به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 29 خرداد 01 [ 15:58]
    سطح
    55
    Level completed: 11%, Points required for next Level: 179
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 73 در 45 پست

Array
    سلام دوست عزیزم
    مطالبتان را خواندم.به نظر من نه تنها از غرور شما کم نشده و شخصیتتان خورد نشده که خیلی انسان والایی هستید که به خاطر زندگی خوب و شاد کردن دل دیگری گام برداشتید. ولی من از تجربیات خودم برای شما بگویم چون خیلی شبیه به شرایط زندگی من است.من هم مثل شما شاغل هستم و کار پر مشغله و پر مسولیتی دارم و دو فرزند هم دارم مثل شما خیلی از روزها خسته و عصبانی می شوم مخصوصا از دست شوهرم که چرا در منزل و کارهای خونه و درس بچه ها کمک نیست و .... ولی خیلی خوب که فکر می کنم هر موقع باعث دعوا شدم اونیکه پشیمان شده خودم بودم . توی یکی از متنهاتون نوشتین که پشیمان شدین و دلتون تنگ شده مطمن باشین این پشیمونی به خاطر این بوده که به وجدانتان مراجعه کردید و خودتون رو مقصر دانستید. این نکته مهم را در نظر داشته باشید یک طرف زندگی شما هستید که بایستی خوب باشید و انسان واقعی مطمنا طرف مقابل در مقابل خوبیهای شما بلاخره سر تعظیم پایین می آورد . به نظرم هر موقع از دست شوهرتان ناراحت و عصبانی می شوید لیستی از خوبیهاش رو به خاطر بیاورید و اینکه وقتی از دستش ناراحتید اول بشینید و با آرامش بهش بگید ببینید علتش اول چی بوده. مثلا ناراحت شدید که دنبال شما نیامده و شوهر خواهرش را رسانده اول علتش رو بپرسید توضیح بدهد اگر قانع نشدید بعد ناراحت بشید. یک مورد دیگر مثلا اونروز نیامده دنبالتان شما ناراحت شدید بعدش بیشتر و بیشتر ناراحت شدید و تنها کسی که این وسط آسیب دیده و ناراحتی کشیده شما بودید. پیشنهاد می کنم دیدتان را برای مدتی عوض کنید. هر کار و خوبی که انجام می دهید در نظر بگیرید که برای رضای خدا انجام می دهید نه کس و نه چیز دیگه. کم کم به شوهرتون یاد بدید که نیازی به حل مشکلات با پدر و مادرها نیست و این مسایل جزیی را میتونید خودتون حلش کنید ببینید هر کسی به یه چیزی پناه میبره مثلا شوهره من میگه چون من وقتایی احساس می کنم تو حرف منو نمی فهمی داد می کشم و عصبانی میشم و قهر می کنم. شوهر شما هم وقتی احساس می کنه حرفش رو نمیتونه به شما برسونه از پدر و مادر کمک میگیره. ولی کلا رفتار شما در مقابل کارهاش تقریبا خوب بوده . خواهش می کنم به جای پیام دادن حتما رودرو صحبت کنید خب مشخصه که توی پیام احساس درست منتقل نمیشه و برداشتها فرق می کنه . هر گله ای از شوهرت داری اول ازش تشکر کن بعد نرم نرم بگو یکجایی دیدی اوضاع و جو خراب شد حرفت رو تمام کن و موضوع رو عوض کن. یادت باشه مردا از زنهای غر غرو خوششون نمیاد. بببین این احساس برده بودن رو بزار کنار. اگه شاغل هستی و کار می کنی به خاطر لذت خودت کار کن هر ماه هم یک مقدار از حقوقت رو برای خودت خرج کن و لذتشو ببر. مواقعی که میخواهی شوهرت کمکت کنه با مهربونی ازش بخواه . مثلا من این کارو می کنم. از سر کار اومدم و خسته هستم میشینم سر درس دختر کوچیکم بعد خطاب به شوهرم میشه یک چایی درست کنی؟به همین راحتی. یا میشه از بیرون غذا بگیری وقت ندارم غذا درست کنم. حالا شاید اون یکبار بگه نه نمیتونم یا نه نمیشه خب آسمون که به زمین نمیاد خودت بکن ولی با زبون خوش میتونی اونم به کار بکشی. اینکه اون شب میخواست تو رو ببره خونه مادرت چون عصبانی بوده و اصلا نمیدونست غیر از این چه کاری بکنه. و اینکه نبرده و رفتین خونتون یعنی یک نشانه های خوبی هست تو سعی کن کار رو به اونجاها نکشی. خیلی زندگیت و رفتار شوهرت مثل ماله من هست.

2. کاربر روبرو از پست مفید elsay تشکرکرده است .

Quality (شنبه 17 آذر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)