به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 22:56]
    سطح
    74
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 115
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,154

تشکرشده 1,301 در 451 پست

Array
    سلام کار شما اشتباه بوده بماند که سبب شده توقع زیادی در همسر شما بوجود بیاد. مطمئنم حرف پدرتون بحث این نیست که چرا شما از خودرو استفاده کنید و بحث این هست شان شما که دخترشون هستید نیاد پایین و کاملا درست می فرمایند.

الان هم اگه یه دفعه بخواید تغییر رویه بدید همسرتون از این که چون خودرو دارید نمی رید و خونشون و... ناراحت نمیشه بلکه از این ناراحت میشه (به هر حال میفهمه دیگه) که شما از حرف اطرافیانتون تغییر عقیده دادید یا حتی فکر کنه موضوع بحث این هست که نخواید شما از خودروتون استفاده کنید یا از این حرفا.

باید کم کم تغییر رویه بدید به این صورت که مثلا... بگید ایشون بیاد خونه ی شما دنیال شما وقتایی که خودرو ندارند و با خودروی شما مثلا برید هر کجا که ایشون می خواد... به هر حال تغییر عادت سخته... شما باید اون قدر هوشمندانه به دنیال راهی باشید که نه همسرتون ناراجت بشه و هم دست از این توقعی که بی جا براشون بوجود اومده دست بردارند.و این فرایند شاید یکم زمان بر باشه.

از اول ابد تا اخر ابد زن اهل ناز بود و مرد نیاز...

2. 10 کاربر از پست مفید فدایی یار تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), Eram (سه شنبه 15 مهر 93), fariba s (چهارشنبه 16 مهر 93), khaleghezey (یکشنبه 25 آبان 93), SpecialBoy (چهارشنبه 16 مهر 93), szd (سه شنبه 27 آبان 93), واحد (یکشنبه 18 آبان 93), هم آوا (سه شنبه 22 مهر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 16 مهر 93), رزا (سه شنبه 15 مهر 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 اسفند 94 [ 23:54]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    دوستان واقعا ممنونم از تمام نظراتون ، خيلي خوشحالم كه اينجا ميتونم دوستاي خوبي مثل شما پيدا كنم
    ، كاشكي مشاوران محترم در تكميل نظرات دوستان نظري ميدادن

4. کاربر روبرو از پست مفید م م تشکرکرده است .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 24 فروردین 95 [ 15:27]
    سطح
    22
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 78
    Overall activity: 7.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    46

تشکرشده 48 در 20 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط م م نمایش پست ها
    مرسي از نظراتون دوستان ، آخه دوستان همسرم خيلي يه دندست ، ميترسم اينكارو بكنم دعوا بشه و تازه يه مدت باهم خوب شديم.

هيچ كس نيست كه تو دوران عقد خودش بره خونه شوهرش ؟؟؟
    عزیزم منم عین مشکل تو رو داشتم و اینجا هم مطرح کردم(زیادم تو سایت غر زدم) و تقریباً به خاطر این مساله و مسایل مشابه واقعاً کار به جاهای باریک داشت می کشید.. همسر منم یه دندست خیلی..ولی الان دارم باهاش راه میام چون راه قبلی داشت به بن بست می رسوند منو و می بینم که اونم باهام راه میاد(تا وقتی که این راه رو امتحان نکردم نمی دونستم اونم باهام راه میاد سر یه مسایلی)...نسخه مادر پدرا در این موارد مال این زمان نیست و منم واقعاً سر این مسایل بشدت وحشتناکی اذیت شدم و دارم اذیت می شم(این مسایل زمان عقد برای همه هست)..سعی کن خودت ببینی چه کاری به صلاحته چون خونوادت بهر حال اندازه تو باهاش معاشرت نداشتن و نمی خوان باهاش زندگی بسازن...

آره عزیزم من خودمم می رم خونه همسرم...

6. 5 کاربر از پست مفید saba02 تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), SpecialBoy (چهارشنبه 16 مهر 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 16 مهر 93), هم آوا (سه شنبه 22 مهر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 16 مهر 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 23 تیر 03 [ 15:03]
    سطح
    77
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 271
    دستاوردها:
    SocialOverdriveTagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    2,639

تشکرشده 1,769 در 422 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    به نظر من هم پدر مادرت انتظار بیجا دارن از همسرت ... ماشین یه وسیله شخصیه ... نباید از پدر شوهرت یا مادر شوهرت انتظار داشته باشی همیشه ماشینشون رو در اختیار شماها بذارن
    شوهر من هم زمان عقدمون ماشین نداشت ولی حتی یک بار هم از ماشین پدرش استفاده نکرد .. همیشه پیاده میرفتیم
    آدمک آخر دنیاست بخند
    آدمک مرگ همین جاست بخند
    دست خطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند
    آن خدایی که بزرگش خواندی، به خدا مثل تو تنهاست بخند ...

8. 8 کاربر از پست مفید terme00 تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), khaleghezey (یکشنبه 25 آبان 93), SpecialBoy (چهارشنبه 16 مهر 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 16 مهر 93), واحد (یکشنبه 18 آبان 93), هم آوا (سه شنبه 22 مهر 93), دختر بیخیال (چهارشنبه 16 مهر 93), رزا (چهارشنبه 16 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 دی 94 [ 13:03]
    سطح
    21
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 20
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 214 در 65 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرهنگ 27 نمایش پست ها
    همه تون دارید اشتباه می کنید،زن و شوهر حق دارن همو ببینن کی و کجاشو خودشون

و شرایط تعیین می کنه،این یه چیز غلطه که حتمن مرد بره دنبال زنش،نه خود زن پا

داره می تونه بره سرقرار،لزومی پاشو رو پاش بنداز تا شوهره بیاد ببرتش خونه،حالا بخوان

دور بچرخن اون حرفش جداست ولی از این خونه به اون خونه نه خود زن باید بره.فقط

با دعوت باشه بهتره.بعدشمحتمن باید ماشین شخصی اینور و اونور برید؟پس نقلیه عمومی

برای کی ساختن؟

تو رابطه زن و شوهر این مثل نمی گنجه،هر لذتی هست برای دونفره پس هر زحمتی هم

هست برای دونفر باید باشه،نمی شه که یک نفر همه زحمت هارو بکشه،اون یکی حالشو.

م م هر موقع شوهرت دعوتت کرد یا خود خواستی ببینیش،حاضر شو با یک ساک لباس

خونگی (بهتره چند دست خونه شوهرت داشته باشی) با وسیله عمومی برو خونشون،

باور کن 4قدم پیاده روی یا چند دقیقه منتظر اتوبوس و یا مترو یا ایستادن میون جمعیت

داخلشون باعث کسرشان نمی شه.

خوب مشکل اینجاست که ازمون دعوت نمیکنن دیگه...
    آقای شوهر که اگه مطمئن بشه خودتون میرید که میگه "خوب بیا" مادر محترمشون هم که بیکار نیس هی دعوت کنه ...
    اونوقت زشت نیس به جای خانوم آقا پاشو بندازه رو پاش تا خانومش بره دیدنش؟؟؟؟
    البته موارد استثنایی وجود داره منم نمیگم همییییییشه شوهر بره دیدن خانومش ولی نصف بیشتر بیشتر بیشتر لذت دوران عقد به اینه که تو خونه منتظر باشی تا شوهرت بیاد بعد قایم بشی و پخ ش کنی و بعدشم بخندیبگی خوش اومدی قدم رنجه فرمودی و ...(البته اگه خنده ت بند امد متاسفانه خنده ی من بند نمیومد واسه همین تو مرحله پخ میموندم)
    ولی آقا فوقش ماه های اول بگه خوش اومدی عزیزم خونه ی خودته
    بعد دو ماه کم کم میگه عه؟اومدی؟کی رسیدی؟
    باز بعدترش میگه چرا نگفتی میای؟
    و ...
    ویرایش توسط ققنوس : چهارشنبه 16 مهر 93 در ساعت 08:19

10. 4 کاربر از پست مفید ققنوس تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), szd (سه شنبه 27 آبان 93), فرهنگ 27 (چهارشنبه 16 مهر 93), رزا (چهارشنبه 16 مهر 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 20 شهریور 97 [ 21:11]
    سطح
    46
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 41
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 123 در 60 پست

Array
    سلام عزیزم
    تجربم رو میگم. من تو عقدم یه چند ماهی همسرم ماشین نداشت. منم نداشتم هر وقت میومد شهرستان به من میگفت بیا خونمون من خودم میرفتم. به هر زوری خودم رو می رسوندم. خانوادم منو می رسوندن آژانس می گرفتم و ... راهمونم نزدیک نبود. بعدش ماشین گرفت. باور کن براش جا افتاد خودم باید برم بازم دنبالم نمی اومد میگفت خودت بیا. و همیشه بحث میشد. هنوز که هنوزه و عروسی کردیم خیلی جاها خودم میرم میام. اصلا عادت شد براش. در طرف مقابل من خانوادش مادر و خواهرش بودن اونا تا سر کوچه هم که میخاستن برن باید یکی میرسوندشون. از اولی که شوهرم ماشین گرفت چنان براش وظیفه کردن که زمانایی که پدر شوهرم خونه بود و ماشین داشت شوهرم باید مادر و خواهرش رو میرسوند و بر میگشت همون مسیر رو اگه من باید میرفتم باید پیاده میرفتم یا خودم آژانس می گرفتم.

برا همین به همه میگم که تو عقد شوهرتون رو هر طوری عادت دادین همون میشه. گذشت کردنای بی مورد بعدا میشه وظیفه برات. بازم شرایط خودت رو ببین.

12. 7 کاربر از پست مفید پرواز1 تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), khaleghezey (یکشنبه 25 آبان 93), szd (سه شنبه 27 آبان 93), واحد (یکشنبه 18 آبان 93), هم آوا (سه شنبه 22 مهر 93), بارانا (دوشنبه 21 مهر 93), رزا (دوشنبه 21 مهر 93)

Banned آغازکننده
    آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 اسفند 94 [ 23:54]
    سطح
    20
    Level completed: 41%, Points required for next Level: 59
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 10 در 7 پست

Array
    سلام دوست عزيزم پرواز جون ، ممنون از پاسخت ،آره راست ميگي

من ديروز كلي پيش همسرم گريه كردم گفتم سختمه اين رفت وآمد ، گفتم بهم راحت ماشين نميدن ، گفتش اشكال نداره من اگه ماشين داشتم ميام دنبالت ، اگرم نشد همديگرو ببينيم خوب بعدا ميبينيم همديگرو ، من هم نميتونم كم ببينمش ولي از يه طرف ديگه نميخوام پر رو بشه
    البته اميدوارم يادش نره دو روز ديگه اين حرفاشو

14. کاربر روبرو از پست مفید م م تشکرکرده است .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 خرداد 97 [ 13:17]
    سطح
    65
    Level completed: 19%, Points required for next Level: 245
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,386

تشکرشده 653 در 231 پست

Array
    سلام دوست عزیزم
    مسئله ای که شما مطرح کردی تقریبا برای اکثر اشخاص توی دوران عقد پیش اومده پس لازمه شما بررسی کنی و ببنی با توجه به تیپ شخصیتی همسرت کدوم راه به صلاحته
    دوستان مثلا عنوان کردند که این رفت و امدها باید دوطرفه باشه و زن و شوهر هر دو مسئولن خب به نظر منم کاملا درسته .... من خودم بشخصه زمان عقدم اگه روزهایی شوهرم نمیتونست بیاد دنبالم و حس میکردم که دوس دارم پیشش باشم براحتی با ماشین شخصیم میرفتم خونه شون البته اینم بگم که خانواده همسرم هم خیلی خوب پذیرای من بودن چون گاها پیش میومد که بدون اطلاع و سرزده به منزلشون میرفتم این توصیه ای بود که مشاور خانواده بهم گفته بود ... چون زمان نامزدی دوران شناخته و برای شناخت بهتره خانواده همسر بهتره بدون مقدمه و بدون امادگی وارد جمعشون بشی تا خود واقعی شون رو ببینی ... که این قضیه خیلی بهم کمک کرد و خیلی شناختم بهتر شد البته خیلی سرزده رفتن رو تکرار نکردم چون زشته و اکثرا به درخواست همسرم و در صورت گرفتار بودن ایشون و عدم توانایی برای اومدن دنبال بنده خودم میرفتم منزلشون
    درمورد نکته دوم باید بگم حق با دوستانه که میگن از اول هرجور مرد رو عادت بدی ایشون تا اخر زندگیت همونطوری عادت میکنه ... درسته گاها خودم میرفتم منزلشون ولی بعد عروسیم با اینکه خودم ماشین داشتم اما هرجا میخام برم از همسرم میخام که منو ببره والان ایشون وظیفه خودش میدونه که حتی برای مسافت های کوتاه هم منو همراهی کنه پس با توجه به شناختی که از شخصیت همسرت داری با ایشون رفتار کن
    درضمن خیلی خودت رو درگیر اینکه اگه اینکارو بکنم زشته اگه اونکارو انجام بدم زشته نکن چون توی دوران نامزدی و عقد این مسائل برای همه پیش میاد و در کل ی سری کارها از نظر خانواده ها زشت و عیب محسوب میشه و فقط حد و حدود احترام اطرافیانت رو رعایت کن
    خوشبخت باشید

[SIGPIC][/SIGPIC]

16. 3 کاربر از پست مفید هم آوا تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), saba02 (سه شنبه 22 مهر 93), واحد (یکشنبه 18 آبان 93)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 آبان 93 [ 01:05]
    سطح
    1
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    Tagger Second Class
    تشکرها
    0

تشکرشده 2 در 2 پست

Array
    به نظر من اصلا و ابدا این مسایل رو با خانوادت در میون نزار و اصلا نباید خانوادت بدونن قضیه چیه. و اجازه اظهار نظر بهشون بدی. وگرنه حرف دیگرون زندگیتو خراب میکنه. اول از همه با شوهرت حرف بزن بهش بفهمون که زشته که تو بری پیشش و باید اون بیاد دنبالت. اگر هم واقعا سخت باشه براش و ماشینشون خراب باشه و یا پدرش ماشین رو نمیده بهش و معذبه و از طرفی برای شما راحت باشه که ماشین مادرت رو برداری به نظر من باید کار راحتتر رو انجام بدید و گذشت کنی . همیشه باید راحتترین کار رو برای جفتتون انجام بدید نه راحتترین کار برای خودت . هر کدون که براش راحتتره با ماشین بره دنبال اونیکی.

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 21 فروردین 94 [ 23:40]
    سطح
    20
    Level completed: 23%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    54

تشکرشده 190 در 56 پست

Array
    تعادل! يك اصل فوق العاده مهم در زندگي !
    نه گذشت افراطي و نه توقعات بيجا
    يعني اينجوري نباشه كه هميشه خودت بري و برگردي ولي نبايد هم ازش انتظار داشته باشي كه هر وقت خواستي بياد دنبالت همسرت رو عادت بده به اعتدال مثلا اگر يه وقت خواستي بري خونشون و اخر شب مجبور بودي برگردي مخصوصا اگر ماشين نداشتي بايد اين احساس مسئوليت درش وجود داشته باشه كه اخر شب يه زن تنها تو خيابون رفت و امد براش خطرناكه اون هم در جامعه ي ما! اما مثلا اگر شوهرت ماشين نداشت و سختش بود بياد دنبالت خب چه اشكالي داره رعايتشو بكني و خودت بري
    مثلا مي توني ظهر ها يا عصر ها خودت با تاكسي بري پيشش و بعد شب ازش بخواي كه برت گردونه البته قبلش باهاش هماهنگ كن
    يعني هميشه سعي كن همه شرايط رو در نظر بگيري جوري كه به اون بنده خدا هم فشار نياد
    و در ضمن ماشين يه وسيله ي شخصيه اين ماشين كه متعلق به همسرتون نيست و من در اين مورد فقط نظر شخصيمو ميگم كه رفت امد همسر در دوران عقد بر عهده شوهر نيست مگر مثلا اخر شب باشه و يا مورداي خاص
    اگر زير يك سقف رفته بوديد و اين ماشين مال خودتون بود خب اون موقع اين توقع وجود داشت
    و در اخر يك چيز رو در نظر داشته باشيد اينكه هيچوقت بي دعوت نريد اونجا و بزار اول شوهرت دعوتت كنه خود تو هم ميتوني گاهي ازش بخواي كه بياد پيشت و در اين مورد هم بايد اعتدال وجود داشته باشه نه اينكه اون هميشه بياد پيشت و نه اينكه تو هميشه بري پيشش يه جورايي نصف نصف

19. 3 کاربر از پست مفید Kimia7 تشکرکرده اند .

ali -guilan (یکشنبه 25 آبان 93), khaleghezey (یکشنبه 25 آبان 93), فرهنگ 27 (یکشنبه 25 آبان 93)

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)