه زندگيمو تغيير داد
    از اون روز حالم عوض شده
    و اميد بيشتري به زندگي و اتفاق هايي كه قراره واسم بيافته پيدا كردم
    از اون جايي كه تايپيك شما رو خونده بودم و دركتون ميكردم و از ته دل آرزو داشتم مشكلاتتون حل بشه و روي خوش زندگي رو هم ببينيد دلم نيومد اين مطلب و واسه شما نزارم
    به نظرمن شما خيلي جوون و بااستعداد و با هوش هستيد واين حساسيت زياد شما به رفتار ديگران
    به دليل هوش و درك زياد شماس چون بين اطرافيان خودم هم زياد ديدم كسايي رو كه خيلي باهوشن و اين
    هوششون باعث شده آسيب پذيرتر باشن
    ولي هوش زياد يه موهبت الهيه كه ميتوونيد از اون براي بهتر شدن زندگيتون و رسيدن به آرزو هاتون استفاده كنيد
    به خصوص اين كه شما تو اوج جووني هستيد و فرصت هاي زيادي دارين
    راستي لاغر بودن به خصوص لاغري زياد تاثير خيلي زيادي رو چهره داره شما كه كاهش وزن داريد مطمئن
    باشين با اضافه كردن وزنتون به خصوص از طريق تغذيه چهرتون خيلي بهتر ميشه اونقدر كه شايد ديگه نخوايين
    بيني تون رو عمل كنيدبه نظر من قبل از جراحي به وزن ايده التون برسيد
    بدنسازي يا ورزشايي كه باعث عضله سازي و حجيم شدن بدن ميشه شاييد خيلي رو صورت تاثير نداشته باشه
    يا حتي باعث لاغر تر شدن صورت هم بشه البته مطمئن نيستم ولي شما واسه اينكه صورتتون پر شه
    و در عين حال تناسب اندام داشته باشين بهتره اصولي عمل كنين نه اينكه بدنتون حجيم تر بشه ولي صوررتتون
    لاغر تر . واسه اضافه كردن وزنتون صبور باشين و نا اميد نشين حتما اين اتفاق ميافته به خصوص اگه زير نظر
    مشاور باشين
    آرزو ميكنم زودتر به همه ارزو هات برسي

(( همه چيز براي كسي كه باور دارد امكان پذير است)) عيسي مسيح

آدرس وبلاگ معجزه گر
    http://secretstories.blogfa.com

- - - Updated - - -

چرا امكان ويرايش نداره

20. 3 کاربر از پست مفید sepide2 تشکرکرده اند .

**سهیل ** (یکشنبه 17 شهریور 92), barani (چهارشنبه 08 خرداد 92), reihane_b (جمعه 03 خرداد 92)

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)