به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 مرداد 96 [ 12:17]
    سطح
    28
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    Overall activity: 46.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger First Class1 year registered
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    منو از خودش میرونه. موقع خواب بغلشم. میگه برو اونور بخواب وگرنه من میرم.. بعد که من فاصله میگیرم. و سکوت میکنم. عصبی میشه چرا سکوت میکنی. ساکت میشی که من عصبی تر شم..
    هر چی دوس داره بارم میکنه و من هیچی نمیگم. میرم اسمونو نگاه میکنم. میگه حالا هی سکوت کن.. برات هیچی مهم نیست. و ..
    مسخره تر از همش اینه که اخر همه این حرفا باز رفتم کنارش، بغلم کرد و خوابیدیم. ولی صبحش باز هم من از دست اون ناراحتم هم اون از دست من.
    من میتونم کسی رو که به زن دیگه ای محبت کرده دوس داشته باشم. تو هر سطحی که میخواد باشه. حتی محترمانه. چرا باید طوری رفتار کنه که کسی باهاش درد و در کنه. چرا باید بهش راهکار بده..
    من نمیتونم تحمل کنم. بهم گفت تکرار نمیشه ولی من واقعا دلم پره. نمیتونم دوسش داشته باشم

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 07:36]
    سطح
    85
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    1,913

تشکرشده 953 در 325 پست

Array
    ببخشیدعزیزم ولی فکر میکنم همسرت عقده حقارت داره باخشونت ونشون دادن عصبی بودنش اعتمادبه نفس میگیره.اینکه اون خانم باهاش درددل کرده الان احتمالا داره توآسمونا سیرمیکنه.
    حدس میزنم تابوده توخونوادشون همدیگرو تحقیرمیکردن برای همین این عادت توش نهادینه شده.اگه میتونی باکمک این سایت ومقالات رو اعتمادبه نفسش کارکن البته زیاده روی نکن که هوا برش دارهچون بطورمعمول آدمای اینجوری خیلی بهشون بها داده بشه بعدمدتی ازاونور بوم میفتن شاید هم من تجربه های بدی رو داشتم.
    خلاصه کنم طبق تجربه خودم وقتایی که عصبی هست هرچی بدوبیراه میگه به هرکی میگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه وگرنه خدایی نکرده اگه بخوای جوابشو بدی یاازکسی دفاع کنی بیشترین کسی که آسیب میبینه خودتی چون همسرت دراین جورمواقع نه چیزی میشنوه نه میبینه.
    حست درمورد همسرتو درک میکنم الان داری فقط بدیهاشو میبینی ولی خداروشکرکن هنوز دوستت داره اگه میبینی صبح دوباره ناراحت بوده به خاطرهمون غرورکاذبشه که فکرمیکنه اقتدارش شکسته شده تورو بغل کرده وصبح هنوز باهاش قهری.باآدمای عصبی وزودرنج نمیشه خیلی قهربود وخیلی نازآورد براشون.
    موفق باشی خانمی

3. 3 کاربر از پست مفید tavalode arezoo تشکرکرده اند .

tanha67 (یکشنبه 14 شهریور 95), میشل (شنبه 13 شهریور 95), آوای بهشت (یکشنبه 14 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط margearezooha نمایش پست ها
    ببخشیدعزیزم ولی فکر میکنم همسرت عقده حقارت داره باخشونت ونشون دادن عصبی بودنش اعتمادبه نفس میگیره.اینکه اون خانم باهاش درددل کرده الان احتمالا داره توآسمونا سیرمیکنه.
    حدس میزنم تابوده توخونوادشون همدیگرو تحقیرمیکردن برای همین این عادت توش نهادینه شده.اگه میتونی باکمک این سایت ومقالات رو اعتمادبه نفسش کارکن البته زیاده روی نکن که هوا برش دارهچون بطورمعمول آدمای اینجوری خیلی بهشون بها داده بشه بعدمدتی ازاونور بوم میفتن شاید هم من تجربه های بدی رو داشتم.
    خلاصه کنم طبق تجربه خودم وقتایی که عصبی هست هرچی بدوبیراه میگه به هرکی میگه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه وگرنه خدایی نکرده اگه بخوای جوابشو بدی یاازکسی دفاع کنی بیشترین کسی که آسیب میبینه خودتی چون همسرت دراین جورمواقع نه چیزی میشنوه نه میبینه.
    حست درمورد همسرتو درک میکنم الان داری فقط بدیهاشو میبینی ولی خداروشکرکن هنوز دوستت داره اگه میبینی صبح دوباره ناراحت بوده به خاطرهمون غرورکاذبشه که فکرمیکنه اقتدارش شکسته شده تورو بغل کرده وصبح هنوز باهاش قهری.باآدمای عصبی وزودرنج نمیشه خیلی قهربود وخیلی نازآورد براشون.
    موفق باشی خانمی

مرسی دوست عزیز بابت جوابت. شاید منم اگه از بیرون میدیدم اینجوری فکر میکرد. ولی اخه اعتمد به نفسش خیلی زیاده.. یعنی از اوناست که حتی چیزی رو ندونه اینقدر با اعتماد به نفس میگه که طرف مقابل به خودش شک کنه.
    ولی درباره اینکه همش تو خانواده تحقیرش کردن باهات موافقم. ولی اینکه باعث شده باشه اعتماد به نفس نداشته باشه اینجوری نیست. خیلی زیاده اعتماد به نفسش.
    درباره اون درد و ل دیشب ازم عذرخواهی کرد و گفت کارم استباه بوده دیگه تکرار نمیشه ولی من هنوز دلخورم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha67 نمایش پست ها
    مرسی دوست عزیز بابت جوابت. شاید منم اگه از بیرون میدیدم اینجوری فکر میکرد. ولی اخه اعتمد به نفسش خیلی زیاده.. یعنی از اوناست که حتی چیزی رو ندونه اینقدر با اعتماد به نفس میگه که طرف مقابل به خودش شک کنه.
    ولی درباره اینکه همش تو خانواده تحقیرش کردن باهات موافقم. ولی اینکه باعث شده باشه اعتماد به نفس نداشته باشه اینجوری نیست. خیلی زیاده اعتماد به نفسش.
    درباره اون درد و ل دیشب ازم عذرخواهی کرد و گفت کارم استباه بوده دیگه تکرار نمیشه ولی من هنوز دلخورم
    عزیزم خواهشا خودتو کنترل کن . اون ازت عذرخواهی کرده دیگه دلیلی نداره کشش بدی ، به اندازه ی کافی فهمید چقدر روی این موضوع حساسی .
    تا اینجاش خیلی کار خوبی کردی که راحت از کنار این مسئله نگذشتی و بهت تبریک میگم ولی از این بیشترش زیادیه و خستش میکنه ، قرار نیس یه اشتباه کل عشق بینتونو از بین ببره ، باید بتونین همدیگه رو ببخشین یا نه ؟؟ اون نمیدونسته تو انقدر حساسی ، حالا هم که عذرخواهی کرده باتوجه به شخصیتش و چیزایی که گفتی هم به نظر نمیاد خیلی عادتی به عذرخواهی کردن داشته باشه و احتمالا واسش سخت بوده . حالا که از غرورش گذشته پس یعنی پشیمونه ، توام بهش محبت کن و کلا دیگه به اون ماجرا فکر نکن . الان دوره ی مهمیه ، سعی کن اتفاقا خیلی باهاش خوب باشی تا اونم مطمئن تر شه که عذرخواهیش کار درستی بوده و تو ارزششو داری که دیگه با این کارا ناراحتت نکنه وگرنه اگه نتیجه ای نبینه ممکنه از عذرخواهیش پشیمون شه !

6. 3 کاربر از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده اند .

tanha67 (یکشنبه 14 شهریور 95), tavalode arezoo (یکشنبه 14 شهریور 95), ستاره زیبا (یکشنبه 14 شهریور 95)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 30 آبان 04 [ 07:36]
    سطح
    85
    Level completed: 81%, Points required for next Level: 95
    Overall activity: 8.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsTagger First ClassVeteran
    تشکرها
    1,913

تشکرشده 953 در 325 پست

Array
    خیلی رو این اعتمادبه نفسی که میگی داره زوم نکن این اعتمادبه نفس نیس اعتمادبه سقفهفکرکنم مثل اون آدمه توگالیور هستش که میگه من میدونمممم.....
    ناراحت نشی باهات شوخی کردم خواستم هم حال وهوای خودم عوض شه هم نشونت بدم یکی هست همسرش خصوصیات همسرتو صدالبته بدترشو داره ومیفهمه چی میگی وازچی ناراحتی ولی خدا اون روز نیاره که یه روزی این دردا بشه درد کوچیکت.پس خداراشکرکن وخیلی سخت نگیر وازاین مرحله زندگی به کمک تجربه دوستان خیلی راحت گذرکن

8. کاربر روبرو از پست مفید tavalode arezoo تشکرکرده است .

آوای بهشت (یکشنبه 14 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط 1956 نمایش پست ها
    عزیزم خواهشا خودتو کنترل کن . اون ازت عذرخواهی کرده دیگه دلیلی نداره کشش بدی ، به اندازه ی کافی فهمید چقدر روی این موضوع حساسی .
    تا اینجاش خیلی کار خوبی کردی که راحت از کنار این مسئله نگذشتی و بهت تبریک میگم ولی از این بیشترش زیادیه و خستش میکنه ، قرار نیس یه اشتباه کل عشق بینتونو از بین ببره ، باید بتونین همدیگه رو ببخشین یا نه ؟؟ اون نمیدونسته تو انقدر حساسی ، حالا هم که عذرخواهی کرده باتوجه به شخصیتش و چیزایی که گفتی هم به نظر نمیاد خیلی عادتی به عذرخواهی کردن داشته باشه و احتمالا واسش سخت بوده . حالا که از غرورش گذشته پس یعنی پشیمونه ، توام بهش محبت کن و کلا دیگه به اون ماجرا فکر نکن . الان دوره ی مهمیه ، سعی کن اتفاقا خیلی باهاش خوب باشی تا اونم مطمئن تر شه که عذرخواهیش کار درستی بوده و تو ارزششو داری که دیگه با این کارا ناراحتت نکنه وگرنه اگه نتیجه ای نبینه ممکنه از عذرخواهیش پشیمون شه !
    ممنونم دوست عزیز. سعی میکنم ناراحتیم رو نشون ندم. ولی سختمه الان بهش محبت کنم. ولی بی توحهی نمیکنم.
    ی سوال کلی دارم میشه کمکم کنید..
    تو اون جمعی که ما بودیم یه زوج دیگه هم بودن که اون خانوم کلا دور شوهرش میچرخید و قربون صدقش میرفت و محبت کلامی و لمسی پشت هم. اصلا ی چیزی.
    ولی خب من هم خودم خیلی آدم مطقی هستم و خیلی اهل قربون صدقه رفتن نیستم و هم اون روز بخاطر سیگار و این قضیه خیلی ناراحت بودم اصلا بهش توجه نکردم و همین باعث ناراحتیش شده بود..
    ولی سوال من اینه به نظر شما درسته که خانوم ایقد زیاد قربون صدقه شوهرش بره؟من فکر میکم باید برعکس باشه و اقایون باید بیشتر اهل محبت کردن باشن..

ارزو عزیزم. همسر من خیلی دوسم داره ارز این لحاظ مطمعنم خیلی هم قبولم داره. و به حرفایی که بهش میزنم فکر میکنه. من درباره این قضیه درد و دل هم محکومش نکردم به خیانت فقط گفتم خیلی نارحت شدم و بهش فهموندم که این کار چه عواقبی میتونه داشته باشه.. من قبول دارم یه سری عقده ها دارهو. ولی دوس دارم بر طرفش کنم . اشناش کنم با اشتباهاتش. اگه بدونه تلاش میکنه بر طرف کنه. ولی میخوام این قضیه حالت نصیحت نگیره به خودش

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 شهریور 96 [ 00:37]
    سطح
    74
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 392
    Overall activity: 26.0%
    دستاوردها:
    1 year registered10000 Experience Points
    تشکرها
    2,477

تشکرشده 767 در 424 پست

Array
    سلام عزیزم من رفتم چند تااز پستهای گذشته ات رو خوندم و متوجه شدم شما ادم مغرور و مستقلی بودی که سعی داری خودت درست کنی بنابراین کمکت میکنیم پس عمل کن و فقط به دونستن اکتفا نکن
    من از خصوصیاتی که در مورد همسرت گفتی بهت میگم که اگهچندتا نکته رو رعایت کنی همسرت مثل مو م تو دستات میشه
    همسرشما بعلت سرکوبهایی که در گذشته شده میخاد با های و هوی و کوبیدن طرف اعتماد بنفس کاذبی در خودش ایجاد کنه واز هرچیزی که این رو درش ایجاد کنه لذت میبره
    پس شما میتونی این اعتماد بنفس رو از راه درستش دراوایجاد کنی
    فکر میکنی دلیل اینکه همسرت با اون خانوم دردل میکنه چیه؟؟؟؟
    خیانته؟ دوست نداشتن شماست؟ هوس بازیه؟
    نه هیچچچچچچچ کدوم نیست
    تنهادلیلش اینه که اون خانوم حس تکیه گاهی و مهم بودن قهرمان بودن رو به ایشون داده
    مردا عاشق اینن که بتونن کاری برا شخصی که درمانده شدن بکنن تا بشن یه قهرمان
    اگه شما این حس رو به همسرت بدی که ایشون خیلی حالیشه خوب از پس هر کاری برمیاد مهمتر از همهکلمه بهت افتخار میکنم رو چندین بار هرازگاهی درزندگی از زبون شما بشنوه بسیاری ازین عصبانیتهاش تبدیل به یه ادم ارام اما قوی خاهد شدوعلاقه بی حد به شما بخاطر دادن این حس به ایشون در او پیدا خاهد شد
    اینکه میپرسی ایا باید قربون صدقه رفت ؟؟؟بله حتما حتماحتما
    چون مردا در عین اینکه خشن هستن اما همیشه دنبال لطافت هستن بخاطر ذاتشون
    مردا عاشق زنای لطیف که قربون صدقه میرن واون خلا عاطفیشون پر میکنه هستن
    حتما مقاله اموزش زن بودن رو در سایت بخون بسیار کاربردیه
    مردا اگه از زنشون قربون صدقه نشنون اگه تو خیابون کمترین محبتی ببینن جذبش میشن پس محبت به همسرت رو پررنگ کن اما از حد نگذر
    زن باید زبون لطیفیداشته باشه حتی دلخوریهاش رو هم زیبابگه
    تنها علت اینکه بعضی زنا مهره مار دارن همینه میدون مرد به چینیاز داره همون کارمبکنن
    کلا مردا دوست دارن زناشون مثل زنای قدیم بله قربان گو باشن حس کنن پادشاهن واگه یه زن این حس به همسرشبده مرد کاری میکنه که زنش بشه ملکه

11. کاربر روبرو از پست مفید ستاره زیبا تشکرکرده است .

tanha67 (دوشنبه 15 شهریور 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره زیبا نمایش پست ها
    سلام عزیزم من رفتم چند تااز پستهای گذشته ات رو خوندم و متوجه شدم شما ادم مغرور و مستقلی بودی که سعی داری خودت درست کنی بنابراین کمکت میکنیم پس عمل کن و فقط به دونستن اکتفا نکن
    من از خصوصیاتی که در مورد همسرت گفتی بهت میگم که اگهچندتا نکته رو رعایت کنی همسرت مثل مو م تو دستات میشه
    همسرشما بعلت سرکوبهایی که در گذشته شده میخاد با های و هوی و کوبیدن طرف اعتماد بنفس کاذبی در خودش ایجاد کنه واز هرچیزی که این رو درش ایجاد کنه لذت میبره
    پس شما میتونی این اعتماد بنفس رو از راه درستش دراوایجاد کنی
    فکر میکنی دلیل اینکه همسرت با اون خانوم دردل میکنه چیه؟؟؟؟
    خیانته؟ دوست نداشتن شماست؟ هوس بازیه؟
    نه هیچچچچچچچ کدوم نیست
    تنهادلیلش اینه که اون خانوم حس تکیه گاهی و مهم بودن قهرمان بودن رو به ایشون داده
    مردا عاشق اینن که بتونن کاری برا شخصی که درمانده شدن بکنن تا بشن یه قهرمان
    اگه شما این حس رو به همسرت بدی که ایشون خیلی حالیشه خوب از پس هر کاری برمیاد مهمتر از همهکلمه بهت افتخار میکنم رو چندین بار هرازگاهی درزندگی از زبون شما بشنوه بسیاری ازین عصبانیتهاش تبدیل به یه ادم ارام اما قوی خاهد شدوعلاقه بی حد به شما بخاطر دادن این حس به ایشون در او پیدا خاهد شد
    اینکه میپرسی ایا باید قربون صدقه رفت ؟؟؟بله حتما حتماحتما
    چون مردا در عین اینکه خشن هستن اما همیشه دنبال لطافت هستن بخاطر ذاتشون
    مردا عاشق زنای لطیف که قربون صدقه میرن واون خلا عاطفیشون پر میکنه هستن
    حتما مقاله اموزش زن بودن رو در سایت بخون بسیار کاربردیه
    مردا اگه از زنشون قربون صدقه نشنون اگه تو خیابون کمترین محبتی ببینن جذبش میشن پس محبت به همسرت رو پررنگ کن اما از حد نگذر
    زن باید زبون لطیفیداشته باشه حتی دلخوریهاش رو هم زیبابگه
    تنها علت اینکه بعضی زنا مهره مار دارن همینه میدون مرد به چینیاز داره همون کارمبکنن
    کلا مردا دوست دارن زناشون مثل زنای قدیم بله قربان گو باشن حس کنن پادشاهن واگه یه زن این حس به همسرشبده مرد کاری میکنه که زنش بشه ملکه
    یه دنیا مرسی ستاره مهربون بابت حرفات. میدونی چیه من همیشه تو ذهنم این هست که مردا از زنایی خوششون میاد که اعتماد ب نفس دارن که توانا هستن که از پس هر کاری بر میان.
    برا همین خیلی سختمه خودمو نیازمند نشون بدم، یا اینکه ضعیف. کلا سختمه چیزی رو بخوام. حتی واسه جابجایی تو شهر. مگه خودش بگه میام دنبالت میبرمت. وگرنه خودم نظرم اینه که میتونم برم.
    حس میکنم ادم اگه خودشو نیازمند و ضعیف نشون بده تو سری میخوره و اگه اعتماد به نفس داشته باشی و قوی باشی، احترام خودتو نگه داشتی و بهت بی احترامی نمیشه. و میدونه تو از پس خودت بر میای پس تلاش میکنه که نگهت داره چون میدونه ترسی نداری از نبودنش.

حرفتو درباره درد و دل اون خانوم قبول دارم. چون همسر من همیشه دوس داره حس ادمای مراقب و مدیر رو داشته باشه که حواسش به همه هست و مراقب اوضاع هست.و ادم بزرگیه و خیلی حالیشه و میتونه به همه کمک کنه و از این حرفا. من اینو میدونم. و میدونم به هیچ وجه ازروی عدم دوس داشتن من و یا هوس بازی و اینا نبوده. فقط همون حس تکیه گاه بودن و کمک کردنشو اینجوری میخواست تامین کنه.
    ولی مشکل اینجاست که وقتی من از مشکلاتم بگم. ناراحت میشه میریزه بهم. چون مشکلاتی که من دارم مشکلاتی نیست که بتونه حل کنه و چون وظیفه خودش میدونه و نمیتونه میریزه بهم. فکر کن حتی اینکه بگم یه کالایی قشنگه. و صد بار بگم منظورم این نیست که بریم بگیریمشا قیمتشو بررسی میکنیم. تا دو هفته بعدش میگه تو از من فلان چیزو خواستی اصلا شرایط مالی منو درک نمیکنی

یا چون خونه اماده نشده و میدونه من دوس دارم زودتر اماده شه. تا ببینه بخاطر اماده نبودن خونه دارم اذیت شم کلا میریزه بهم.

بعد من اصلا قربون صدقه رفتن بلد نیستم. محبت امیز ترین کلمم همون عزیزمو و دلم تنگ شده هست و بازم حس میکنم اگه خیلی محبت کنم، از من پر میشه و دیگه تلاش نمیکنه برا جذب محبتم. و بهم محبت نمیکنه در حالی که من خودم دوس دارم خیلی قربون صدقم بره و هوامو داشته باشه یعنی بیشتر انتظار دارم. یعنی باید برعکس باشه؟؟

من حتما مقاله ای که گفتی رو میخونم عزیزم. ولی امیدوارم بتونم عملیش کنم چون یه مقدار سختمه. ممنون میشم درباره این افکاری که گفتم هم کمکم کنی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    81

تشکرشده 99 در 49 پست

Array
    اون شب خیلی حرفای بدی بهم زد. بابت چتش با اون همکارش ازم عذرخواهی کرد ولی بابت حرفایی که اون شب زد چیزی نگفت. من الان ازش ناراحتم و از دلم در نیومده همه حرفاش میاد تو ذهنم.
    به نظرتون بهش بگم نمیخوای بخاطر حرفایی که زذی ازم عذرخواهی کنی یا از دلم در آری!!

متاسفانه یه کار بدی هم اومده تو ذهنم که منم مثل اون همکارش بشینم حرفامو تو قالب درد ودل بنویسم براش بفرستم بگم منم یه ادمم که دلم از نامزدم پره. تو که میتونی کمک کنی به من کمک کن.
    ولی فکر کنم حسابی ناراحت شه. برا همین نمیخوام اینکارو کنم

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اردیبهشت 98 [ 17:06]
    سطح
    40
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    165

تشکرشده 137 در 63 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط tanha67 نمایش پست ها
    اون شب خیلی حرفای بدی بهم زد. بابت چتش با اون همکارش ازم عذرخواهی کرد ولی بابت حرفایی که اون شب زد چیزی نگفت. من الان ازش ناراحتم و از دلم در نیومده همه حرفاش میاد تو ذهنم.
    به نظرتون بهش بگم نمیخوای بخاطر حرفایی که زذی ازم عذرخواهی کنی یا از دلم در آری!!

متاسفانه یه کار بدی هم اومده تو ذهنم که منم مثل اون همکارش بشینم حرفامو تو قالب درد ودل بنویسم براش بفرستم بگم منم یه ادمم که دلم از نامزدم پره. تو که میتونی کمک کنی به من کمک کن.
    ولی فکر کنم حسابی ناراحت شه. برا همین نمیخوام اینکارو کنم

واااااای هیچ کدوم از اون دو تا کارو نکنیااااا . ببین خب شما دعواتون شده و قاعدتا توام یه چیزایی گفتی یا حتی اگه نگفتی باشیم خب تو قبلش جلوی یه عالمه ادم دیگه بهش بی محلی کردی و این واسه وجهه ی اون خوب نیس . دعوا دو سر داره و یه سرشم تو بودی ، خودتو درگیر دعواهاتون نکن . شوهر من توی دعوا خیلی وقتا دست روم بلند میکنه خب معلومه که من دلخور و ناراحت میشم ولی نمیشه که دیگه کل هفته رو به اون دعوا فک کنم . من فک میکنم شوهرت یه جورایی مث شوهر خودم خیلی دلش میخواد اقتدار داشته باشه توی خونه . این جور مردا وقتی عذرخواهی میکنن یعنی واقعااااا میخوان که اوضاع رو درست کنن . اگه تو همش یکی دو روز بعد از اینکه عذرخواهی کرده بیای بهش بگی بابت فلان چیز چرا معذرت نمیخوای ممکنه عصبانی بشه که تو همه ی درگیری رو گردن اون انداختی و اصلا پشیمون بشه که چرا ازت معذرت خواهی کرده بوده . تو باید یه کاری کنی که شوهرت همیشه وقتی اشتباهی میکنه ازت عذر بخواد نه اینکه فک کنه جنبه نداریو دیگه این کارو نکنه . اون پشیمونه ، همین کافی نیس ؟؟؟ بیشتر از این کشش بدی هم خودتو خسته میکنی هم اونو . تمنا میکم دیگه به اون ماجرا فک نکن و بیشتر به شوهرت محبت کن و خوش باشین =)

+ درباره ی اون کاری که میخواستی بکنی ام : یه توهین به تمام معناس ، رسما اونجوری بهش میگی تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره ! این خیلی بی رحمانه اس که تو وقتی میدونی شوهرت چقدرررررررر دوست داره پشتت باشه و حمایتت کنه اینجوری تحقیرش کنی به طور کل فکر این کارو از سرت بیرون کن . اصن یعنی چی که توام مث همکارش باهاش حرف بزنی ، یعنی رابطه تو و اون خانوم با شوهرت در یه سطحه ؟؟ اون شوهرته ، تو باید باهاش راحت باشی . ببین قرار نیس تو یه ادم ضعیف و بدبخت بشی که شوهرت همش حواسش هس سر خودشو به باد نده . یه کم فقط بهش حس قدرت بده ، بعدم این حرفا یعنی چی که اگه بری من چیزیم نمیشه . تو میخوای به شوهرت چیو ثابت کنی ؟؟ خیلی خوبه زن قوی باشی و اعتماد به نفست بالا باشه ، منتها مردا دلشون میخواد زنشون زنانگی هم بلد باشه . یکم بهش تکیه کن ، بذار حمایتت کنه . منم قبلا مث تو بودم و همش میگفتم مگه من بچه ام که به شوهرم بگم کجا میرم یا اون منو ببره ولی الان میفهمم اینکه مردت کنارت حس مرد بودنو حامی بودن بکنه عشق بینتونو بیشتر میکنه .

+ یکمم به این بنده ی خدا محبت کنی چیزی ازت کم نمیشه ها . خودت تشیص میدی دیگه ، اعتدالو رعایت کن . مثلا مواقع بعد از دعوا مث الان از اون وقتاییه که حسابی جاشه به هم دیگه محبت کنین . اینجوری بهم کمک میکنین اتفاقای تلخ دعوا فراموشتون بشه =)

15. کاربر روبرو از پست مفید آوای بهشت تشکرکرده است .

tanha67 (دوشنبه 15 شهریور 95)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)