[QUOTE=zeynab21;281299]سلام فقط خدا اره درسته یه دلایلی برای رفتاراشون دارن که چنین میکنن ولی اون واقعا بددل هستش وکارایی که انجام دادن ایشون ودرموردشون گفتم اینا قبل از اینکه خطایی از من سربزنه من بعد از زایمانم خیلی افسرده بودم وشوهرم هیچ وقت منو درک نکرد وهمش تو خودم بودم وتو اتاق خودم پیش بچم یعنی اگه 3 یا4 روز تو اتاق باشم وفقط کارای خونه رو انجام بدم و همه چیز رو واسش فراهم کنم دیگه اصلا نمیاد طرفم تا اینکه واسه نیاز جنسی که برسه میاد که ارضاش کنه همین یعنی هیچوقت نپرسید که چته چرا ناراحتی؟چی کم داری منم دربرابر رفتارش سکوت میکنم تااینکه من وارد برنامه ی چت شدم وبایکی اشنا شدم که فقط رابطه تلفنی باش داشتم اصلا تا حالا ندیدمش فقط عکسشو دیدم و فقط باهم دردودل میکردیم که بعد چند ماه گفتمش دیگه رابطمون تمومه ولی قبول نکرد منم سیم کارتمو عوض کردم که یه شب باز خواستم برم چت کنم که سیم کارت جدیدم شارژ نداشت ورفتم اون سیم کارتو گذاشتم که اون زنگ میزد ومنم که از قبل شمارشو تو رد تماس گذاشته بودم وپیام میداد که من میخوام بات حرف بزنم کارت دارم ولی جوابشو نمیدادم تااینکه خوابم برد وشوهرم نصفه شب بیدار شد وتماس و پیاماشو دید که کلی کتکم زد منو با تیزبر سرمو خون مالی کرد وشکنجم میداد که بگو کیه میدونم اشناست گفتمش ن مزاحم تلفنیه که باش چندبار حرف زدم که بعد منو بدون بچم برد خونه مادرم بدونه اینکه کسی از ماجرا باخبر بشه گفت میرم طلاقت میدم وفعلا موضوع رو به کسی نگو یه هفته اونجا موندم وکلی بش اس میدادم که قانعش کنم که بعد بلاخره اومد دنبالم وحالا رفتارش روز به روز بدتر میشه وتیکه میپرونه ومنم فقط بفکر اینکه چطور خودمو بکشم وبرای اینکه این افکار از ذهنم بیان بیرون به خدا پناه بردم و قران
..
.........................

علاقه مندی ها (Bookmarks)