سلام.
به نظرم یکی از مواردی که کمک میکنه روزمون خراب نشه، و دچار عصبیت و تنش نشیم آمادگیه. این فرمول ساده مدتیه خیلی به من کمک کرده تا صبور تر باشم و فشار کمتری تحمل کنم.
یه مثال ساده:
صبح می خوام برم به یه سری کار اداری برسم. به خودم یادآوری می کنم هرچند ممکنه همه چیز خیلی خوب پیش بره، اما به هر حال کار اداریه، ممکنه معطل بشی، درست به کارت رسیدگی نکنن، شلوغ باشه، اصلا کارت نشه، سنگ بندازن جلو پات، زیاد از اینور به اونور پاسکاریت کنن.... بالاخره کار اداریه و سختی های خودش رو داره. طبیعیه مقداری اذیت بشی! پس از الان که از خونه خارج میشی اینا رو بپذیر، سعی کن صبور باشی و متانت خودت رو حفظ کنی.
بعد سعی می کنم برای هر پیش آمد احتمالی یه راه حل در نظر بگیرم. مثلا با خودم فرم و کپی اضافی، خودکار برای پیش گیری از اتلاف وقت، تغذیه، آب معدنی، یه سرگرمی مثل کتاب (برای معطلی احتمالی)، کفش اسپورت برای دوندگی بسیاردر نظر می گیرم و البته برای برخورد ها، بدخلقی ها و غیره صبر جمیل!
وقتی برسم اگه پیش بیاد که از قبل خودمو آماده کرده بودم، ولی اگه همه چیز خوب پیش بره از خوشحالی ذوق مرگ میشم. خودش یه روشه برای خوشحال شدن
ولی واقعا خیلی بهم کمک کرده. هنگام خرید کردن، مهمونی رفتن، دکتر رفتن، آشپزی کردن، روابطم و ....
پاورقی: این احتمالات در نظر گرفتنه و برخورد از پیش تعیین شده باهاش ، نه خدایی نکرده فال بد زدن و استرس گرفتن. اشتباه نشه.

در نظر می گیرم و البته برای برخورد ها، بدخلقی ها و غیره صبر جمیل!

علاقه مندی ها (Bookmarks)