سلام
برای شکایت در زمینه هک شدن هیچ نیازی به شاهد یا این چیزا وجود نداره.
از طریق داده های ارسال شده به راحتی میتونید متوجه بشید هک شدید یا نه.
برای من هم این اتفاق افتاده بود. منتها هک نبود. یک بنده خدایی اکانتهای من رو داشت و به اکانتهای من سر میزد!!! خیلی خوشحال می اوند به من و بقیه!!!! هم تعریف میکرد مثلا من دیشب کدوم سایت چی نوشتم. به معنای واقعی درد یعنی تهدید امنیت و تجاوز به امنیت روانی
من هم این درد رو حس کردم و باهاتون همدردی میکنم.
من هم نه اکانتی عوض کردم و نه پسووردی و برای آرامش خودم اون فرد رو فراموش کردم. اصلا من حاضرم پسوورد و اکانتم و گوشی و کلا هر چی رو به هر کسی که میخواد بدم فقط به خودم بگه که داره منو نگاه میکنه!!!! الان خیلی راحتم. ولی یه دوره واقعا میترسیدم از اینکه نکنه کسی بدونه من کی هستم و مثلا تو فلان سایت یا اینستا یا تلگرام کجا هستم و چیکار میکنم.
با عرض معذرت خواهی از شما دوست عزیز اگه ناراحت نمی شید من فکر میکنم شما دچار ضربه روحی شدید.
این طوری که شما میگید طرف باید الاف و بیکار باشه و مکالمات شما رو بشینه و گوش بده. اون هم ساعت ها و کل روز.
چیزی که شما از اون جاسوس توصیف می کنید و رفتاراش باور کنید تو کمتر کسی دیده میشه.
طرف اگه این کار رو با شما کرده یک بیماره و لایق دلسوزی.
شما باید خودتون رو از این درد خلاص کنید.
به نظر من حتما به یک روانشناس مراجعه کنید و شرح کاملی از وقایع بدین و تلاش کنید اون فرد رو ببخشید.
در عین حال به توصیه های امنیتی یک متخصص مثل همون مواردی که اینجا ذکر شده حتما حتما گوش بدین و کلیه ی اکانت ها و رم و گوشی و ... رو به طور مناسب تعویض کنید.
این رو یادتون باشه جاسوس و بیمار یکی دو تا نه همه!!! همه ی دوستا همه ی همکارا .
ضربه روحی خوردی عزیزم و باید و باید درستش کنی وگرنه به سمت پارانویا میری. هر چند الان به نظر میاد اثر خودش رو گذاشته.
موفق باشید.