شما چند سال هست که خارج از کشور هستید؟
فکر نمی کنید همین دوری و غربت روی همسرتون تاثیر گذاشته؟
روی این موضوع فکر کنید که افسردگی و مشکلات روحی خانم ها بسیار بسیار میتونه روی نحوه ی پوشش و نظافتشون تاثیر میذاره. یه زن به صورت ذاتی زیبایی رو دوست داره و این براش مهم ترین چیزه؛ مگر! مگر اینکه مشکلی در محیط اطرافش یا در روابطش وجود داشته باشه و یا در درونش درگیریهای ذهنی زیادی داشته باشه.
در جایی شما اشاره کردید که خانمتون زیاد فکر میکنند و در جای دیگه ای اشاره کردید که اصلا به پیشرفت زندگی تون اهمیت نمیدن؛
تا حالا وقتی در حال فکر کردنه؛ ازش با حالت مهربانی و البته هم حسی؛ پرسیدید که به چه چیزهایی فکر میکنه؟ توی مغزش چی میگذره؟ ( زبان بدنه یه مرد بسیار بسیار روی احساس صمیمیت و اعتماد اون تاثیر داره).
تا حالا به لحن گفتگو و تن صدا و رفتارتون وقتی دارید با همسرتون صحبت میکنید دقت کردید؟
چیزی که به چشم دیدم؛ زمانی بود که خواهرشوهرم افسرده بود و به هیچ عنوان به زیبایی و اندام و آرایشش دقتی نداشت؛ به هیچ عنوان هم به همسرشون توجه جنسی نداشتند. تنها مشکلش هم با همسرش این بود که وقتی پدر من فوت کرد؛ چرا شوهرم هیچ توجهی بهم نمی کرد. چرا باهام هم حسی و همراهی نکرد؟ درکم نکرد؟ کنارم نبود؟ در صورتی که شوهرش خیلی معمولی و عادی بود؛ خواهر شوهر من
انتظار داشت که شوهرش عاشقانه کنارش باشه؛ نه مثل یه دوست یا همکار یا مرد.
و در پایان اینکه وقتی زنی حرف نمی زنه یا بسیار کم حرف شده؛ یعنی اینکه مشکلی وجود داره!
آرزوهایم مشخص است و دست یافتنی و
من
برای رسیدن به آنها نهایت تلاش خود را خواهم داشت!
و امروز
من شاکرم! شاکرم که خداوندی دارم که
آرزوهایم رو به من هدیه دادند و
منه انسان
چیزی رو نخواهم ساخت، حتی دیگر لیستی نخواهم نوشت، من!!
من سر طاعت در برابر لیستی که به من هدیه میدهد برمیآورم.
ویرایش توسط del : یکشنبه 03 شهریور 92 در ساعت 13:56
علاقه مندی ها (Bookmarks)