سلام.ممنون میس بیوتیه عزیز.اتفاقا حرفایی زدی که همدردیتو باخودم حس کردم.البته خوشحالم که الان زندگیت خوب شده.اتفاقا همسرم توهمین چند هفته بهم گفت تو به مشاوره نیاز داری.نیاز داری بایکی حرف بزنی.تو عشق میخوای.عشق زیاد.منم از هیچی برات فروگذار نمیکنم.اما دور روانپزشک ودارو خوردن رو یه خط قرمز بزرگ بکش چون من میدونم عوارضش خیلی زیاده واز این حرفا.ولی خوب اخه برم به مشاور بگم من چمه؟خجالت میکشم.شوهرم خوب مهربون کاری برم از چی شکایت کنم.من احساس میکنم خودم بهتر از هر مشاوری میدونم دردم چیه.یعنی نیاز به تشخیص ندارم.نیاز دارم یکی بهم بگه چکار کنم.مثلا من مرز بین مطیع بودن و توسری خور بودن رو تمیز نمیدم.براهمین اغلب سرکشم واجازه نمیدم کسی ازم سوءاستفاده کنه.مثلا بخوام یه مثال بزنم که میدونم خیلی خجالت آوره اینه یه وقتی اگه همسرم ازم بخواد کاری براش انجام بدم مثلا لباسشو بیارم یا حوله شو بدم بهش یا ۱لیوان اب ازم بخواد یا گوشیشو بگه بده بهم احساس میکنم داره ازم سوءاستفاده میکنه وبهش میگم مگه خودت پا نداری برو بردار.جالب اینجاست که اونم ناراحت نمیشه وبازم ازم میخواد.یامثلا سرهمین قضیهءموکت شستن احساس میکردم منو مثل یه برده میبینه که میخواد ازم کار بکشه.بعد همسر من یه اخلاقی داره که خیلی خوبه ولی خوب من نمیتونم باهاش بسازم.مثلا اصلا از کسی ناراحت نمیشه.خیلی باهمه مدارا میکنه.منم بهش میگم خوب پسر خوب اول تو بفهم که اون طرف بهت یا به من بدی کرده بعد حالا اگه خواستی یاخواستم میبخشمش ولی اینکه تو مقابل کار غلط همه همش خوبی ومتوجه کار بدشون نمیشی منو اذیت میکنه.که اونم همیشه در جواب میگه من خوبم متوجه میشم ولی به نظرم یه سری مسائل خیلی مسخره وپیش پا افتادست که بخوام خاطر خودمو مکدر کنم.البته نه اینکه کلا همیشه گل وبلبله ها.نه.مثلا یادمه یه بار تو سرتحویل شیفت بایکی دعواش شده بود وچون قوربونش برم خیلی هیکلیه وورزشکاربوده طرف و تامیخورده زده وشوتش کرده بیرونیامثلا پشت فرمون که میشینه کلا یه ادم دیگه میشه.ولی خوب در اکثریت قریب به اتفاق مواقع خیلی ریلکسه ومنو عصبی میکنه.
یه مشکل دیگمم اینه که من از وقتی نمیرم سر کار واستقلال مالیمو از دست دادم از اینکه ازش پول بخوام متنفرم.وبدم میاد.اونم میگه من این اخلاق تو رو درست میکنم وتو باید هر وقت پول میخوای باید بیای وازم بخوای.وهمیشه میگه این جزو اون غرورهای مسخرته که کسر شان میدونی.البته همیشه به حسابم پول میریزه ها ولی باید یادش بندازم واز این خوشم نمیاد.خیلی دوست دارم زن مطیعی باشم ولی نمیتونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)