به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26
    عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 19 آبان 99 [ 21:53]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 23.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran50000 Experience Points
    تشکرها
    15,723

تشکرشده 11,395 در 3,444 پست

Array
    بانو رها

اولندش یه دست قشنگ برای شما چون هم تلاشت رو میکنی واسه زندگیت بهتر بشه هم بهش عمل میکنی و باعث میشی دوستان تشویق بشن بیان بهتون سر بزنن

من مغازه دارم اگه دقت کرده باشی بیشترین پست توی سایت همدردی رو من میدم تقریبا روزی هشت ساعت استفاده میکنم در روز عادت کردم الان شاید پنج سالی میشه.خونه خدا بخواد سیستم خریدیم ببریم ولی همسرم بهم اجازه نمیده برعکش شما حرفش رو یمزنه اعتما بنفسشم خوبه انصافا هم جرات نمیکنم روی حرفش چیزی بگم ازش میترسم

میدونم بنظرت حرفای روزمره و مسخره ای میان ما مردا میایم توی خونه میزنیم و دوست داری حرف از عشق و علاقه باشه و بغلتون کنه بوسه و نوازش ولی کاریش نمیشه کرد ما مردا اینجوری هستیم( البت از اینی هم که هستیم خیلی راضی ایم) مگه نمیخوای مال تو باشه وقتی میادش توی خونه خوب پس تو هم مال اون باش به حرفاش گوش بده حتی تشویقش کن بزار حس کنه هم همسر داره هم یه ریفیق بامعرفت ریفیقش باش دختر خوب کنارش باش به حرفاش گوش بده. شما اینکارو کن ببین چقدر تغییر میکنه

میره پای فیسبوک خیالت راحت ماها عادت کردیم به اینترنت معتاد شدیم.خوب این وسط بقول بانو میشل باید بشی بچه گربه ملوس() برو توی بغلش نازش کن بوسش کن بگو پیشی من چرا تا میای میری سراغ اینترنت وقتی یه زن خوشگل و ملوس و دوست داشتنی مثل من داری چرا بغلش نمیکنی چرا حرفای عاشقانه باهاش نمیزنی و از اینجور چیزا خودتو لوس کن ولی خواهشا تورو جون هرکی دوس داری زیادش نکن(مثل سریال پژمان نشه تورو خدا پژژژژژژژژژژژژژژی میوووووووووو کن )

بعدشم مگه شما بچه ندارین آخه؟!!!!خوب برین بیرون بازار گردش برنامه ریزی کن برین مهمونی مهمون دعوت کن ببین چه کارایی دوس داره.
    آهان یادم اومد اگه تقریبا مشکل مالی خاصی ندارین بهش بگو البته با ناز و عشوه که هیکلتو خیلی دوس دارم شونه های پهنت و سینه های مردونتو و بازوهاتو و اینجوری میری جلو روی مخش کار کن بره باشگاه ثبت نام کنه بره باشگاه بیادش خسته و کوفته میره دراز میکشه اگه میتونی براش آب پرتغال آب هویچ شیر و مواد پروتئینی بگیر قشنگ بسازش مردا از اینکه هواشونو داشته باشن همسراشون کیف میکنن خلاصه هوای شیکمشو داشته باش.

ایشالله که جواب میده

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 اسفند 92 [ 15:12]
    سطح
    12
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 28
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    [QUOTE=khaleghezey;319224]بانو رها

اولندش یه دست قشنگ برای شما چون هم تلاشت رو میکنی واسه زندگیت بهتر بشه هم بهش عمل میکنی و باعث میشی دوستان تشویق بشن بیان بهتون سر بزنن

من مغازه دارم اگه دقت کرده باشی بیشترین پست توی سایت همدردی رو من میدم تقریبا روزی هشت ساعت استفاده میکنم در روز عادت کردم الان شاید پنج سالی میشه.خونه خدا بخواد سیستم خریدیم ببریم ولی همسرم بهم اجازه نمیده برعکش شما حرفش رو یمزنه اعتما بنفسشم خوبه انصافا هم جرات نمیکنم روی حرفش چیزی بگم ازش میترسم

میدونم بنظرت حرفای روزمره و مسخره ای میان ما مردا میایم توی خونه میزنیم و دوست داری حرف از عشق و علاقه باشه و بغلتون کنه بوسه و نوازش ولی کاریش نمیشه کرد ما مردا اینجوری هستیم( البت از اینی هم که هستیم خیلی راضی ایم) مگه نمیخوای مال تو باشه وقتی میادش توی خونه خوب پس تو هم مال اون باش به حرفاش گوش بده حتی تشویقش کن بزار حس کنه هم همسر داره هم یه ریفیق بامعرفت ریفیقش باش دختر خوب کنارش باش به حرفاش گوش بده. شما اینکارو کن ببین چقدر تغییر میکنه
    نه نه اصلا از حرفاش خسته نمیشم با جون و دل گوش میدم خیلی علاقه نشون میدم تا حدی که از سر کار رو چیزایی که کار میکنه واسم عکس میگیره و میاره تا بهم نشون بده کلی هم واسم توضیح میده درموردش.خدارو شکراین یه کارو خوب تونستم انجام بدم
    میره پای فیسبوک خیالت راحت ماها عادت کردیم به اینترنت معتاد شدیم.خوب این وسط بقول بانو میشل باید بشی بچه گربه ملوس() برو توی بغلش نازش کن بوسش کن بگو پیشی من چرا تا میای میری سراغ اینترنت وقتی یه زن خوشگل و ملوس و دوست داشتنی مثل من داری چرا بغلش نمیکنی چرا حرفای عاشقانه باهاش نمیزنی و از اینجور چیزا خودتو لوس کن ولی خواهشا تورو جون هرکی دوس داری زیادش نکن(مثل سریال پژمان نشه تورو خدا پژژژژژژژژژژژژژژی میوووووووووو کن )
    جناب خاله قزی اینقد نازش میکنم قربون صدقش میرم پاهاشو میمالم سرشو ناز میکنم جوری که عادت کرده شبا میخواد بخوابه میگه نازم کن کمرشو ناز میکنم تا بخوابه....در کل زبونم واسه این حرفا خوب کار میکنه این یه کارو هم تونستم انجام بدم راستش گاهی فک میکنم اینقد اینطوری میکنم نکنه زده شده باشه ....نه خیالتون راحت باشه مثل اون نمیشم شوهر من کلا ازاون مدلا خوشش نمیاد
    بعدشم مگه شما بچه ندارین آخه؟!نه متاسفانه فعلا بچه نداریم!!!خوب برین بیرون بازار گردش برنامه ریزی کن برین مهمونی مهمون دعوت کن ببین چه کارایی دوس داره.
    آهان یادم اومد اگه تقریبا مشکل مالی خاصی ندارین بهش بگو البته با ناز و عشوه که هیکلتو خیلی دوس دارم شونه های پهنت و سینه های مردونتو و بازوهاتو و اینجوری میری جلو روی مخش کار کن بره باشگاه ثبت نام کنه بره باشگاه بیادش خسته و کوفته میره دراز میکشه اگه میتونی براش آب پرتغال آب هویچ شیر و مواد پروتئینی بگیر قشنگ بسازش مردا از اینکه هواشونو داشته باشن همسراشون کیف میکنن خلاصه هوای شیکمشو داشته باش.
    باشگاه میرفت یه مدت اما بخاطرشرایط کاری دیگه نمیرسه بره.اما کلی وسیله گرفته گذاشته تو خونه الان دیگه از اونا هم استفاده نمیکنه البته واسه من بد نشده من ازشون استفاده میکنم
    ایشالله که جواب میده ودر آخر جناب خاله قزی ازتون ممنونم که به تاپیکم سرمیزنید و با حوصله کمکم میکنید فقط میتونم براتون آرزوی سلامتی و یه زندگی خوب داشته باشم بازم ممنون که بهم روحیه میدید .و چیزایی که به ذهنتون میرسه در اختیارم میذارید راستش این واسم خیلی خوبه چون شما هم یه مرد هستین و من بهتر میتونم کارایی که شوهر میپسنده رو انجام بدم.
    ویرایش توسط رها70 : پنجشنبه 08 اسفند 92 در ساعت 22:20

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    دوباره مشکلات من شروع شد دارم دیوونه میشم .بدجور دلم گرفته احساس پوچی میکنم.چرا یهو همه چیز بهم میریزه.جمعه برام روز خوبی بود شوهرم خونه بود همه کار کردم تا بهش خوش بگذره.شب کلی دعا خوندم که شنبه هم همینطور خوب باشه اما نشد .طبق معمول شوهرم نشست پای فیسبوک البته الان دیگه با گوشیش کارشو انجام میده.منم ناراحت شدم رفتم تو حال خودم.یکم سر سنگین جوابشومیدادم.هی ازم میپرسید چی شده چرا یهو حالت گرفته.منم میگفتم نه چیزی نیس خوبم احساس میکنم رفتارم خیلی منغعلانه اس نمیتونم بهش بگم از اینکه سرت تو گوشیه ناراحتم واقعا دیگه بهش شک کردم فکرای بیخود میاد تو ذهنم.بهم گفت چرا وقتی دارم با گوشی یا سیستم کار میکنم جواب دادنت با حالت عادی فرق میکنه....دلمو زدم به دریا گفتم حرفمو بزنم گفتم وقتی گوشیتو کج میکنی احساس میکنم نمیخوای من ببینم منم ازت دور میشم میخوام راحت باشی .وقتی میم پیشت کلا صفحه هاتو میبندی یا حتی میخوام از کنارتم رد شم اینکارو میکنی.کلی عصبانی شد میگه تو وقتی راه میری حواست به گوشی منه.....خودش با اینکاراش حساسم کرده.میگه من کاری نمیکنم از خودم مطینم اما دوس ندارم وقتی کار میکنم تو صفحمو ببینی میگم چرا میگه این یه قانونه تو باید اینو بدونی تو اداره ها هم همینجوریه کسی حق نداره تو صفحه کسی رو ببینه....کلی دیشب بحث کردیم بهم گفت تا صبح پیشم نیا اما دلم طاقت نیاورد رفتم خوابیدم.قبلش بهش گفتم خوب فقط حرف زدیم دلیلی نداره اینقد عصبانی بشی بهم گفت حرف نزن تمام خستگی تو تنم مونده من هشت ساعت سرکارم بعدشم که میام میخوام به تفریح خودم برسم تو حق نداری حرف بزنی .من که پشت سیستم میشینم باتو هم حرف میزنم پس چرا دیگه اینقد با اینکار من مشکل داری؟....خدایا دارم دیوونه میشم اصلا انتقاد پذیر نیس اما تا میتونه نقد میکنه آدمو.....همش میگه منو با خودت مقایسه نکن..من هرجا میرم پیش مشاور میگه رفتاری دوس داری باهات انجام بده اول خودت باهاش اون رفتارو شروع کن.اما شوهرمن میگه تو وظیفته اینکارو کنی اونکارو کنی مثلا بهش میگم همونجور که تو دوس داری موقع شوخی هرکاری بامن میکنی ناراحت نشم خوب منم دوس دارم وقی یواش میزنمت تو هم ناراحت نشی مگه شوخی نیس منم دوس دارم بهم مزه بده خوشحال باشم نه میگه نه تو حق نداری اینکارو بکنی من از تو بزرگترم تو باید احترام منو نگه داریدوستان میشه راهکار بدین من باید چیکار کنم

4. کاربر روبرو از پست مفید رها70 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 25 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    درود بانو رها

یه خواهش شما زندگی خیلی خوبی دارید شوهر خوبی هم دارید لطفا از حساسیتت کم کن نسبت به فیسبوک قرار نیست هرکی در سایت فیسبوک عضو میشه دنبال روابط غیر اخلاقی باشه.شما رابطتت را با شوهرت سعی کن بهتر کنی.گوشی و کامپیوتر جز لوازم شخصی محسوب میشه این حرف ایشون واقعا درسته ولی اینکه یه زن توقع داره همسرش وقتی از سر کار میاد منزل وقتی میداند که همسر از صبح تا اونوقت منتظرشه و تفریح و دلخوشی دیگری هم ندارد بهتره که بیشتر پیش همسرش باشه و بهش اهمیت بیشتری بده.
    بیا یه کار یکنیم شما به چه کاری و یا چه ورزشی و یا چه هنری علاقه مندی خوب چرا دنبال نمیکنی اینجور یحساسیتی که داری نسبت به این کار شوهرت کمتر میشه.اتفاقا خیلی خوب پیشرفت کرده بودی توی اینجور کارا باید خیلی صبور باشی بانو خیلی.میتونی بهش بگید که من دوست دارم بیشتر بهم اهمیت بدی و ازت ممنونم که دوسم داری و برای بهتر شدن زندگیمون داری تلاش و کوشش میکنی ولی خوب منم زنم و خیلی سعی کردم خودم رو کنترل کنیم ولی خوب مثلا فیسبوک خیلی استفاده میکنی یا اینترنت حسادت میکنم مثل بقیه زنا.اینجوری بهش بگو کم کم برو جلو.ایاشلله همه روزات خوب و بهاری باشه بانو خواهشا صبور باش و پرامید اصلا و ابدا امنیدت رو از دست نده وضعیت زندگی شما خیلی خوبه اگه میخوای بهتر بشه پس تلاش و صبوری زیادی لازمه

لطفا سعی کنید به علایقتون اهمیت بدید و با استفاده از کلاس های هنر و آشپزی وقت خودتان را سپری کنید تا کمتر به این موضوع فکر کنید
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

6. کاربر روبرو از پست مفید khaleghezey تشکرکرده است .

رها70 (یکشنبه 25 اسفند 92)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    12
    دستاوردها:
    تشکرها
    65

تشکرشده 40 در 22 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود بانو رها

یه خواهش شما زندگی خیلی خوبی دارید شوهر خوبی هم دارید لطفا از حساسیتت کم کن نسبت به فیسبوک قرار نیست هرکی در سایت فیسبوک عضو میشه دنبال روابط غیر اخلاقی باشه.شما رابطتت را با شوهرت سعی کن بهتر کنی.گوشی و کامپیوتر جز لوازم شخصی محسوب میشه این حرف ایشون واقعا درسته ولی اینکه یه زن توقع داره همسرش وقتی از سر کار میاد منزل وقتی میداند که همسر از صبح تا اونوقت منتظرشه و تفریح و دلخوشی دیگری هم ندارد بهتره که بیشتر پیش همسرش باشه و بهش اهمیت بیشتری بده.
    بیا یه کار یکنیم شما به چه کاری و یا چه ورزشی و یا چه هنری علاقه مندی خوب چرا دنبال نمیکنی اینجور یحساسیتی که داری نسبت به این کار شوهرت کمتر میشه.اتفاقا خیلی خوب پیشرفت کرده بودی توی اینجور کارا باید خیلی صبور باشی بانو خیلی.میتونی بهش بگید که من دوست دارم بیشتر بهم اهمیت بدی و ازت ممنونم که دوسم داری و برای بهتر شدن زندگیمون داری تلاش و کوشش میکنی ولی خوب منم زنم و خیلی سعی کردم خودم رو کنترل کنیم ولی خوب مثلا فیسبوک خیلی استفاده میکنی یا اینترنت حسادت میکنم مثل بقیه زنا.اینجوری بهش بگو کم کم برو جلو.ایاشلله همه روزات خوب و بهاری باشه بانو خواهشا صبور باش و پرامید اصلا و ابدا امنیدت رو از دست نده وضعیت زندگی شما خیلی خوبه اگه میخوای بهتر بشه پس تلاش و صبوری زیادی لازمه

لطفا سعی کنید به علایقتون اهمیت بدید و با استفاده از کلاس های هنر و آشپزی وقت خودتان را سپری کنید تا کمتر به این موضوع فکر کنید
    ممنون خاله قزی وقتی شما هم این حرفو میزنی پس یعنی من اشتباه کردم.باید این اخلاقو بذارم کنار باشه قبول.من فقط رو این حرکاتش که گفتم یکم حساس شده بودم احساس میکردم میخواد یه چیزایی رو ازم قایم کنه ترسیدم نکنه با کس دیگه ای رابطه داشته باشه اعتماد بنفس اومده پایین تر ممنون که اشتباهمو بهم گفتید خاله قزی میشه بگید چجوری میتونم از دلش در بیارم آخه شوهرم تا بفهمه حق بااون بوده یا من متوجه اشتباهم شدم کلی حرف بهم میزنه که شنیدنش پشیمونم میکنه از کاری که میخوام بکنم

8. کاربر روبرو از پست مفید رها70 تشکرکرده است .

khaleghezey (یکشنبه 25 اسفند 92)

عضو فعال

آخرین بازدید
    سطح
    100
    دستاوردها:
    تشکرها
    15,723

Array
    بانو رخا از تون خواهش میکنم به زندگی مشترک اینجور ینگاه نکنید ما اینجا جمع نشدیم که به کاربرا بگیم شما مقصری یا شوهرت مقصره یا بخوایم درصد تعیین کنیم اصلا و ابدا.
    حالا من که اول راه هستم ولی مدیران و مشاوران عزیز سایت همدردی بیشتر دنبال بیشتر شدن عشق و محبت و همدلی و آرامش در زندگی زوجین هستند.
    خواهشا این دیدتون را عوض کنید
    خوب شما اشتباه نکردید فقط یه ایرادی که به شما وارده اینه که شما میخواید همه عشق و علاقه ای که لازم داریم از شوهرتون دریافت کنید.بزار یکجور دیگه به شما بگم زمان مجردی این انرژی و عشق را از چه کسانی دریافت میکردید.

خدا
    پدر
    مادر
    خواهر
    برادر
    فامیل های نزدیک
    دوستان صمیمی
    از علایقتون
    و.....

البته این مشکل نه تنها شما بلکه بسیار از نوعروسان هم هستش.شاید برای شما تعجب بر انگیز باشه و این سوال پیش بیاد پس واسه چی من ازدواج کردم؟بزار اینجوری برای شما توضیح بدم

شما همه عشقتون را به شوهر انتقال میدید و انتظار دارید که شوهر شما هم همینکار را انجام بده.ولی این موضوع را فراموش کردید که ما مردا با شما بانوان یکمقدار در بیان احساسات و عواطف متفاوت هستیم.
    ما مردا دوست داشتنمون و عشقمون را نسبت به همسر بطور عملی نشان میدهیم همانند صحبت ایشون که گفتند از صبح میرن سر کار روزی هشت ساعت شاید این موضوع از نظر شما وظیفه باشه ولی از نظر ما مردا نشانه عشق و محبت و اهمیتیه که برای همسر قائل هستیم.

به همین راحتی تفاوت در دیدگاههای زن و مرد هستش بانو مشکل خاصی نیست

خواهشا از واژه های خیانت سعی کنید کمتر استفاده کنید.هر مردی علایق خاص خودشو داره یکی با دوستاش یکی با باشگاه رفتن یکی هم اینترنت یکی هم رفتن خانه مادرش و طرق مختلف
    دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
    ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
    ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
    ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
    ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
    ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
    ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
    در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
    ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !

10. 2 کاربر از پست مفید khaleghezey تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 26 اسفند 92), رها70 (یکشنبه 25 اسفند 92)

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)