سلام
من چندتا تانکته میگم امیدوارم تاحدودی به آرامش شماکمک کند
۱_پیامبر(ص)میگه دین خود راباعلم محکم کنید بنابراین سعی کنید درمورداعتقادات واعمالی که رفتاراونهاشمارودچارچالش ورنج ذهنی میکند اطلاعات ومعرفت بیشتری ازمتون دینی وقرآن وحدیث یاحتی نت کسب کنید؛به عنوان مثال من موردچالش عده ای که میگن دین خشن هست یادین مبنایی ذهنی دارد مطالعات زیادی کردم خودم به نتایج خوبی رسیدم که باعث آرامش خودم شد.دیگه این بحث هاچندان آزارم نمیده...ازطرفی آزموده را آزمودن خطاست وقتی دراین زمینه هاخودت قوی و ورزیده بشی بسیاری از رنجهاکاهش پیدامیکند.
۲_رویه مدارا وصبر خویشتن داری روپیش بگیر این اذیت های(بخصوص) روحی درقران برای مومن پیش بینی شده امابسیارتوصیه به صبروخویشتنداری ومنطق نرم وزیباشده. این رویه هم مطمئنابخشی از رنج روکاهش خواهد داد(البته ما این خانواده مصداق یک خانواده دین ستیز حساب نکردیم شایدمنصفانه نباشه).
همانطورکه خودت هم تأکید کردی نیازی نیست اوناروتغییربدی هدایت دست خداست.مهم اینه شوهرت اعتقاداتش نزدیک یامشابه به خودت
۳_تامیتونی مسائل محل چالش روازجدال بین مذهبی بودن وغیرمذهبی بودن منتقل به سایر مسائل ومسئولیت هاکن مثلاتربیت بچه مطمئنا حق تو وشوهرت هست ودیگران نهایتا پیشنهاد مشورتی بدهند مگراینکه خدای نکرده تو یاشوهرت دچاراختلال روانی موثر،کودک آزاری یاهرعنوانی که اونا ازطریق مراجع قانونی بخوان دخالت موثرکنند.بنابراین مسئولیت تربیت بچه به عهده پدرومادرش هست.یانوع پوشش شما سلیقه خودت هست همانطورکه تو اونارومجبورنکردی که چادرسرکنن وپوششون رودست مایه تمسخروآزارقرارندادی. با این رویه من دیدم که جبهه گیری ها کمترشده.
۴_سعی کن دوستان وآشنایانی که باهاشون اشتراک اعتقادی وفکری داری داشته باشی وروابط صمیمانه تری با اونابرقرارکن ضمن اینکه رابطت روباخانواده شوهرت قطع نکن.
۵_مهارتهای ارتباطی خودت روقویترکن سعی کن کیفیت گفتگو هاومهارتهای ارتباط اجتماعیت بهتربشه این هم به برطرف شدن چالش هاکمک میکنه مثلا اگه کمرو یاضعف اعتمادبنفس داری سعی کن کم کم کنارش بذاری چون ممکنه نتونی دراین شرایط باسلیقه وحقوق خودت زندگی کنی.
۶_حتی افراد غیرمذهبی ممکنه دربعضی جزئیات رفتاری وفکری خصوصیتهای خوبی داشته باشندکه قابل تحسین هست هرچند به نظرماومتأسفانه اصل رو ندارندیارعایت نمیکنند اماسعی کن اون خوبی هاروببینی وبه صورت ظریف بازگوکنی ومحل ارتباط قراربدهی بدون اینکه ازمنفی هاش تأثیربگیری.
۷_حتی الامکان ازاینکه ازلج اونارفتاری مذهبی روانجام بدهی یا پررنگ ترانجام بدهی صرف نظرکن واون رفتاروعمل رومث سابق مطابق میل قلبی وخواست خودت انجام بده.
۸_ودرنهایت بیشترتمرکزت این باشه که ایمان ومنشا رفتارها واعمالت "درون جوش"ومعطوف به درون باشه وکمترین تمرکزو رنجش روبر رفتارهای اشتباه اوناداشته باش معمولا اینجورمواقع خداهم به صورت اعجازانگیزتری کمک میکنه وبهت آرامش میده.. ..درآخرفراموش نکن الصبرمفتاح الفرج"صبرکلیدگشایش است.آیه ای ازسوره بقره میگه ازصبرو نماز کمک بگیرید.
.
- - - Updated - - -
پ.ن:منظورم ازقسمت ۴ داشتن دوستانی هست که باعث قوت قلب واستحکامت بشن نه اینکه از روابطت باخانواده همسرکم کنی یا اینکه بخوای دوستان روجایگزین نسبی اونا کنی
ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)