درود بانو
اکثر مواقع از نظرات مدیر و مشاورین لذت بردم و از نظرات بانو بی نهایت و بانو زندگی موفق در این میان نظرات بانو شیدا در اکثر مواقع خوبه یکجورایی مردها را خیلی خوب درک میکنه و متوجه احساسی که دارن میشه با اینکه مجرد هستند برعکس بانو بی نهایت و بانو زندگی موفق
نظر من کاملا شخصیه بعنوان یه مرد متاهل سی ساله و ربطی به سایت همدردی نداره
اگه همسرم جایی شاغل باشه از 7صبح تا 5یا 6 بعدظهر و احتمال زیاد خسته هم میشه و بهش مرخصی هم یا نمیدن یا کم مرخصی میدن و بخاطر جنسیتی که داره و تغییراتی که بوجود میاد و باعث میشی مقداری خشنتر و حساستر بشه و اینکه به کارهای منزل مثل همسران سنتی رسیدگی نکنه و حواسش به من نباشه ترجیح میدم حقوقش بالاتر بشه و تلاششو بیشتر کنه و بخودش سختی بده میزارن درآمدشو ببره بالا و منم تشویقش میکنم به پیشرفت کردن توی ضمینه شغلی
با عرض معذرت حالا اینور قضیه البته شخصیه شک نکن رابطه دور از خانواده حداقل یک یا دونفر با دوستام میرفتم خوشگذرونی و بیشتر بخودم رسیدگی میکردم و بقول معروف عشق و حال میکردم و این مضوع باعث میشد از همسرم فاصله بگیرم.من زن گرفتم پیشم باشه کنارم باشه خانه تمیز باشه هرووقت میام خانه غذا حاضر و اماده باشه بشینه کنارم حرف بزنیم بگیم بخندیم یکم قربون صدقش برم اون تحویلم بگیره اینجوری مثل شما حکم یه همخونه را داره که ادم خیالش راحته کنارش هست و کمک خرجشه و اینجوری میرم دنبال یه همسر واقعی!!!
ببخشید دیگه نظرمو کامل واضح و صریح بیان کردم خواستم بدانی نظر و دید یک مرد در مورد چنین همسری چجوریه.
ما مردها کار ینداریم همسرمان خستست از صبح تا بعدظهر سر کار بوده اعصابش خورده توی دوران ماهانه قرار داره شاید به کار منزل نرسه و غذاش شاید مثل قبل خوشمزه و همیشه آماده نباشه و همیشه در دسترس نباشه وقتی لازمش داریم و توی رابطه جنسی خسته باشه این چیزا اصلا و ابدا برامون مهم نیست
اینو توی کلت فرو کن دختر خوب اکثر مردها اینجور یهتسند دنبال جوابم نباش چرا و اینکه بخوای خودتو خسته کنی همینه که هست
میخوای ادامه بدی به این شغلت خوب باشه ادامه بده یشالله درامدت بره بالاتر خانه جدید بخرید ماشین بخرید ولی تهش اینو از ایلان بهت میگم تو فقط یه همخونه هستی همین و بس نه بیشتر فقط یه همخونه
نوشته بانو شیدا را خوب بخوان و بهش خیلی خوب فکر کن خیلی زیاد بعد تصمیم درست بگیر.اینم فراموش نکن حقوقت 10 میلیون باشه یا 2میلیون یا 800 هزار تومان حقوق زن شاید اسمی برای خودش باشه ولی خودتم خوب میدونی خرج خانواده میشه در صورتی که مسئولیت اصلیش چیز دیگه ای هستش ببین در قبال چیزی که بدست میاری چه چیزی را از دست میدی و آیا ارزشش را داره؟
پ.ن:نظر شخصیم شاید ظالمانه باشه و پیش خودتان بگید اه چه آدم بی اخلاق و فاسدی هستش ولی حرف من بصورت کلی بودش و خواستم بدانید اقایون چه حسی دارن در این مورد و چگونه فکر میکنند.حالا برسیم بخودم اتفاقا فوق العاده آدم احساسی هستم و همسرمم خیلی دوس دارم و علاقه ای هم به همسرم دوم و خیانت به خانومم ندارم.مزاحم کار کردنش نمیشم اتفاقاتشویقش میکنم ولی نیمه وقت باشه و اینکه دوست دارم همسرم باقی بمانه در هر شرایطی اولویت اولش خانوادش باشه
دوتعریف جدید و جالب ﮐﻪ خوب است به عمقش فکر کنیم:
ﻋﺼﺒﺎﻧﯿﺖ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺗﻨﺒﯿﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﮐﯿﻨﻪ؛ ﯾﻌﻨﯽ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺯﻫﺮ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﺸﺘﻦ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ!
ﻫﯿﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﺪ،
ﻣﮕﺮ ﺁﻧﮑﻪ ﺩﻭ ﺑﺎﺭ ﺯﺍﺩﻩ ﺷﻮﺩ:
ﯾﮏ ﺑﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﺭ خویش
ﻭ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ
ﺍﺯ خویشتن ﺧﻮﯾش ،ﺗﺎ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻧﺶ ،
در زﺍﯾﺶ ﺩﻭﻡ، ﻫﻮﯾﺪﺍ ﺷﻮﺩ
ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﻭﺍﻗﻌﯽ ﺍﻭ ﺁﻏﺎﺯ ﮔﺮﺩﺩ !
علاقه مندی ها (Bookmarks)