از همه عزیزانی که لطف کردن و راهنمایی کردن ممنونمپست های همه شما رو با دقت خوندم و فکرامو کردم و تصمیم گرفتم خیلی واضح باهاش در مورد این موضوع و احساسم نسبت بهش صحبت کنم. همون موقع باهاش صحبت کردم و ایشون توضیح دادن که اون خانم ها چند تاشون همکلاسی ها و همکاراشون بودن و مابقی همسر یا نامزد چند تا از دوستاش بودن بودن که چند تاییشون هم خارج از کشور زندگی میکردن. بعد پروفایل تک تکشون رو باز کرد روی گوشی نشونم داد و توضیح داد که چه آشنایی دارن با هم و البته همون جا آنفالو کرد و گفت نمیخواد چیزی از سمت اون وجود داشته باشه که برای من خوشایند نباشه. من چون قبل از این ماجراها مابین حرفاش شنیده بودم که یه همچین دوستا و همکارایی داره اما چهرشون رو نمیشناختم متوجه توضیحشون شدم و ازشون پذیرفتم. اما تا مدت ها بعدش بیشتر زیر نظر داشتمش و با هم که بیرون میرفتیم خیلی دقت میکردم که نسبت به خانم های دیگه چه عکس العملی داره و الان تقریبا مطمئنم که حاشیه نداره...
در مورد صحبت شما سوشیانت عزیز هم باید بگم که من تو مرحله شناخت هستم و البته این کار به حدی در نظرم منفور بود که اگر توضیحاتش قانعم نمیکرد و یا ماسمالی میکرد صد در صد تموم میکردم رابطه رو و حتی اگر ازدواج هم کرده بودیم شاید جدا نمیشدم اما رابطم باهاش هیچ وقت مثل قبل نمیشد و به همین راحتی یه زندگی که میتونست شیرین باشه برای همیشه به کام هردومون تلخ میشد.

پست های همه شما رو با دقت خوندم و فکرامو کردم و تصمیم گرفتم خیلی واضح باهاش در مورد این موضوع و احساسم نسبت بهش صحبت کنم. همون موقع باهاش صحبت کردم و ایشون توضیح دادن که اون خانم ها چند تاشون همکلاسی ها و همکاراشون بودن و مابقی همسر یا نامزد چند تا از دوستاش بودن بودن که چند تاییشون هم خارج از کشور زندگی میکردن. بعد پروفایل تک تکشون رو باز کرد روی گوشی نشونم داد و توضیح داد که چه آشنایی دارن با هم و البته همون جا آنفالو کرد و گفت نمیخواد چیزی از سمت اون وجود داشته باشه که برای من خوشایند نباشه. من چون قبل از این ماجراها مابین حرفاش شنیده بودم که یه همچین دوستا و همکارایی داره اما چهرشون رو نمیشناختم متوجه توضیحشون شدم و ازشون پذیرفتم. اما تا مدت ها بعدش بیشتر زیر نظر داشتمش و با هم که بیرون میرفتیم خیلی دقت میکردم که نسبت به خانم های دیگه چه عکس العملی داره و الان تقریبا مطمئنم که حاشیه نداره...

علاقه مندی ها (Bookmarks)