در جواب محمد عزیز باید بگم من 29 همسرم 35 - من فوق لیسانس همسرم لیسانس - به طریقه سنتی یعنی با خواستگاری آشنا شدیم.
-
- - - Updated - - -
بهش میگم دوست دارم یه وقتایی فقط بغلم کنی؛ فقط و فقط همین! حتی براش توضیح دادم از احساسم گفتم اما اون همون لحظه؛ اونم در حد چند ثانیه کاری که من میخوام و انجام میده و بعدش حرکاتش دوباره رنگ وبوی جنسی میگیره. تازه توی اون چند لحظه اینقدر مصنوعی و ناشیانه نوازش میکنه که خودم دلم میخواد بگم اصلا نخواستم!!
- - - Updated - - -
ببینید احساسی که به من دست میده اینه که فکر میکنم هر زن دیگه ای جای من بود میشد این پیوند جنسی را برقرار کرد اما پیوند عاطفی رو با هر زنی نمیشه حس کرد
- - - Updated - - -
من میخوام خاص بودن خودم رو در چشمان همسرم فقط و فقط به خاطر وجود خودم به خاطر احساس و عشقم حس کنم؛ نه به خاطر جاذبه جنسی من که خیلی از خانوما واسه خیلی از آقایون دارن![]()

تو نجابتت زبونزد همه است و توی فامیل من همه روش قسم میخورن. خیلی مذهبی نیست؛ بیشتر به قول خودش به عقاید انسانی پایبنده. بارها خودم؛ طوری که همسرم حواسش به من نبوده؛ دیدم که از چیزای نادرست که پیش اومده سرش رو پایین انداخته و نگاه نکرده.
من فقط خواستم بدونم آیا از نظر یه مرد برقراری رابطه جنسی با همسرش یعنی عشق ؛ یعنی خواستنی بودن همسر یعنی دوست داشتن و ابراز غلاقه به همسر؟؟؟؟؟ ؛آخه یادمه یکی از مشاوران تالار برای یه بنده خدایی نوشته بود که خیلی به عشق توی رختخواب اعتماد نکن.
راستش بعضی وقتها فکر میکنم به جز جاذبه جنسی هیچ جذابیتی براش ندارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)